2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar buram acıyor böyle bir şey batıyor hissi var neden olur acaba Yarın detaylı günüm var.. Bebeğimi iki gündür hafif hafif hissediyorum canım çok sıkkın
Canım korkmaa aynısı bende de oluyor. Gögüsler büyüdükçe duruşumuz bozuklaşıylr ve fibrızit dediğimiz şeyler birikiyor kas içerisinde . Ben birisine masaj yaptırıyorum azcık oralara bastırtıyorum oturur vaziyette ve o bölgeye kalın yastık koyarak sırtüstü yatıyorum rahatlıyor

Sen bilmissin siz de kordondan dolayi mi ogrenememistiniz yoksa bacaklar mi kapaliydi?
Bacaklar kapalıydı erkek 12 haftada belli ediyor kız uzun sürüyor biraz ama yinede genelleme olmaz arkadaşım 16haftalık öğrendi erkekti sizin yine bana göre farklı kordondan anlaşılmıyorsa erkekte olabilir çikolata yiyip gidin belki kurtulur kordondan Bebiş

Cikolata, meyvesuyu hicbir sey fayda etmedi canim. Cok inatçi olacak o belli oldu bence :)
Tabi genelleme yapmak olmaz. Bir arkadasimin kızı olacak 12. haftada belli oldu.
Her şey bebegin duruş pozisyonuna bagli.
Iyi olsunlar başka ne isterizki.

Regenesis ben de kullanıyorum canım memnunum. Diğer multivitaminlerde balık kokusu geliyordu bulantı yapıyordu. İnşallah sana da iyi gelir :)

Birde hep sol tarafa yatın diyorlar genelde yüz üstü yatan birisi olarak sanırım sıkıntı yaşıyorum..Bende masaj yaptırdım da öyle rahatldım valla

Kızlar buram acıyor böyle bir şey batıyor hissi var neden olur acaba Yarın detaylı günüm var.. Bebeğimi iki gündür hafif hafif hissediyorum canım çok sıkkın
Canım böbreğin olabilir benimde sağ tarafım çok acıyodu 2 hafta önce falan detaylıda doktora bakmasını istedim baktı böbreğime sorun yok dedi sanırım olabiliyor. Ha bide kabızsan eğer o zamanda böbrekler ağrırmış.

kızlar arkadaşlarım bir hediye almak istiyor sizce ne aldırmalıyım? Not: ben sadece bebek arabası aldım.
çok pahalı olmayacak ama benimde işimi görecek ne olabilir? benim aklıma sadece mama sandalyesi geliyor.

Birde hep sol tarafa yatın diyorlar genelde yüz üstü yatan birisi olarak sanırım sıkıntı yaşıyorum..Bende masaj yaptırdım da öyle rahatldım valla
Benimde geçen haftalarda tam olarak orası ağrıdı. Kabızlık ve böbrekten şüpheleniyorlar. Benim mesela sağ böbreğimde genişleme çıkmıştı. Dr una gittiğinde mutlaka sor bence. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…