2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
merhabalar
7+1 olduk şikayetler hala devam ediyor. burayla iyiki tanışmışım süpersiniz
bugün doktora gidiyoruz inşallah kalp atışlarını duyacağız. hep bir umut bir de korku var inşallah sağlıklıdır diye. ilk çocuğum olacak inşallah ama sanırım annelik bu yani doğunca da böyle acaba nasıl diye geçecek gibi sanki. ama kalbi atıyor büyümüş iyi besleniyor mu vs sorularım kafamda bitmiyor.
inşallah allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Gebelikte çok mide bulantısı kusması olanların kızı oluyormuş diye bir şey duydum kızlar :)) daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden merak ediyorum

Kızlar benimde mide bulantım var acikcasa kız diye düşünüyorum. İlk çocuğum erkek hiç mide bulantim olmamıştı çok rahat bir gebelik geçirmiştim canım hep tatlı çekiyordu. Şimdi hep mandalina yiyesim var. herkesde farklilik gösterebilir ama.

Doktordan çıktım kızlar. Kalp atımını duyduk, bebiş de gördük. Çok mutlu olmam gereken şu saatlerde, eşimle kavga ettiğimiz için zaten hastaneye ağlaya ağlaya girdim. Sanki bebeğini istemeyen bir anne gibi, buz gibi baktım ekrana. En çok ta ona haksızlık ettiğim için üzülüyorum. Ama elimde değil. Öyle işte bebek için 5+5 dedi doktor. Sata göre 2 gün geri. Videoya çekip aileme attım. Sanırım bu hikayenin yine en mutlusu annem.. Ağlayarak izlemiş. Kıyamam.. Sonuçta o bir anne.. Bense anne olmaya çabalayan, sevildiğine bakmadan çok severek evlenen ama sonunda baltayı taşa vurmuş bir kadın.

Güzel günlerde kullanın inşallah alıcaktın zaten erken ama oolsun için ferahlamiştır biraz hiç olmassa

Herkese selamm çok yeni hamileyimm kan verdm binküsürdü daha çok küçük dedi dr haftaya gidicem inş herşey yolundadır çok heyecanlıyım benide listeye ekleyin sat 12eylül
Hoşgeldin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canim

Uzme kendini Rabbime dua et minigin için canim aynı gidiyoruz bende bugün gittim 5+5 gorundu

Merhaba canım öncellikle çok sevindim kalp atışlarını duymana ve herşeyin yolunda gitmesine. ben ilk hamileliğimde eşimle daha 3 ay evliydik bizimde çok kavgalarımız oldu çünkü hem yeni evliydik hem hamileydim kendimi anlamamış gibi hissederdim. hormonlarınada veriyorum biraz üzülme çok bebeğine odaklan eşinde seni seviyordur öyle düşünme umarım konuyu hemen çözersiniz

Amin inşallah hayırlı evlat olsunlar size

Merhaba kızlar nasılsınız ben dahs öncede demişdim pek uğrayamıyorum malesef kızımdan ve ev işlerinden dolayı..
Ankaralı arkadaşlara birşey soracağım yine son dakka hastane değişdirme kararı aldık Koru çukurambarla görüşmüşdük aslında ama şimdi lokman hekim akay hastanesini çok tavsiye ettiler tunus caddesinde tecrübesi olan varmı özellikle Adnan beyi?

ve burda deli gibi uyyorum diyenleri kıskanıyorum açıkcası gece çok uyanıyorum uykumu aşamadığımı hissediyorum ve dolayısıyla gün içinde çok yorgun oluyorum mide bulantılarımda başladı..

Çok şükür canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…