2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Jazzquell bebişimmmmm napıyorsun özledim seni
Bende seni özledim canım partem
Evde bütün gün kemiklerim ağrıyana kadar oturuyorum dün hava güzel diye kızımı oyun parkına götürdüm geldim. Bakalım bugün ne yapacağım

Sen nasılsın partem ? Neler yapıyorsun ? Alışverişe başladın mı ?

Süt sağma makinesini lansinoh elektrikli 2'li aldım, çok güzeldi yorumları beğeneceğimi umuyorum. Ama manuel bir makine gördüm Mochi diye, tutmayı gerektirmeden sağma gerçekleşiyor çok hoşuma gitti onuda incele istersen ben evde istifçilik yapmayayım diye almadım bidaha

Karlı güzel manzaralı ama bir o kadar da soğuk bir hava herkese günaydın dün tetonoz aşisi oldum ama kolum çok ağrıyor sağ kolumla hiç bir iş yapamıyom resmen dün gece sol kolun üzerinde yatmaktan sabah onuda hissetmedim

Kızlar elevit vitamin ilacı kullanan varmı dün sağlık ocagında Decavit ilacını yazdırdım ama eczane elevit vermiş napsam bilemedim aynımı acaba

Aynen stres yapmamaliyim diyorum ama bir an dusuyor enerjim yine kafaya takıyorum.
Cok haklisin kizlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bebegimiz bizi hissediyor. Ne yaşarsak onu yasiyor. Dikkat ediyorum yoruldugum zaman stresli oldugum zamanlarda bebegimin hareketleri azaliyor. Pozitif geçirdiğim günlerde kıpır kıpır oluyor.

Kızlar elevit vitamin ilacı kullanan varmı dün sağlık ocagında Decavit ilacını yazdırdım ama eczane elevit vermiş napsam bilemedim aynımı acaba
Icerikleri tamamen ayni bosuna para verme benim dr da elevit vermisti. Ebe decavit verince dr a sordum aynilar zaten kullanabilirsin dedi
Bu arada neden yazdırdın. Zaten ebe ucretsiz veriyor decaviti. Ben bittikce gidip aliyorum

Bana bi yardımcı olun nolur ben hamilemiyim adetim 6 gün geciktu
Hayırlı olsun inşallah öyle görünüyor. Bi kaç gün daha bekle, doktora git kese görünür inş. 7-8.haftada da kalp atışını duyarsın inş. Sonra da her hafta ayrı bi heyecan :)) detaylı ultrason heyecanındayız biz şu sıralar:))

Aynen ben de bir taneyle kalayim diyorum.
Dediklerini bi arastirayim bakim

Kesinlikle öyle, gerçekten duygu-durumumuzdan çok etkileniyorlar ve biliyorsun anne karnındayken bebeğin karakteri oluşmaya başlıyor. O yüzdeeeen biz ne kadar mutluysak bebiş o kadar mutlu, hiç kafaya takmıyoruz

Kizlar merhaba
Ben ufaktan alisverise basliyorum da, anne yani besigi icin fikirlerinizi almak istiyorum. Ikizlerimde alamamistim, 2 yatagi birlestiremem diye.. Bunda alayim dedim fakat benim yatagim baya yuksek. Chicco Next2me alcak kaldi, haftasonu ikeaya baktik onlar da alcak.. 67-68cm olmali yatagiyla beraber..
Tavsiye edeceginiz bi model var mi yoksa ozel mi yaptirmaliyim?

Bu ikisindem birini alacagim.daha oncede kullandigim bir marka.olcumleri dogru oluyor.
Bem hem alin hem kullaktan olcen 2 model araaindayim .bebeklikte alin sonrasinda kulak olcumu daha dogru oluyorEki Görüntüle 2229767
Ben temassız ateşölçer aldım. Çok memnun kaldım. Geceleri uyurken de ölçmek zorunda kalıyorsunuz. Bebeği hiç uyandırmadan ölçülüyor. Yoğurt yaparken de kullanıyorum sütün dercesi ölçmek için. Ayrıca ilk zamanlar bebeğin banyo suyunu ayarlamada da kullandım

Bunlarda biberon su ortam sicakligi olcuyor
Ben temassizda kullandim bu markayida.
Hem alindan hem kulaktan ozellikli istiyorum.memnundum bundan.arkadasima vermistim o yuzden yeniden almam gerekiyor : )

Kesinlikle öyle, gerçekten duygu-durumumuzdan çok etkileniyorlar ve biliyorsun anne karnındayken bebeğin karakteri oluşmaya başlıyor. O yüzdeeeen biz ne kadar mutluysak bebiş o kadar mutlu, hiç kafaya takmıyoruz
Benim ki dogunca hayirdir lan diye baslayacak o zaman.muthis sinirli agresif kavgaci biri oldum bildigin pisligim yani cirkef bisi : ))

Ben normal kenarı çıkabilen beşik almıştım. Alçaktı o da , bi sünger yatak daha alıp yükseltmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…