2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aa oye mi canim ?sen de hamilesin cok sukur bende senin adina cok sevindim Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin ne guzel ayni zamanda anne olucaz senin ilk mi
Amin inşallah canım valla öyle özelden de yazışmıştık bebek istemek için dua topiğinde demek ki kalben ikimizde istemişiz ki rabbim duydu ve evet ilk gebelik

Bir havluyu ütüyle ısıtıp sürekli goğüs kafesine koy soğuduğunda tekrar ısıt koy bak hemen nasıl geçicek çok işe yarıyor gerçekten eşin akşam ısıtıp sırtınada bir tane havlu koysun sabah bişeyin kalmaz inşallah çok geçmiş olsun canım

aa lütfen öyle demeyin . Canınız sıkkınmıs . Bir dahaki sefere gülerek izlersin bebegını .
Lütfen canını sıkıp mınnağıda üzme .

Neden niçin bilemem ama bu dönemde biraz hassasiz sende üzme canını bebişi çok şükür görmüşssün

Amin inşallah canım valla öyle özelden de yazışmıştık bebek istemek için dua topiğinde demek ki kalben ikimizde istemişiz ki rabbim duydu ve evet ilk gebelik
Evet hatirladim canim konusmustuk hamdolsun bugunlerimize

Sağol canım. Bir sorun yok Aslında kendi huysuzluğu. Bu hastaneyi çok mu aramışım? Ve son bombası seni ben bulmadım sen beni buldun dedi. Neyse benim bebeğim iyi olsun da, kendisi hayatımda olmasa da olur.

Merabalar bugün doktora gittim 5+5 göründü kese haftaya tekrar gideceğim kalp atışı için Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsin
Gozunaydin canim ben de kese icin 5+5 te gitmeyi dusunuyorum karindan mi göründü

Gozunaydin canim esinle sorulariniz cok buyuk sorunlar degilse takma kafana senin iin suan onceliklo olan karnindaki canli.Onun icin mutlu olmalisin insAllah da bebegin ailenizin huzuru olur

arkadaşlar kese gorenler hangı hafta ve kac mm oldugunu gorduler yazarlarsa sevınırım benimki 4+5 de 7.06mm idi normalmi acaba bir düşük yaşadım o yüzden korkuyorum

Güzel haberlerle gel canım :) heralde o sorular hiç bir zaman bitmeyecek hatta bu daha başlangıç galiba
Benim hiç yok bulantım ve kusmam ama çık rahat geçiren bi arkadaşım var bebeği kızmış oek alakası yok galiba :)
Canımm canını hiç sıkma bebeğine odaklan hassaslıkta çok fazla bu dönemde eşinde biraz anlayışsızlık yapmış galiba ama şunu unutma bu nasılki bizler için farklı yepyeni bir süreç aynı biçimde eşlerimiz içinde yepyeni bi süreç bazen nasıl yaklaşacaklarını bilemiyorlar sen hiç canını sıkma

Bugun doktora gttik hanimlar dun kanamakanamam ostu acilde igne olmustum bugun de doktorum 10 gun rapor verdi calismiycam hatta yataktan hic kalmiycam haftaya da ilaca basliycaz haftaya kalp atimini duyabiliriz ama Allaha emanet dedi yani kanama durmazsa yapacak bi sey yok Rabbm herkesn bebegini korusun insallah

Canim gözün aydin. Bebisin iyi olsun her sey duzelir merak etme. Arada tartismalar olabiliyor. Sen bebegine odaklan.

ben de sağlıklı olsun tabi ama içimden hep kız isteği geçiyor. çok bulantım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…