2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canım benm bi arkadaşmda öyle , galiba aynı doktora gidiyo olabilirsiniz, doktorun kendi muayenesinde yapacakmış ayrıntılıyı

Sevgili @minnosu Feeling07 victoryvivi o dantelli elbise için fiyat geldi bana, haber vereyim dedim. 230TL dediler... Ben bir elbise daha sormuştum ona da 280TL dedi
Çok pahalı ben almam. Ama güzelmiş
ohaa kız o ne öyle? hangi sayfaymış bu ben bakmadım. oturur kendim dikerim, çok ileri seviye değilim ama denemek lazım

Canım ya her gün gaz yapan besin yemiyorumdur heralde. Şu iki haftadır her gün aynıyım

Yani yediginin gaz yapmasi normal
Sinsirim kaslarimiz gevsiyor bu süreçte
Gazi cikariyosak sorun yok
Cikmassa problem icinde sisiyor
Evde miaafir olunca patliycak gibi oluyorum mesela
Gazcikmasi iyi bisey

evet aynen öyle
ben de bebişe birseyler alınırken hep düşünerek alıyorum gunluk kıyafette bile
çok seker seyler var ama kac kere giyecek
kendımı frenlıyorum hep:)

Maalesef düşünerek almak gerek Sorma burda rahat rahat konuşuyorum ama bir mağazaya girdiğimde her şeyden almak istiyorum Ama kendimi frenliyorum hep
Benim bir arkadaşım 2,5 sene önce doğum yaptı. O kadar çok şey aldı ki kızına anlatamam. Kıyafetlerin hep %40 ını giymiştir. Diğerlerini hep verdi birilerine. Giydiklerini de 2-3 kere felan giydi.
O zamanlar kızım olacağını bilmediğim için "Bunu da ben alayım" demedim Keşke alsaymışım

benim erkek kardesımın karısı yurt dısında dogum yaptı
sıfır valiz gidip 9 valız kıyafet ıle döndü
hepsi de markalı pahalı kıyafetler
hala evınde etıketlı hıc acılmamıs dolu seyler duruyor
sımdı cocuk 1 bucuk yasında lcw den alıp gıydırıyor kuculuyor dıye

ama dolu şey zebil oldu

Teyzeleri biz dün ayrıntılıya girdik. Sorun görünmedi. bebeğimizin böyle tatlış fotoğraflarını aldık çıktık. İlk defa onu bu kadar net gördüm. Aynı ben
Eki Görüntüle 2229756
İyi geçtiğine çok sevindim, rahatlamissindir. Ayrıntılı önemli bir aşama bence. Herkesinki güzel çıksın hayirlisiyla.
Bende de var bir tane böyle fotoğraf. Annemin gençliğine benziyor, çerçeveye koydum:).

Suan avent dr browns bide medela dediler ucunden birini alacagim artik :))
Canım dün emzik sormuştun galiba bende avent almak istiyordum hani şu ortası delik olanlardan ablam alma dedi çünkü 6 aya kadar o modeli varmış sonrasında başka emziğe alışması zor olurmuş. En güzeli wee 'nin emziği her yerde var hemde çok inceleme dedi bana sürekli bulabileceğin bişey olsunki sürekli kaybediyorlar zaten her yerden alabilme imkanı olan emzikler olsun. Sen neye karar verdin?

Ben biberonu cam alcam mutlaka plastik sevmiyorum bide onerilmiyor cok canim ama herkesin kendi karari tabiki operim seni saol tavsiyen icin :))
Yenidoğanda bende cam biberon seviyorum büyüdükçe atıp kırıyorlar çünkü o zaman için iyisinden bişey almak lazım

Kuzum ben de ilk hamileliğim de sigarayı bırakmıştım hamile kalmadan hazırlık amaçlı marttan Temmuz'a sonra Temmuz'da bebeği kaybedince biz kafa dağıtmak için 15 günlük bir Akdeniz Ege turuna çıktık Antalya'dan izmire kadar gezdik sahilden . Kocama dedim içkime sigarama karışmayacaksın yedim içtim kilo aldım geldim sonra tekrar hamile kaldım öğrendiğim an bırakabildim sigarayı hiç zorlanmadım şuan eğer kafan onu istiyorsa iç gitsin zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…