Amin inşallah canım valla öyle özelden de yazışmıştık bebek istemek için dua topiğinde demek ki kalben ikimizde istemişiz ki rabbim duyduAa oye mi canim ?sen de hamilesin cok sukur bende senin adina cok sevindim Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin ne guzel ayni zamanda anne olucazsenin ilk mi
Bir havluyu ütüyle ısıtıp sürekli goğüs kafesine koy soğuduğunda tekrar ısıt koy bak hemen nasıl geçicek çok işe yarıyor gerçekten eşin akşam ısıtıp sırtınada bir tane havlu koysun sabah bişeyin kalmaz inşallah çok geçmiş olsun canımGünaydın hanımlar
Dünden beri bir öksürük aldı beni. Üşüttüm sanırım. Temizlik yaparken terlemiştim. Üstümde soğudu. Hissettim rahatsız etti beni. Şuan Ciğerlerim acıyor sanki. Ne yapabilirim şu öksürük için?
Doktordan çıktım kızlar. Kalp atımını duyduk, bebiş de gördük. Çok mutlu olmam gereken şu saatlerde, eşimle kavga ettiğimiz için zaten hastaneye ağlaya ağlaya girdim. Sanki bebeğini istemeyen bir anne gibi, buz gibi baktım ekrana. En çok ta ona haksızlık ettiğim için üzülüyorum. Ama elimde değil. Öyle işte bebek için 5+5 dedi doktor. Sata göre 2 gün geri. Videoya çekip aileme attım. Sanırım bu hikayenin yine en mutlusu annem.. Ağlayarak izlemiş. Kıyamam.. Sonuçta o bir anne.. Bense anne olmaya çabalayan, sevildiğine bakmadan çok severek evlenen ama sonunda baltayı taşa vurmuş bir kadın.
Neden niçin bilemem ama bu dönemde biraz hassasiz sende üzme canını bebişi çok şükür görmüşssünDoktordan çıktım kızlar. Kalp atımını duyduk, bebiş de gördük. Çok mutlu olmam gereken şu saatlerde, eşimle kavga ettiğimiz için zaten hastaneye ağlaya ağlaya girdim. Sanki bebeğini istemeyen bir anne gibi, buz gibi baktım ekrana. En çok ta ona haksızlık ettiğim için üzülüyorum. Ama elimde değil. Öyle işte bebek için 5+5 dedi doktor. Sata göre 2 gün geri. Videoya çekip aileme attım. Sanırım bu hikayenin yine en mutlusu annem.. Ağlayarak izlemiş. Kıyamam.. Sonuçta o bir anne.. Bense anne olmaya çabalayan, sevildiğine bakmadan çok severek evlenen ama sonunda baltayı taşa vurmuş bir kadın.
Karindan canim. Gebelikte ben vajinal ultrason yaptirmiyorum. Tehlikeli bu haftalarda
Ayyy çok güzrl bir duygu inşallah yakında bizde duyarız senin adına çok sevindimKızlar günaydın. Biz de bugün kalp atışlarını gördük çok şükür :) ama sata göre 6+6 iken ultrasonda 6+3.
Amin canım.. Etmez miyim pirinç tanem o benimCanim
Uzme kendini Rabbime dua et minigin için canim aynı gidiyoruz bende bugün gittim 5+5 gorundu
Evet hatirladim canim konusmustuk hamdolsun bugunlerimizeAmin inşallah canım valla öyle özelden de yazışmıştık bebek istemek için dua topiğinde demek ki kalben ikimizde istemişiz ki rabbim duyduve evet ilk gebelik
Sağol canım. Bir sorun yok Aslında kendi huysuzluğu. Bu hastaneyi çok mu aramışım? Ve son bombası seni ben bulmadım sen beni buldun dedi. Neyse benim bebeğim iyi olsun da, kendisi hayatımda olmasa da olur.Merhaba canım öncellikle çok sevindim kalp atışlarını duymana ve herşeyin yolunda gitmesine. ben ilk hamileliğimde eşimle daha 3 ay evliydik bizimde çok kavgalarımız oldu çünkü hem yeni evliydik hem hamileydim kendimi anlamamış gibi hissederdim. hormonlarınada veriyorum biraz üzülme çok bebeğine odaklan eşinde seni seviyordur öyle düşünme umarım konuyu hemen çözersiniz
Gozunaydin canim ben de kese icin 5+5 te gitmeyi dusunuyorum karindan mi göründüMerabalar bugün doktora gittim 5+5 göründü kese haftaya tekrar gideceğim kalp atışı için Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsin
Çok şükür.. O sinirle hastanede pek anlamadım ama şimdi izleyip duruyorum.Neden niçin bilemem ama bu dönemde biraz hassasiz sende üzme canını bebişi çok şükür görmüşssün
Gozunaydin canim esinle sorulariniz cok buyuk sorunlar degilse takma kafana senin iin suan onceliklo olan karnindaki canli.Onun icin mutlu olmalisin insAllah da bebegin ailenizin huzuru olurDoktordan çıktım kızlar. Kalp atımını duyduk, bebiş de gördük. Çok mutlu olmam gereken şu saatlerde, eşimle kavga ettiğimiz için zaten hastaneye ağlaya ağlaya girdim. Sanki bebeğini istemeyen bir anne gibi, buz gibi baktım ekrana. En çok ta ona haksızlık ettiğim için üzülüyorum. Ama elimde değil. Öyle işte bebek için 5+5 dedi doktor. Sata göre 2 gün geri. Videoya çekip aileme attım. Sanırım bu hikayenin yine en mutlusu annem.. Ağlayarak izlemiş. Kıyamam.. Sonuçta o bir anne.. Bense anne olmaya çabalayan, sevildiğine bakmadan çok severek evlenen ama sonunda baltayı taşa vurmuş bir kadın.
