2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim bol bol dinlen. Rabbim bebegini sana bagislasin. Insallah kalp atislarini da duyarsin.
Kan sonucumu aldım 290 çıktı
İki gün sonra tekrar kan vericem artışını takip edicez
Tebrik ederim canim. Gozun aydin.

Kizim var 10 yasinda 1 gun kusmayi gectim midem bulanmamıştı bile

Sağol canım. Bir sorun yok Aslında kendi huysuzluğu. Bu hastaneyi çok mu aramışım? Ve son bombası seni ben bulmadım sen beni buldun dedi. Neyse benim bebeğim iyi olsun da, kendisi hayatımda olmasa da olur.
canım benim bu dönemde o kadar hassasız ki.. baba adayları da endişeleniyor tabi ama bizler kadar olamaz. malesef bu süreç bazen anlayışsız ve kaba olabiliyorlar. sen bebişine odaklanmaya çalış. çok şükür her şey yolunda.. inşallah huzurlu bi aile ortamınız olur bebişle beraber

tekrar kan testi verdin mi, inşallah sağlıkla sana tutunur bebeğin,ilaca niye haftaya peki, bir de 6 haftalık demişssiniz ama 5 değil mi daha sizin

Öyle tabi erkegin adi var demişler bu bebeğim kiz da olsa erkek te olsa kordon baglatacam çok yiprandim bu yasta üst üste doğumlar Hayirlisiyla doğum sezeryanla yapip baglatacam

canım ben ilk hamileliğimde 16. haftaya kadar deli gibi kustum su bile içemiyordum ama oğluşum geldi dünyaya bu hamileliğimde ise başlamadı daha bulantı filan inşallah başlamaz yani uymadı bana söylediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…