arkadaşlar kese gorenler hangı hafta ve kac mm oldugunu gorduler yazarlarsa sevınırım benimki 4+5 de 7.06mm idi normalmi acaba bir düşük yaşadım o yüzden korkuyorum
Bugun doktora gttik hanimlar dun kanamakanamam ostu acilde igne olmustum bugun de doktorum 10 gun rapor verdi calismiycam hatta yataktan hic kalmiycam haftaya da ilaca basliycaz haftaya kalp atimini duyabiliriz ama Allaha emanet dedi yani kanama durmazsa yapacak bi sey yok Rabbm herkesn bebegini korusun insallah
Sağolasın canım amin inşallah sizde en yakın zamanda görürsünüz kalp atışlarını. Heralde sorun olsa doktor söylerdi o an heyecandan tüm sorularımı sormayı unutmuşum doktora :)
Gebelikte çok mide bulantısı kusması olanların kızı oluyormuş diye bir şey duydum kızlar :)) daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden merak ediyorum
Sağol canım. Bir sorun yok Aslında kendi huysuzluğu. Bu hastaneyi çok mu aramışım? Ve son bombası seni ben bulmadım sen beni buldun dedi. Neyse benim bebeğim iyi olsun da, kendisi hayatımda olmasa da olur.
canım benim bu dönemde o kadar hassasız ki.. baba adayları da endişeleniyor tabi ama bizler kadar olamaz. malesef bu süreç bazen anlayışsız ve kaba olabiliyorlar. sen bebişine odaklanmaya çalış. çok şükür her şey yolunda.. inşallah huzurlu bi aile ortamınız olur bebişle beraber
Bugun doktora gttik hanimlar dun kanamakanamam ostu acilde igne olmustum bugun de doktorum 10 gun rapor verdi calismiycam hatta yataktan hic kalmiycam haftaya da ilaca basliycaz haftaya kalp atimini duyabiliriz ama Allaha emanet dedi yani kanama durmazsa yapacak bi sey yok Rabbm herkesn bebegini korusun insallah
Kız evlat öz evlat demişler. Gerçekten Allah bilirya siz kızlarınızı besleyip büyütüp evlendirirseniz eğer cennetliklisiniz. Kız çocuğu bereket demektir, hamile olduğumu öğrendiğimden beri önce sağlıklı ve hayırlı olsun sonra da kız olsun diye dua ediyorum. Çünkü anne babaya kız evlat bakıyor genelde. Ama şunuda söylemeden geçemicem oğlunuz olucak gibi geliyor bana içime öyle doğdu tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması.
Öyle tabi erkegin adi var demişler bu bebeğim kiz da olsa erkek te olsa kordon baglatacam çok yiprandim bu yasta üst üste doğumlar Hayirlisiyla doğum sezeryanla yapip baglatacam
Gebelikte çok mide bulantısı kusması olanların kızı oluyormuş diye bir şey duydum kızlar :)) daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden merak ediyorum
canım ben ilk hamileliğimde 16. haftaya kadar deli gibi kustum su bile içemiyordum ama oğluşum geldi dünyaya bu hamileliğimde ise başlamadı daha bulantı filan inşallah başlamaz yani uymadı bana söylediğin