2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben aciliyetten oğlumda bebedor almıştım genel olarak sütüm olmadığından çok işe yaramadı ama Madela markasının en iyisi olduğunu söylüyorlardı yine araştırdım baya pahalıydı

Benim göğüslerimin ucundan hafif hafif sıvı gelmeye başladı bir kaç zamandır çok ilginç geldi bana Sanırım artık yavaş yavaş hazırlanıyor bünye

Hahaa :) İnşâAllah canım aslında bende hiç kokoş değilim nolcak benim bu halim kapalı bi bayanım ama o süslü kapalı olanlardan değil :) içim geçmiş sanki
Biraz kokuşluk iyidir :) bende değilim şaka bi yana. Asla takı takmam mesela hiç huyum değildir. Öyle topuklu falanda giymem spor takılırım ama hafifte olsa dışarı çıkarken makyaj yaparım muhakkak :)

Benim göğüslerimin ucundan hafif hafif sıvı gelmeye başladı bir kaç zamandır çok ilginç geldi bana Sanırım artık yavaş yavaş hazırlanıyor bünye
Geçen benimde çok acıdı göğüslerim lansinohun kreminden sürdüm bi baktım sapsarı bişey akmış su gibi şaşırdımm. Arkadaşım 8. Ayımda göğüslerimi sıktıkça süt gelirdi dedi bizimde gelcek heralde

Merhaba arkadaşlar aslında temmuz annelerindeyim ama haziran sonuda olabilir.Belki şimdiye kadar yazılmıştır ama malum çok fazla sayfa var ve okuyamadım. Bebek arabası aldınızmı tercihiniz hangi markadan ve modelden yana oldu yada almayı düşündüğünüz markalar hangisi benim için kolay kapanır az yer kaplayan hafif bir şık model olsun ama hangisi bilemiyorum

Ben henüz almadım ama casual cadillac ya da yoyko luxury düşünüyorum. Casual yoyko ya göre daha hafif. Yoyko daha şık duruyor ve fiyatı Daha uygun

kızlar arkadaşlarım bir hediye almak istiyor sizce ne aldırmalıyım? Not: ben sadece bebek arabası aldım.
çok pahalı olmayacak ama benimde işimi görecek ne olabilir? benim aklıma sadece mama sandalyesi geliyor.

Gümüş kapak alabilirler.
İstediğiniz biberon emzik varsa alabilirler
Çok güzel bebek salıncakları var. Bebek salıncağı olabilir.
Oyuncaklı bebek minderleri var minikken kullanabileceğiniz onlar olabilir.

Bütçeye göre ben olsam bunlardan birini isterdim :)

O zamanlara da az kaldı vallahi :) Amin inşallah sonuclarım bir çıksa da içtenlikle oh be desem bende. Emzirme de ilk başlarda sıkıntılı bir süreç oluyor ama gelip geçiyor . Konuşacak , paylaşacak çok şey olacak

Kızlar selam cuma kontrole ve sonuçları almaya gidecektim ama migrenim tuttu bütün gün yattım bugün işbaşı yapacaktım ama gitmedim kontrole gittim herşey yolundaymış çok şükür. Otopsi sonucu 16 şubata çıkarmış. Ben bakırköydeyken çapadan aradılar gelin amniyosentez sonucu için dediler oradan geçtik çapaya oda temiz çıktı genetik bir sorun yok dediler. Bakıyköydeki doktorum şöyle bir bilgi veerdi. Daha önceki araştırmalara göre 6 ay gebelik olmayacak diyorduk ama son yıllarda yapılan araştırmalar sonucu ilk 6 ayda gerçekleşen gebeliğin büyük oranda daha sağlıklı şekilde ilerlediği ve süreci sorunsuz tamamlandığı kanıtlanmış o yüzden benden sana tavsiye hemen düşün dedi. Bu arada gyno ferroya 6 ay sabah akşam devam et dedi ve folikasit başla dedi bakalım hayırlısı hakkımızda

Bende Manuel olanlardan düşünuyrm evdeyiz sonuçta

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
bende yarın hastaneyi arıcam randevu almak için ücreti de sorulan çok uçuk söylerse bilgim olur enkazından başka hastane araştırırım
Aynen canım benim kendi hastanem 550₺ dedi mesela bi araştır bakalm..
Kızlar utanarak yazıyorum ama sizde de gaz problemi oluyormu? Üşütüyormuyum yoksa hamilelikten ötürü mü anlamış değilim ama hiç bu kadar gaz problemi yaşadığımı hatırlamıyorum
Hamilelikte artıyor baya
Kime gideceksiniz bende ankara 400 gideceğim
Ali ipek e gideceğim ya siz ?
Ben casual cadillac air trone a karar verdim :)
Canım ben de seni düşünüyordum naptı diye.. sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim , beklememekte güzel olur inşallah en kısa sürede sağlıkla bebişin gelir dualarım seninle :)

Çok sevindim canım senin adına ınsallh en kısa zamnda aramızda görürüz hamis olarak

Amin canım inşallah ama biraz beklemek istiyorum doktorada dedim tamam 6 ay doldurmam diyebu arada ilk defa eşimle korunmadan ilişki oldu geçen gün umarım kaza kurşunu olmaz

Ne güzel bi haber genetik bir sıkıntı olmaması kendini hazır hissediyorsan başla çalışmalara Allah gönlüne göre versin

Ne güzel bi haber genetik bir sıkıntı olmaması kendini hazır hissediyorsan başla çalışmalara Allah gönlüne göre versin
Bende çok rahatladım temiz çıkmasınaBen biraz beklemek istiyorum bu sefer ama kara kurşunu olabilir geçen günden bilemiyorum

Amin canım inşallah ama biraz beklemek istiyorum doktorada dedim tamam 6 ay doldurmam diyebu arada ilk defa eşimle korunmadan ilişki oldu geçen gün umarım kaza kurşunu olmaz
Sevindimmmmm canım benim Ya bence hiç korunmayın Allaha kalsın hakkında ne zaman hayırlı ise o zaman tutsun demek ki tamamen sanssızlıkmış seninki genetik bir şey çıkmaması süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…