2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hahahahahha artik izleyecek dizi film birsey kalmadi resmen geceleri uyuyamayinca insan iste:)) dr. Novzaradan cok tatli degil mi ama ya ?
Ona bayılıyorum yaa :))) adamı nasıl çıldırtıyolar ama bazen iyi sabrediyo valla. Kadın kontrole bi geliyo 35 kilo almış hala diyeti bozmadım diye yalan söylüyo :))))

Valla ben de sola dönük yatıyorum nadiren de sağa ama bel ağrısıyla uyanıyorum sırtıma da vuruyor bazen hatta

Ben bu hamile kemerlerinden aldım, yürüyüşte kullandım, hep kürek kemiğim ağrırdı bi süre sonra, bu sefer ağrımadı. Ayakta kalacağım zamanlarda da takıcam, şimdiden ağır gelmeye başladı karnım çünkü.

Kızlar buram acıyor böyle bir şey batıyor hissi var neden olur acaba Yarın detaylı günüm var.. Bebeğimi iki gündür hafif hafif hissediyorum canım çok sıkkın
Kürek kemiği altı ve ön kaburga ağrısı bende de var, karın büyüdükçe öne çekiyor, ayrıca bebeğin büyümesi ve yan yatmalar da ağrıtıyor. Çok ayakta kalmamak lazım. Bi de bu hamilelik kemerlerinden aldım, 2 gündür ağrım azaldı, umarım kemer işe yaradığı içindir.

Günaydın 21 aya kadar süper ben korkuyorum gündüz bıraktığım süt yeter mi gündüz işte yeteri kadar sağabilir miyim çocuk aç kalır mı benim sütüm kesilir mi off şimdiden çözemiyorum

@YesimV ben düşük yapio kürtaj olduktan sonra bi prof.a gitmiştik. Normalde düşük üzerinden 40 gün geçmişti ama adet olmamıştım. Benimle birlikte burada düşük yapanlara hep adet getirici vermişlerdi. O doktor bana asla kullanmayacaksın, rahim daha ince ve yumurtaların hazır değil. Vücudum kendini toparlayınca zaten rahim kalınlaşmasina ve yumurta atımina hazır hale getirecek demişti.
Ben 62. Gün de adet oldum. Kürtaj sonrası ilk adet için kesin bir şey yok. Beklemelisin kuzum. Vücudun bu süreçte için de kendini toparlayacak. O yüzden ilk yumurta atımını hesaplamak da zor. Bunu bilebilmek için hergün ultrasona girmen gerek. Zaten ilkini vücudu yenilenmesi gibi düşün ve bence boşver. Bu zamanı eş geç:)

Yarin doktoruma sorucam bende valla bulantilarim gecmisti benim bu ilac yuzunden bidaha cekemicem gercekten yarin yazarim mutlaka bakalim ne diyecek ://

haber bekliyorum canım senden inşallah kalıcı bi çözüm bulurz.

Bi arkadaş yan etkilerinde yazıyormu demişti yaygın olarak bulantı kusma midede yanma kabızlık vs yazıyormuş. Bünyemiz nasıl alışacak bakalım.

Ne kadara aldın canım hayırlı olsun

Benim kizimda da vardi o bobrek sorunu dogdugunda ise problem benim azcik fazla kalsiyumlu beslenmemden kaynakli minik 1 tas olarak cikti karsimiza.ama o zaman banada demisti doktorlr bu bir problem yaratmaz rahat ol diye
anladım canım. bakalım ayrıntılıya girdim dün sorun yok dedi hiç bahsetmedi böbrekten

Canım ya her gün gaz yapan besin yemiyorumdur heralde. Şu iki haftadır her gün aynıyım
Bende de öyle canım,hatta bikere işteyken de gaz kaçırdım çoook norml bu süreçte gaz olması ama aşırı olmasın diye bir doktor bana kabızlığın var mı demişti yok demiştim ama yine de magnezyum önermişti.ve yürüyüş

Ah amin inşallah sabah hemen kalkıp gidicem umarım o sevinecegim cevabı alirim
Benim de biraz daha koyusuydu öğrendiğimde,çok sevinmiştim ve kan tahlili için mekan mekan gezmiştim bize de haber ver inş tutmuştur sağlıklı hayırlı miniğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…