Ona bayılıyorum yaa :))) adamı nasıl çıldırtıyolar ama bazen iyi sabrediyo valla. Kadın kontrole bi geliyo 35 kilo almış hala diyeti bozmadım diye yalan söylüyo :))))
Ben bu hamile kemerlerinden aldım, yürüyüşte kullandım, hep kürek kemiğim ağrırdı bi süre sonra, bu sefer ağrımadı. Ayakta kalacağım zamanlarda da takıcam, şimdiden ağır gelmeye başladı karnım çünkü.
Kızlar buram acıyor böyle bir şey batıyor hissi var neden olur acaba Yarın detaylı günüm var.. Bebeğimi iki gündür hafif hafif hissediyorum canım çok sıkkın
Kürek kemiği altı ve ön kaburga ağrısı bende de var, karın büyüdükçe öne çekiyor, ayrıca bebeğin büyümesi ve yan yatmalar da ağrıtıyor. Çok ayakta kalmamak lazım. Bi de bu hamilelik kemerlerinden aldım, 2 gündür ağrım azaldı, umarım kemer işe yaradığı içindir.
Lansinoh iyi bir marka, ben biberon icin ilk cocugumda nuk diye bir marka kullanmistim (Turkiyede var mi bilmiyorum), bu sefer de onunla baslarim, begenmezse diger markalari deneyecegim. Calisan bir anne oldugum icin gunduz biberon aksam meme seklinde 21 aya kadar devam ettik. Sut sagma makinesi de cok kullandim, ilk haftalarda da bebegim emmedigini sagdim buzlukta depoladim, sonradan sutumun az geldigi zamanlarda ilave olarak kullandim.
Günaydın 21 aya kadar süper ben korkuyorum gündüz bıraktığım süt yeter mi gündüz işte yeteri kadar sağabilir miyim çocuk aç kalır mı benim sütüm kesilir mi off şimdiden çözemiyorum
@YesimV ben düşük yapio kürtaj olduktan sonra bi prof.a gitmiştik. Normalde düşük üzerinden 40 gün geçmişti ama adet olmamıştım. Benimle birlikte burada düşük yapanlara hep adet getirici vermişlerdi. O doktor bana asla kullanmayacaksın, rahim daha ince ve yumurtaların hazır değil. Vücudum kendini toparlayınca zaten rahim kalınlaşmasina ve yumurta atımina hazır hale getirecek demişti.
Ben 62. Gün de adet oldum. Kürtaj sonrası ilk adet için kesin bir şey yok. Beklemelisin kuzum. Vücudun bu süreçte için de kendini toparlayacak. O yüzden ilk yumurta atımını hesaplamak da zor. Bunu bilebilmek için hergün ultrasona girmen gerek. Zaten ilkini vücudu yenilenmesi gibi düşün ve bence boşver. Bu zamanı eş geç:)
Ben Casual Cadillac Air Trona aldım bugün. Bayaa bi inceledim açıkçası. Defalarca denedim,baktım,taktım çıkarttım, mağaza içinde gezdim Sonunda karar verip aldım. İhtiyaçlarımı karşılıyor, çoğuna göre sağlam bir araba, eşya bagajı kapalı. Çok ağır değil. Görsel açıdan da zengin.
Tavsiye ederim
Benim kizimda da vardi o bobrek sorunu dogdugunda ise problem benim azcik fazla kalsiyumlu beslenmemden kaynakli minik 1 tas olarak cikti karsimiza.ama o zaman banada demisti doktorlr bu bir problem yaratmaz rahat ol diye
Bende de öyle canım,hatta bikere işteyken de gaz kaçırdım çoook norml bu süreçte gaz olması ama aşırı olmasın diye bir doktor bana kabızlığın var mı demişti yok demiştim ama yine de magnezyum önermişti.ve yürüyüş
Benim de biraz daha koyusuydu öğrendiğimde,çok sevinmiştim ve kan tahlili için mekan mekan gezmiştim bize de haber ver inş tutmuştur sağlıklı hayırlı miniğin seninledir
Aynen öyleee
Yaa ben cidden merak ediyorum acaba alan var mı?
Hadi 5-10 kişi aldı diyelim, böyle fiyat mı olur arkadaş?
Ben o kadar para asla vermem.
Ne Sabancının torunuyum, ne de Koç’un kızı...