Maalesef ogrenemedik canim. Cok sukur saglikli cinsiyeti farketmiyor bizim icin ama alisveris yapmak istiyorum artik :)
Haftaya detayli var insallah ögreniriz.
İyiyim canım sorduğun için sağ ol
Sonucu hala bekliyorum, 10 gün oldu ama ön sonuç bile 15 güne çıkar demişlerdi . Daha vakti var sanırım...
Sen nasılsın ? İnşallah herşey yolundadır.
Valla canim ben yorumlarin yalancisiyim. Yoksa bir bilgim yok :)) bu sterilizasyon makinalari varmis onlari almaya gerek yok ozaman ? Brn de avent dusunuyordum burda da cogu kisi avent almis indirimi bekliyorum subattaki bakalim :)) senin dedigin biberonda cam dimi ?
Sonucu hala bekliyorum, 10 gün oldu ama ön sonuç bile 15 güne çıkar demişlerdi . Daha vakti var sanırım...
Yok canım , amniyosentez yaptırdım ben. Nifty testini başka arkadaşlar yaptırdı . Eğer doktorun onerdiyse bazı devlet hastaneleri de ücretsiz yapıyor bilgin olsun canım
Bak Gardrops veya Dolap uygulamaları falan var canım bazıları sadece carters gap gibi hep pahalı yerlerden kıyafetler almış veya hediye gelmiş bir iki kere giydirmişler anca ikinci el olarak satıyolar bence çok mantıklı :) bi tane Gapın gömleği var normalde 300 tl kadın 50 tlye satıyo mesela iki kez giydirmiş sadece beğenmezsen iade ediyosun ben bakıyorum arada bi çok güzel şeyler oluyor.
Canım ben avent soohtie emzik ve medela calma biberon düşünüyorum biberonu baya araştırdım bir bak istersen birazcık pahalı ama bence diğer biberonlara göre çok fazla + si var :)
kızlar arkadaşlarım bir hediye almak istiyor sizce ne aldırmalıyım? Not: ben sadece bebek arabası aldım.
çok pahalı olmayacak ama benimde işimi görecek ne olabilir? benim aklıma sadece mama sandalyesi geliyor.
Canım zaten 0-3 3-6 aylık kıyafetler en fazla 2-3 kere giydiriliyor inan herkes aynı şeyi söylüyor genelde bi kez yıkanmış kıyafetler ben güzelce yıkadıktan sonra sorun etmem :) Ama mesela giyilmemiş kıyafetlerde var orda seçenekler arasında etkiketli ürünler diye işaretliyosun sadece etiketli ürünler çıkıyor atıyorum hediye gelmiş giydirememişler, almışlar küçük gelmiş falan :)
Bana daha fazla oldu gibi geldi en az iki hafta falan geçti zannediyorum..
Çok şükür canım şimdilik yaramaz bir durum yok..
Detaylimiz var bu hafta bakalım oda güzel geçer inşallah..
Valla canim ben yorumlarin yalancisiyim. Yoksa bir bilgim yok :)) bu sterilizasyon makinalari varmis onlari almaya gerek yok ozaman ? Brn de avent dusunuyordum burda da cogu kisi avent almis indirimi bekliyorum subattaki bakalim :)) senin dedigin biberonda cam dimi ?
kızlar arkadaşlarım bir hediye almak istiyor sizce ne aldırmalıyım? Not: ben sadece bebek arabası aldım.
çok pahalı olmayacak ama benimde işimi görecek ne olabilir? benim aklıma sadece mama sandalyesi geliyor.