2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Haklısın canım doğumdan sonra bile 1 sene regl olmayan oluyomuş. O esnada çok kan kaybettiysen sonrasında ondan az gelmiştir canım.
Doğumdan sonra kanamam durmadı uğraştılar baya ama kan testi yapıldı hemen ardından değerim 14 tü buakadar kayba rağmen maşallah demişti doktor çok şaşırmıştı. Normalde kaç olması lazım bilmiyorum ama bana yakın zamanda olacakmış gibi geliyor iki gündür hafif ağrı var

11-12-14 arası normal kadınlarda sen maşallahh

Reactions: BYV
Çok iyi canım benimde 13-14tür. Beslenmene dikkat et kendine çok iyi bak herşey gönlünce olur inşallah. Onlar gelceği zamanı çok iyi biliyor gerçekten :))

11-12-14 arası normal kadınlarda sen maşallahh

Çok iyi canım benimde 13-14tür. Beslenmene dikkat et kendine çok iyi bak herşey gönlünce olur inşallah. Onlar gelceği zamanı çok iyi biliyor gerçekten :))
Valla hamilelikten önce acayip üşüyen bir insandım zaten 48,5 kiloydum herkes kansızsın sen derdi şimdi acayip ateşler basıyor . Sigaraya başladım yine onu bırakmam lazım beslenmeye dikkat ediyorum elimden geldiğince. En hayırlı zamanda gelsin inşallah

Suan avent dr browns bide medela dediler ucunden birini alacagim artik :))

Yok canim benim en minyaturunden ama cam degil.yenidogan oldugundan cam banada agir onada fazla.belki umarim ins hic mamaya gerek kalmaz.kalirsa artik aliriz sonra dedim.
Ben chicco kullanmistim memnundum
Ben biberonu cam alcam mutlaka plastik sevmiyorum bide onerilmiyor cok canim ama herkesin kendi karari tabiki operim seni saol tavsiyen icin :))

avent doğal akış kullandım ben de. Akıtma sorunu yaşamadım. Emzik çok denedim en sonunda avent ortodondik olanı aldı, 3 yıl önce 30 liraydı , şimdi kaç olmuştur acaba
Kimse yasamamis o sorunu bitek internettekiler galiba :)) e bebegin sitesindeki yorumlarda yaziyordu cok

Bak ona bakabilirim iste :))

Senin yazdığım gibi sorunların oldu mu canım hangi durumlarda kullandın, kullananların hepsi tavsiye ediyor genelde bende alsam mı diye düşünüyorum her duruma karşı
Canım oğlum doğar doğmaz kanında enfeksiyon nedeniyle 1 hafta yoğun bakında yattı günde 3 kere enzirmeye gidiyorudum ayriyettende evde sağıp gece boyunca verebilecekleri sütümü götürüyordum ama orda biberonun akışına alıştığı için emzirmekle ilgili çok sorun yaşadım çoğu zaman sağıp biberonla verdim emmediği,memeyi reddettiği için sütüm azaldı azaldıkça emmek istemedi derken 6 ay emzirebildim.

Anladım canım bebekler neye alışırsa onunla devam ediyor galiba ,6 ay iyi bi süre canım zaten ilk altı ay çok önemli diyorlar, bende her duruma karşı almak istiyorum son dakika alırsak daha pahalıya gelecek bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…