2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben emzigi avent dusunuyordum alacagim ben ama biberon konusunda baya kararsiz kaldim avent akitiyor diyorlar
Canım benim ilk bebeğim tecrübem yok ama ben dr brown aldım. Bebekte gaz oluşumunu engelliyormuş. İçinde de hava yutmasını önleyen bi çubuk var zaten. Ben yorumlara bakarak aldım çok olumulu yorumlar vardı. Ama bakalım ben de kullanıp görücem bakalım inşallah memnun kalırım

Canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim. Valla olabilirde :)) ama kanaman bittimi canım uzun süre geliyor sanıyordum.
Kanama ilk iki gün vardı sonra kahverengi lekenme gibi oldu bir günlük pedi bile doldurmayacak kadar oldu aslında regl bekliyorum hafif bir ağrı var ama vücutta sapıttı temmuzda ilk düşükten sonra 2 ay geçmeden regl düzene girmeden hamile kalmıştı nerdeyse 8 aydır relg olmuyorum biran önce düzene girer inşallah

Ben düşükten bir ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrenmiştim ne ara yumurtladım ne oldu bişi anlamadım Pcos olduğumdan olmaz diye düşünürken olmuş
Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ben bir ay sonra dersem bizimkinin kalbine iner

Evet aynen bana da yanıt geldi
230 tl
Çok afedersin düdükleyecek insan arıyorlar
Ben de almam

Aynen öyleee
Yaa ben cidden merak ediyorum acaba alan var mı?
Hadi 5-10 kişi aldı diyelim, böyle fiyat mı olur arkadaş?
Ben o kadar para asla vermem.
Ne Sabancının torunuyum, ne de Koç’un kızı...

Oğlumda lansinoh süt sağma makinası kullandım çok memnunumtavsiye ederim biberonuda yanında verilio zaten ben biberonunu eskidiği için attım sadece lansinoh biberonunu alıcam
Senin yazdığım gibi sorunların oldu mu canım hangi durumlarda kullandın, kullananların hepsi tavsiye ediyor genelde bende alsam mı diye düşünüyorum her duruma karşı

Biraz kokuşluk iyidir :) bende değilim şaka bi yana. Asla takı takmam mesela hiç huyum değildir. Öyle topuklu falanda giymem spor takılırım ama hafifte olsa dışarı çıkarken makyaj yaparım muhakkak :)
Bende topuklu istesemde giyemiyorum ayak parmaklarımda kemik çıkıntısı var.daha doğrusu spor ayakkabı dışında bişey giyemiyorum nereye gidersem gideyim babet bile giyemem mesela. Çok yakınlarımın düğününde hafif topuklu giyiyorum oda salona gidince :)
Takı bende takmam alyansım ve tek taşım hariç. Genelde böyle annelerin kızları kokoş olurmuş bakalım hayırlısı olsun İnşâAllah :)

Peki şeyi biliyomusunuz kızlar doktor bugün baktı detaylıca ultrasonla yumurtaların burda falan dedi gösterdi. Düşük/ doğum üstüne ne zaman yumurta düşerki bilginiz var mı?
Benim kizimdan da once bir kaybim oldu ki bebek buyuktu ama 2 aya kalmadan kizima hamileydim.
Kanamam biraz uzun surmustu diye hatirliyorum.
Kaldi ki o zaman hersey daha geriydi teknoloji vs

Haklısın canım doğumdan sonra bile 1 sene regl olmayan oluyomuş. O esnada çok kan kaybettiysen sonrasında ondan az gelmiştir canım.

Olabilir valla :)) Allah karşılarına hayırlı kişileri çıkarsın en büyük duam bu kızı erkeği yok artık ortalık çok kötü :/

Baby2go volo lx almayı düşünüyorum canım ben mağazada baktık geçen baya sevdik şubat indirimi bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…