2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen canım al dursun bazen süt kanalları tıkana biliyor mutlaka sağılması gereken zamanlar oluyor gerekli birşey

Kızlar utanarak yazıyorum ama sizde de gaz problemi oluyormu? Üşütüyormuyum yoksa hamilelikten ötürü mü anlamış değilim ama hiç bu kadar gaz problemi yaşadığımı hatırlamıyorum

Gaz evet hamileleikte oluyor
Ama basi besinler daha gaz yapiyor
Sarimsak çiğ sebze mercimek vs daha bircok sey

Mesela benım kızım hastaneden cıktık sarılık oldu cunku emmemeye dırenıyordu ama ben başardım cok dırendım acıdan tepındım agladım ama başardım cok sukur sarılık oldugu ıcın genelde uyurlar ve gozlerını açmazlar doktorunda tavsıyesıyle hem emzırdım hem aventın bıberonuna sagdım ıkısını bırden verdım cok sukur hemen atlatmıştık...
ınan benı bıraksa bırakırdı oyuzden cevremden de gordugum ıcın kesınlıkle ben aventı öneriyorum.

@YesimV sonuclarının temız cıkmasına cok sevındım Rabbım ınsallah en kısa zamanda sana saglıklı bır bebek nasip eder bence cok yakınnn

Ay sanki benim doktorun adı da ali ipek di şimdi emin olamadım ben normalde özel muayenehanesi olan bi bayan doktora gidiyorum doktor ayrıntılı için oraya geliyormuş öylelikle oldu benim araştırmadım da fazla. Yarın tekrar bi sorim randevum var :)

Sadece suda kaynatmak yeterli mi peki baska bisey yapmak gerekiyormu bide plastik olanlari nasil kaynatiyorsunuz bir sorun olmuyormu ?
Aldığım ürünün üzerinde suda kaynatın yazıyordu başka birşey kullanmadım bende canım biberon hiç kullanmadım zaten almadı bebeğim emzikleri suda kaynattim devamli

Aynen canım al dursun bazen süt kanalları tıkana biliyor mutlaka sağılması gereken zamanlar oluyor gerekli birşey
Benim ilk sutum gelmedi yoğun bakımda kalmıştı bebeğim hastanedeki alet ten kullandım onun sayesinde gelmisti ne olur ne olmaz almakta fayda var kesinlikle

Lansinoh iyi bir marka, ben biberon icin ilk cocugumda nuk diye bir marka kullanmistim (Turkiyede var mi bilmiyorum), bu sefer de onunla baslarim, begenmezse diger markalari deneyecegim. Calisan bir anne oldugum icin gunduz biberon aksam meme seklinde 21 aya kadar devam ettik. Sut sagma makinesi de cok kullandim, ilk haftalarda da bebegim emmedigini sagdim buzlukta depoladim, sonradan sutumun az geldigi zamanlarda ilave olarak kullandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…