benim erkek kardesımın karısı yurt dısında dogum yaptı
sıfır valiz gidip 9 valız kıyafet ıle döndü
hepsi de markalı pahalı kıyafetler
hala evınde etıketlı hıc acılmamıs dolu seyler duruyor
sımdı cocuk 1 bucuk yasında lcw den alıp gıydırıyor kuculuyor dıye
Teyzeleri biz dün ayrıntılıya girdik. Sorun görünmedi. bebeğimizin böyle tatlış fotoğraflarını aldık çıktık. İlk defa onu bu kadar net gördüm. Aynı ben Eki Görüntüle 2229756
Bu ikisindem birini alacagim.daha oncede kullandigim bir marka.olcumleri dogru oluyor.
Bem hem alin hem kullaktan olcen 2 model araaindayim .bebeklikte alin sonrasinda kulak olcumu daha dogru oluyor
@YesimV canım çok sevindim güzel haberler bunlar her an herşey olabilir yani hadi hayırlısı inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşacaksın bu defa bebeğine hem de çok beklemeden bence
Kizlar merhaba bayadir yazamıyordum. Herkes iyidir insallah.
Benim göbek aldi basini gidiyor. Baya büyüdü. Sanki cok erken büyüdü gibi. Ic karnım hic yokmus galiba.
Ayrıntılı ultrason yaptirdim ben de gecen hafta. Plasenta aşağıda. 4 tane miyomum var. Bunlar çok önemli seyler değil elbet. Miyomlar dogumda alinir. Normal dogum olmayacagi sezeryan planlandığı icin plasenta asagida olmasi da cok onemli degil. Yukari cikma ihtimali hala var ama dikkat etmeliymisim. Cok ayakta kalma yorulma dedi dr.
En önemlisi bebekte koroid plexusta 0.4 cm kist saptandi. Cok uzuldum agladim. Ama 3 drla görüştük. 3 u de bunun doguma kadar kaybolacağını soylediler. Hatta kaybolmayan hic hasta görmedik dediler. Forumlarda da cok arastirdim. Herkes kayboldu demis. Bu kistin zekaya ve gelisime hic etkisi yokmus. Sebebi bilinmiyor.
Sadece baska gelisim bozukluklariyla seyrettiginde bebekte sıkıntı oluşturuyormuş. Bebegimin bütün degerleri ölçümleri normal cikti. Çok sukur. Ama yine de korkuyorum. Kafamdan cikaramayorum. Kendi Dr um diger kontrolde kayboldugunu bile görebiliriz hic canini sikma dedi.
Moralim çok bozuktu o yuzden yazdıklarınızı da pek okuyamadım
Ben bu hamile kemerlerinden aldım, yürüyüşte kullandım, hep kürek kemiğim ağrırdı bi süre sonra, bu sefer ağrımadı. Ayakta kalacağım zamanlarda da takıcam, şimdiden ağır gelmeye başladı karnım çünkü.
Arkadaslar merhaba ben gebelik planliyorum disimde amalgam dolgu var bazi yerlerde zararli bazi yerlerde bi zarari yok diyor ama bende kabizlikda var ne yapacagimi sasirdim ilk cocugumda otizm yok cok sukur ama ikinci bebege bise olurmu diye korkuyorum cesaret edemiyorum disinde bu dolgu olup jamile kalan varmj
Bir kac sayfa okudum geriye dogru. Ben biberon avent cam biberon aldim ikili. Biri küçük biri büyük. Hepsiburada da kampanya vardi. Ikisi 102 tlye geldi .Çalıştığım icin mecbur aldim. Sut sagmak icin pompa da alicam. Hala karar veremedim ne alacağıma. Bi arkadaş elektrikli de almış manuel de. Manuelde daha rahat ettim dedi.
Emzik de yine aventin ikili emzikleri var 0-6 ay onlardan aldim. Yorumlar cok iyiydi.
Teyzeleri biz dün ayrıntılıya girdik. Sorun görünmedi. bebeğimizin böyle tatlış fotoğraflarını aldık çıktık. İlk defa onu bu kadar net gördüm. Aynı ben Eki Görüntüle 2229756
Kizlar merhaba bayadir yazamıyordum. Herkes iyidir insallah.
Benim göbek aldi basini gidiyor. Baya büyüdü. Sanki cok erken büyüdü gibi. Ic karnım hic yokmus galiba.
Ayrıntılı ultrason yaptirdim ben de gecen hafta. Plasenta aşağıda. 4 tane miyomum var. Bunlar çok önemli seyler değil elbet. Miyomlar dogumda alinir. Normal dogum olmayacagi sezeryan planlandığı icin plasenta asagida olmasi da cok onemli degil. Yukari cikma ihtimali hala var ama dikkat etmeliymisim. Cok ayakta kalma yorulma dedi dr.
En önemlisi bebekte koroid plexusta 0.4 cm kist saptandi. Cok uzuldum agladim. Ama 3 drla görüştük. 3 u de bunun doguma kadar kaybolacağını soylediler. Hatta kaybolmayan hic hasta görmedik dediler. Forumlarda da cok arastirdim. Herkes kayboldu demis. Bu kistin zekaya ve gelisime hic etkisi yokmus. Sebebi bilinmiyor.
Sadece baska gelisim bozukluklariyla seyrettiginde bebekte sıkıntı oluşturuyormuş. Bebegimin bütün degerleri ölçümleri normal cikti. Çok sukur. Ama yine de korkuyorum. Kafamdan cikaramayorum. Kendi Dr um diger kontrolde kayboldugunu bile görebiliriz hic canini sikma dedi.
Moralim çok bozuktu o yuzden yazdıklarınızı da pek okuyamadım
Canım sıkıntı yapma, doktorda sorun olmayacağını söylemiş, üzme lütfen kendini emin ol sorun yaratacak olsa doktorlar çat diye söylüyor, hiçbir sorun olmadan hayırlısıyla gelecektir bebişin Süt sağma makinesinide lasinoh elektrikli 2'li aldım, çok güzeldi yorumları beğeneceğimi umuyorum. Ama manuel bir makine gördüm Mochi diye, tutmayı gerektirmeden sağma gerçekleşiyor çok hoşuma gitti onuda inceleyebilirsin
Canım sıkıntı yapma, doktorda sorun olmayacağını söylemiş, üzme lütfen kendini emin ol sorun yaratacak olsa doktorlar çat diye söylüyor, hiçbir sorun olmadan hayırlısıyla gelecektir bebişin
böyle görmek çok başka.. ilk 12. haftada elini ayağını görüp heyecanlanmıştım, şimdi de yüzünü bu kadar net görmek heyecanlandırıyo. sürekli bakıp duruyorum. İçimde bir insanın yaşıyor olması çok garip geliyor. Karnımın içine girip orda onu sevmek istiyorum
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
böyle görmek çok başka.. ilk 12. haftada elini ayağını görüp heyecanlanmıştım, şimdi de yüzünü bu kadar net görmek heyecanlandırıyo. sürekli bakıp duruyorum. İçimde bir insanın yaşıyor olması çok garip geliyor. Karnımın içine girip orda onu sevmek istiyorum
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
çok garip oldu içim kuzum yaaa, bizimde var bugün detaylımız çok daha fazla heyecanlandım şimdi yerim ben onların minik suratlarını, ayaklarını, popişlerini
Valla çat diye sölüyorlar, söylemekte zorundalar tabiki. O yüzden rahat ol tatlım hiç düşünme bile, bebeğe en zararlı şey stres değil midir? Yükselt enerjini lütfen üzme miniği, hiçbişeycik olmaz