Anladım canım bebekler neye alışırsa onunla devam ediyor galiba ,6 ay iyi bi süre canım zaten ilk altı ay çok önemli diyorlar, bende her duruma karşı almak istiyorum son dakika alırsak daha pahalıya gelecek bize
Kızlar utanarak yazıyorum ama sizde de gaz problemi oluyormu? Üşütüyormuyum yoksa hamilelikten ötürü mü anlamış değilim ama hiç bu kadar gaz problemi yaşadığımı hatırlamıyorum
Of hemde nasıl çok istiyorum haziranda bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj oldum eşim ve ben çok istiyoruz 4 senelik evliyiz anne ve bebekleri görünce geçip bir kenarda ağlamaktan biktim artık Allah'ım banada o evlat kokusunu almayı nasip eder insallah
Anladım canım bebekler neye alışırsa onunla devam ediyor galiba ,6 ay iyi bi süre canım zaten ilk altı ay çok önemli diyorlar, bende her duruma karşı almak istiyorum son dakika alırsak daha pahalıya gelecek bize
Mesela benım kızım hastaneden cıktık sarılık oldu cunku emmemeye dırenıyordu ama ben başardım cok dırendım acıdan tepındım agladım ama başardım cok sukur sarılık oldugu ıcın genelde uyurlar ve gozlerını açmazlar doktorunda tavsıyesıyle hem emzırdım hem aventın bıberonuna sagdım ıkısını bırden verdım cok sukur hemen atlatmıştık...
ınan benı bıraksa bırakırdı oyuzden cevremden de gordugum ıcın kesınlıkle ben aventı öneriyorum.
Aynen canım benim kendi hastanem 550₺ dedi mesela bi araştır bakalm..
Hamilelikte artıyor baya
Ali ipek e gideceğim ya siz ?
Ben casual cadillac air trone a karar verdim :)
Canım ben de seni düşünüyordum naptı diye.. sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim , beklememekte güzel olur inşallah en kısa sürede sağlıkla bebişin gelir dualarım seninle :)
Ay sanki benim doktorun adı da ali ipek di şimdi emin olamadım ben normalde özel muayenehanesi olan bi bayan doktora gidiyorum doktor ayrıntılı için oraya geliyormuş öylelikle oldu benim araştırmadım da fazla. Yarın tekrar bi sorim randevum var :)
Aldığım ürünün üzerinde suda kaynatın yazıyordu başka birşey kullanmadım bende canım biberon hiç kullanmadım zaten almadı bebeğim emzikleri suda kaynattim devamli
Benim ilk sutum gelmedi yoğun bakımda kalmıştı bebeğim hastanedeki alet ten kullandım onun sayesinde gelmisti ne olur ne olmaz almakta fayda var kesinlikle
Aldığım ürünün üzerinde suda kaynatın yazıyordu başka birşey kullanmadım bende canım biberon hiç kullanmadım zaten almadı bebeğim emzikleri suda kaynattim devamli
Kızlar ben de baktım biraz internette biberonda lansinoh tercih edicem sanırım. Lansinoh natural wave. Sadece emzirme üzerine ürünler üreten bir firma. Ayrıca süt sağma makinesini de alıcam sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz makineler hakkında?
Lansinoh iyi bir marka, ben biberon icin ilk cocugumda nuk diye bir marka kullanmistim (Turkiyede var mi bilmiyorum), bu sefer de onunla baslarim, begenmezse diger markalari deneyecegim. Calisan bir anne oldugum icin gunduz biberon aksam meme seklinde 21 aya kadar devam ettik. Sut sagma makinesi de cok kullandim, ilk haftalarda da bebegim emmedigini sagdim buzlukta depoladim, sonradan sutumun az geldigi zamanlarda ilave olarak kullandim.