2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin canım inşallah ama biraz beklemek istiyorum doktorada dedim tamam 6 ay doldurmam diyebu arada ilk defa eşimle korunmadan ilişki oldu geçen gün umarım kaza kurşunu olmaz
Ayh çok sevindim haberlere. Kendim de kaza kurşunu bir bebekmisim. Benim bebiş de kaza kurşunu, darısı sana sağlıcakla insallah:).

Amin canım inşallah ama biraz beklemek istiyorum doktorada dedim tamam 6 ay doldurmam diyebu arada ilk defa eşimle korunmadan ilişki oldu geçen gün umarım kaza kurşunu olmaz
Sen yine folik asidini fln ihmal etme canım , Allah aratmadan gönlüne göre versin inşallah , istediğinz zamandaa

Sevindimmmmm canım benim Ya bence hiç korunmayın Allaha kalsın hakkında ne zaman hayırlı ise o zaman tutsun demek ki tamamen sanssızlıkmış seninki genetik bir şey çıkmaması süperrr
Aynen öyle canım bu sorunu yaşan kişiler seni seçtim pikaçu sendromu diyoruz buna demişlerdi. Tamamen şanssızlık rızkı yokmuş kuzumun diyorum Allah hayırlısını versin inşallah

Ayh çok sevindim haberlere. Kendim de kaza kurşunu bir bebekmisim. Benim bebiş de kaza kurşunu, darısı sana sağlıcakla insallah:).
Allahım bağışlasın canım sağlıkla kucağına al inşallah. Valla hakkımda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah

Canım çok sevindim iyi olmana güzel haberle gelmişsin ne güzel.Allah gönlüne göre versin çok bekletme bizleri dua eden teyzeleri var burda :))

Reactions: BYV
Teşekkür ederim hepsi mantıklı

Ben Casual Cadillac Air Trona aldım bugün. Bayaa bi inceledim açıkçası. Defalarca denedim,baktım,taktım çıkarttım, mağaza içinde gezdim Sonunda karar verip aldım. İhtiyaçlarımı karşılıyor, çoğuna göre sağlam bir araba, eşya bagajı kapalı. Çok ağır değil. Görsel açıdan da zengin.
Tavsiye ederim

Çoookkk sevindim canımmm
Arayı çoo uzatma derim
Herşeyin hayırlısıııı
Güzel haberler bekliyoruz

Aynen öyle canım bu sorunu yaşan kişiler seni seçtim pikaçu sendromu diyoruz buna demişlerdi. Tamamen şanssızlık rızkı yokmuş kuzumun diyorum Allah hayırlısını versin inşallah
İnşş daha daha sağlıklı daha daha hayırlı evlatlar diliyorum sana tez zamanda

Canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim. Valla olabilirde :)) ama kanaman bittimi canım uzun süre geliyor sanıyordum.

Canım çok sevindim iyi olmana güzel haberle gelmişsin ne güzel.Allah gönlüne göre versin çok bekletme bizleri dua eden teyzeleri var burda :))
İyiki varsınız canım vallah inşallah hayırlısıyla sizinkilere kardeş haberini yaplaşacağım

Peki şeyi biliyomusunuz kızlar doktor bugün baktı detaylıca ultrasonla yumurtaların burda falan dedi gösterdi. Düşük/ doğum üstüne ne zaman yumurta düşerki bilginiz var mı?
Ben düşükten bir ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrenmiştim ne ara yumurtladım ne oldu bişi anlamadım Pcos olduğumdan olmaz diye düşünürken olmuş

Oğlumda lansinoh süt sağma makinası kullandım çok memnunumtavsiye ederim biberonuda yanında verilio zaten ben biberonunu eskidiği için attım sadece lansinoh biberonunu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…