İnşallah allah büyük o günde gelirTeşekkür ederim canım . inş keseyi de görürüm kalp atışını da duyarım son mucizemin
Yok ben geç uyuyamama rağmen böyleyim Bilmiyorum nasıl düzelecekBen de erkenden uyuyorum. Sonra gece sürekli uyanıyorum ve geri uykuya dalmakta zorlanıyorum. Zaten gündüz de uyuyamıyorum. Uykuya baya hasret kaldım
Güzel günlerde kullanın inşallah alıcaktın zaten erken ama oolsun için ferahlamiştır biraz hiç olmassaKızlar Merhaba ;
Biliyorum henüz çok erken ama dayanamayıp aldım.Allah nasip ederse hastane çantası için zaten ihtiyaç olacak.Hepsi burada da çok güzel indirimler var ben Philips Avent yeni doğan biberon ve ikili emziği 56 liraya aldım
Amin hepimizin inşallahAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hoşgeldin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHerkese selamm çok yeni hamileyimm kan verdm binküsürdü daha çok küçük dedi dr haftaya gidicem inş herşey yolundadır çok heyecanlıyım benide listeye ekleyin sat 12eylül
CanimDoktordan çıktım kızlar. Kalp atımını duyduk, bebiş de gördük. Çok mutlu olmam gereken şu saatlerde, eşimle kavga ettiğimiz için zaten hastaneye ağlaya ağlaya girdim. Sanki bebeğini istemeyen bir anne gibi, buz gibi baktım ekrana. En çok ta ona haksızlık ettiğim için üzülüyorum. Ama elimde değil. Öyle işte bebek için 5+5 dedi doktor. Sata göre 2 gün geri. Videoya çekip aileme attım. Sanırım bu hikayenin yine en mutlusu annem.. Ağlayarak izlemiş. Kıyamam.. Sonuçta o bir anne.. Bense anne olmaya çabalayan, sevildiğine bakmadan çok severek evlenen ama sonunda baltayı taşa vurmuş bir kadın.
Doktordan çıktım kızlar. Kalp atımını duyduk, bebiş de gördük. Çok mutlu olmam gereken şu saatlerde, eşimle kavga ettiğimiz için zaten hastaneye ağlaya ağlaya girdim. Sanki bebeğini istemeyen bir anne gibi, buz gibi baktım ekrana. En çok ta ona haksızlık ettiğim için üzülüyorum. Ama elimde değil. Öyle işte bebek için 5+5 dedi doktor. Sata göre 2 gün geri. Videoya çekip aileme attım. Sanırım bu hikayenin yine en mutlusu annem.. Ağlayarak izlemiş. Kıyamam.. Sonuçta o bir anne.. Bense anne olmaya çabalayan, sevildiğine bakmadan çok severek evlenen ama sonunda baltayı taşa vurmuş bir kadın.
Maşallah maşallah :))Evet çok zor ilk çocuğumdan sonraki bebegimde kızım 3 aylıkken öğrenmiştim kızım 12 aylık oldu diğer kızım dogdu
Doktordan çıktım kızlar. Kalp atımını duyduk, bebiş de gördük. Çok mutlu olmam gereken şu saatlerde, eşimle kavga ettiğimiz için zaten hastaneye ağlaya ağlaya girdim. Sanki bebeğini istemeyen bir anne gibi, buz gibi baktım ekrana. En çok ta ona haksızlık ettiğim için üzülüyorum. Ama elimde değil. Öyle işte bebek için 5+5 dedi doktor. Sata göre 2 gün geri. Videoya çekip aileme attım. Sanırım bu hikayenin yine en mutlusu annem.. Ağlayarak izlemiş. Kıyamam.. Sonuçta o bir anne.. Bense anne olmaya çabalayan, sevildiğine bakmadan çok severek evlenen ama sonunda baltayı taşa vurmuş bir kadın.
Amin inşallah hayırlı evlat olsunlar sizeAmin inşallah benimki isteyerek olmadı ilk kızım hariç diğerleri istemeyerek oldu ama iyiki oldu 17 yaşında evlendim 19 yaşımda anne oldu bende hep çocukların arasında hep 10 yaş olsun isterdim en fazla 2 tane ama nasipleri varmış bide kaynanamla kalıyorum 4 kızım var Allah'ın zoruna gitmesin. Tek dileğim bu erkek olsun da artık kordon bağlamak istiyorum Allah herkese istediğini versin her hastaneden gelince kız dediğimde yüzleri düştü ama sağlıklı olsun da Allah acılarını gostertmesin
Merhaba kızlar nasılsınız ben daha öncede demişdim pek uğrayamıyorum malesef kızımdan ve ev işlerinden dolayı..umarım iyidir herkes
Ankaralı arkadaşlara birşey soracağım yine son dakka hastane değişdirme kararı aldık Koru çukurambarla görüşmüşdük aslında ama şimdi lokman hekim akay hastanesini çok tavsiye ettiler tunus caddesinde tecrübesi olan varmı özellikle Adnan beyi?
yerlesme kanamsi normal tam kirmizi olmadikca canimTam bitti diyordum yine biraz kanamam oldu : ((
Çok şükür canım çok sevindimKızlar çıktım şimdi kontroleden 6+0 mış. Bebiğimi gördük çok şükürkalp atışını duyamadık. Karından göremedi ilk başta alttan baktı . Dr. Kendisi cihazlar çok eski ondan duyamadık şimdi dedi. Olsun şimdilik işe gidiyorum. Birkaç gün daha bekleyip başka bir dr.a gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?