2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maalesef ogrenemedik canim. Cok sukur saglikli cinsiyeti farketmiyor bizim icin ama alisveris yapmak istiyorum artik :)
Haftaya detayli var insallah ögreniriz.
Olsun detaylida artik az kalmis zaten :)) onemli olan zaten saglikli olmasi benim doktorum 23. Haftada istiyor detayliyi bana gec geliyor ama ://

Jazzquell canim nasilsin? Mesaj yazdiysan da gormedim gözumden kaçtı sonucunu aldın mı ? Haber et bizi aklımdasın komşum... :)
İyiyim canım sorduğun için sağ ol
Sonucu hala bekliyorum, 10 gün oldu ama ön sonuç bile 15 güne çıkar demişlerdi . Daha vakti var sanırım...
Sen nasılsın ? İnşallah herşey yolundadır.

Valla canim ben yorumlarin yalancisiyim. Yoksa bir bilgim yok :)) bu sterilizasyon makinalari varmis onlari almaya gerek yok ozaman ? Brn de avent dusunuyordum burda da cogu kisi avent almis indirimi bekliyorum subattaki bakalim :)) senin dedigin biberonda cam dimi ?

Sadece bulansa sıkıntı yokda işte istifra olunca yararından cok zarar vericek gibi geldi bana oyuzden devam etmiyorum simdilik :S
Yarin doktoruma sorucam bende valla bulantilarim gecmisti benim bu ilac yuzunden bidaha cekemicem gercekten yarin yazarim mutlaka bakalim ne diyecek ://

Sonucu hala bekliyorum, 10 gün oldu ama ön sonuç bile 15 güne çıkar demişlerdi . Daha vakti var sanırım...
Merhabalar, nifty testi mi yaptırmıştınız? Eğer öyleyse birkaç birşey sorabilir miyim?

Merhabalar, nifty testi mi yaptırmıştınız? Eğer öyleyse birkaç birşey sorabilir miyim?
Yok canım , amniyosentez yaptırdım ben. Nifty testini başka arkadaşlar yaptırdı . Eğer doktorun onerdiyse bazı devlet hastaneleri de ücretsiz yapıyor bilgin olsun canım

Kendim ikinci ele karsi degilim giyerim ama rl kadar bebeye giydiremem ya ne bilim sonucta yikanicak falan ama bana hijyenik gelmiyor :)))

Canım ben avent soohtie emzik ve medela calma biberon düşünüyorum biberonu baya araştırdım bir bak istersen birazcık pahalı ama bence diğer biberonlara göre çok fazla + si var :)
Avent onerisi cok geldi ama onada bakayim canim tesekkurler :))

kızlar arkadaşlarım bir hediye almak istiyor sizce ne aldırmalıyım? Not: ben sadece bebek arabası aldım.
çok pahalı olmayacak ama benimde işimi görecek ne olabilir? benim aklıma sadece mama sandalyesi geliyor.
titreşimli ana kucağı :) 200 e de var 1000 liraya da arkadaşım çok memnun

Birde hep sol tarafa yatın diyorlar genelde yüz üstü yatan birisi olarak sanırım sıkıntı yaşıyorum..Bende masaj yaptırdım da öyle rahatldım valla
Yüzüstü hiç yatmıyorum artık ama bazen uyanınca kendimi sırtüstü bulabiliyorum. Bu yatma pozisyonlarıyla başım belada zaten

Kendim ikinci ele karsi degilim giyerim ama rl kadar bebeye giydiremem ya ne bilim sonucta yikanicak falan ama bana hijyenik gelmiyor :)))
Canım zaten 0-3 3-6 aylık kıyafetler en fazla 2-3 kere giydiriliyor inan herkes aynı şeyi söylüyor genelde bi kez yıkanmış kıyafetler ben güzelce yıkadıktan sonra sorun etmem :) Ama mesela giyilmemiş kıyafetlerde var orda seçenekler arasında etkiketli ürünler diye işaretliyosun sadece etiketli ürünler çıkıyor atıyorum hediye gelmiş giydirememişler, almışlar küçük gelmiş falan :)

Bana daha fazla oldu gibi geldi en az iki hafta falan geçti zannediyorum..
Çok şükür canım şimdilik yaramaz bir durum yok..
Detaylimiz var bu hafta bakalım oda güzel geçer inşallah..

Bilmem bence gerek yok ben sirkeli suyla kaynatıyordum :)) yok canm cam degıl benım

kızlar arkadaşlarım bir hediye almak istiyor sizce ne aldırmalıyım? Not: ben sadece bebek arabası aldım.
çok pahalı olmayacak ama benimde işimi görecek ne olabilir? benim aklıma sadece mama sandalyesi geliyor.
Benim arkadaşımda sordu anakucağı almak istiyorum ama sen seç dedi. Bende titreşimli müzikli bondigonun ana kucağını almasını istedim 200 tl fiyatı canım.

Bence gerek yok bosa masraf tabi senin icin nasıl rahat eder bilmiyorum ama ben suda kaynatiyordum yine öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…