Güzel haberlerle gel canım :) heralde o sorular hiç bir zaman bitmeyecek hatta bu daha başlangıç galibamerhabalar
7+1 olduk şikayetler hala devam ediyor. burayla iyiki tanışmışım süpersiniz
bugün doktora gidiyoruz inşallah kalp atışlarını duyacağız. hep bir umut bir de korku var inşallah sağlıklıdır diye. ilk çocuğum olacak inşallah ama sanırım annelik bu yani doğunca da böyle acaba nasıl diye geçecek gibi sanki. ama kalbi atıyor büyümüş iyi besleniyor mu vs sorularım kafamda bitmiyor.
inşallah allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Benim hiç yok bulantım ve kusmam ama çık rahat geçiren bi arkadaşım var bebeği kızmış oek alakası yok galiba :)Gebelikte çok mide bulantısı kusması olanların kızı oluyormuş diye bir şey duydum kızlar :)) daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden merak ediyorum
Canımm canını hiç sıkma bebeğine odaklan hassaslıkta çok fazla bu dönemde eşinde biraz anlayışsızlık yapmış galiba ama şunu unutma bu nasılki bizler için farklı yepyeni bir süreç aynı biçimde eşlerimiz içinde yepyeni bi süreç bazen nasıl yaklaşacaklarını bilemiyorlar sen hiç canını sıkmaDoktordan çıktım kızlar. Kalp atımını duyduk, bebiş de gördük. Çok mutlu olmam gereken şu saatlerde, eşimle kavga ettiğimiz için zaten hastaneye ağlaya ağlaya girdim. Sanki bebeğini istemeyen bir anne gibi, buz gibi baktım ekrana. En çok ta ona haksızlık ettiğim için üzülüyorum. Ama elimde değil. Öyle işte bebek için 5+5 dedi doktor. Sata göre 2 gün geri. Videoya çekip aileme attım. Sanırım bu hikayenin yine en mutlusu annem.. Ağlayarak izlemiş. Kıyamam.. Sonuçta o bir anne.. Bense anne olmaya çabalayan, sevildiğine bakmadan çok severek evlenen ama sonunda baltayı taşa vurmuş bir kadın.
Sağol canım amin inşallah duyarsın sen de için rahat olsun :) Ama dinletmedi bebeğe zararı olur 8. Haftada dinletebilirim anca dediAyyy çok güzrl bir duygu inşallah yakında bizde duyarız senin adına çok sevindim
Canim gözün aydin. Bebisin iyi olsun her sey duzelir merak etme. Arada tartismalar olabiliyor. Sen bebegine odaklan.Doktordan çıktım kızlar. Kalp atımını duyduk, bebiş de gördük. Çok mutlu olmam gereken şu saatlerde, eşimle kavga ettiğimiz için zaten hastaneye ağlaya ağlaya girdim. Sanki bebeğini istemeyen bir anne gibi, buz gibi baktım ekrana. En çok ta ona haksızlık ettiğim için üzülüyorum. Ama elimde değil. Öyle işte bebek için 5+5 dedi doktor. Sata göre 2 gün geri. Videoya çekip aileme attım. Sanırım bu hikayenin yine en mutlusu annem.. Ağlayarak izlemiş. Kıyamam.. Sonuçta o bir anne.. Bense anne olmaya çabalayan, sevildiğine bakmadan çok severek evlenen ama sonunda baltayı taşa vurmuş bir kadın.
Gozun aydin canim darisi bizlere olsun insallah. Birkac gunluk oynamalar olabilir diye biliyorum.Kızlar günaydın. Biz de bugün kalp atışlarını gördük çok şükür :) ama sata göre 6+6 iken ultrasonda 6+3.
ben de sağlıklı olsun tabi ama içimden hep kız isteği geçiyor. çok bulantım varGebelikte çok mide bulantısı kusması olanların kızı oluyormuş diye bir şey duydum kızlar :)) daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?