Yaşım 38
İkili yaptırdım ama sonucu istemedim görmek çünkü yastan dolayı yüksek çıkar dedi dr
Önce fetal yaptırmak istemedim ikili içim kan verdim
Fetal e karar verince ikili sonucunu söylemeyin dedim dr a
Bizim tüp bebek yasımız da 38 o bakımdan istedi dr
Bana daha fazla oldu gibi geldi en az iki hafta falan geçti zannediyorum..
Çok şükür canım şimdilik yaramaz bir durum yok..
Detaylimiz var bu hafta bakalım oda güzel geçer inşallah..
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
bende yarın hastaneyi arıcam randevu almak için ücreti de sorulan çok uçuk söylerse bilgim olur enkazından başka hastane araştırırım
Kızlar utanarak yazıyorum ama sizde de gaz problemi oluyormu? Üşütüyormuyum yoksa hamilelikten ötürü mü anlamış değilim ama hiç bu kadar gaz problemi yaşadığımı hatırlamıyorum
Kızlar utanarak yazıyorum ama sizde de gaz problemi oluyormu? Üşütüyormuyum yoksa hamilelikten ötürü mü anlamış değilim ama hiç bu kadar gaz problemi yaşadığımı hatırlamıyorum
avent doğal akış kullandım ben de. Akıtma sorunu yaşamadım. Emzik çok denedim en sonunda avent ortodondik olanı aldı, 3 yıl önce 30 liraydı , şimdi kaç olmuştur acaba
avent doğal akış kullandım ben de. Akıtma sorunu yaşamadım. Emzik çok denedim en sonunda avent ortodondik olanı aldı, 3 yıl önce 30 liraydı , şimdi kaç olmuştur acaba
Hahaa :) İnşâAllah canım aslında bende hiç kokoş değilim nolcak benim bu halim kapalı bi bayanım ama o süslü kapalı olanlardan değil :) içim geçmiş sanki
Ben bundan önce decavit içiyordum o zamanda mide bulantısı sorunum vardı zaten hiç düzenli içemedim, en son kontrolde decaviti bırakabiliriz dedi içmiyorum.
bizim günlerimiz aynı ozmn mide bulantısı sorunlarımızda aynıymış
kan tahlili geçen hafta yaptırmıştım saglık ocagında sonuç almaya gidemedim bakim eksiklik yoksa hiç zorlamim madem kendimi :))
Evet bi kaç gün var aramızda canım bulantım devam ediyor özellikle sabahları o yüzden hemen ilaç içiyorum.
İnşâAllah sonuçların güzel çıkar da mecbur kalmazsın.
Kızlar buram acıyor böyle bir şey batıyor hissi var neden olur acaba Yarın detaylı günüm var.. Bebeğimi iki gündür hafif hafif hissediyorum canım çok sıkkın
Kızlar ben de baktım biraz internette biberonda lansinoh tercih edicem sanırım. Lansinoh natural wave. Sadece emzirme üzerine ürünler üreten bir firma. Ayrıca süt sağma makinesini de alıcam sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz makineler hakkında?
Kızlar ben de baktım biraz internette biberonda lansinoh tercih edicem sanırım. Lansinoh natural wave. Sadece emzirme üzerine ürünler üreten bir firma. Ayrıca süt sağma makinesini de alıcam sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz makineler hakkında?
Ben çalışmıyorum evdeyim o yüzden süt sağma makinesi almıycam ama eğer alsaydım medikal bir firmada 200 liraya bulmuştum,iki göğüs için,biberonu da ben Philips Avent aldım
İnşallah canım bende senden ve miniğinden güzel haberler bekliyorum.
içimizı ferah tutalım güzel olacak herşey seneye bu zamanlar 6 aylık ogluslarimizla neler neler konuşuyor oluruz kim bilir :) bazen bunları düşünüyorum :)
Ek gıdaya geçiş, emzirme
Sen tecrübenle fikir verirsin o zaman bizlere... :)
Ben çalışmıyorum evdeyim o yüzden süt sağma makinesi almıycam ama eğer alsaydım medikal bir firmada 200 liraya bulmuştum,iki göğüs için,biberonu da ben Philips Avent aldım
Bende çalışmıyorum canım ama bazen süt gelmiyormuş bir memeden emince ondan çok gelip diğerinden az geliyormuş sertleşiyormuş sağmak gerekiyormuş böyle tanıdıklara sordum alsan çok iyi edersin diyorlar, internettede baya tavsiye ediyorlar yada en kötü manuel sistem bişey almayı düşünüyorum