Tabiki paylaşırım canım benim alacağım yerde extra teşhir indirimi olacak arabaya baktık hiç bir problemi yok herşeyi tam aklında olsun varsa outlet avm yakınlarda ordaki bebek mağazalarına da bi bak derim :)
Bende seni özledim canım partem
Evde bütün gün kemiklerim ağrıyana kadar oturuyorum dün hava güzel diye kızımı oyun parkına götürdüm geldim. Bakalım bugün ne yapacağım
Sen nasılsın partem ? Neler yapıyorsun ? Alışverişe başladın mı ?
Bende pazar cooook yogun bır gun yasadım ıkı gun dınlenıyorum
Ben ıdare eder meme agrım gecmedı bıtanesınde onla cebellesıyorum. Perşembe ayrıntılı var heycanlıyım
Alışverış yapmadım canım geçen gun e bebekten emzık Agız mendılı bı tane takım ıc atlet corap vs aldım baska begenmedım almadım. Acelem yok dıye begendıkce alıyorum canım sen başladın mı
Ben mağaza sorumlusunun yalancısıyım ama başka forumlarda herkes şubatı bekliyor e bebek de şubat boyunca farklı farklı ürünlerde %28 indirim oluyormuş her sene e tabi rekabet gereği diğer mağazalarda indirim yapıyormuş paramı hazırladım merakla bekliyorum
Kan ve idrar tahlili sonucum cikmis,
İdrarda lokosit 33, epitel 39 cikmis cok endiselendim dusuk riski vs olur diye internette yorumlar okudum enfeksiyon yasayanlar vardi aramizda ne yaptiniz riskli bi durum varmidir ?
Kan ure azitu, keratininde ortalama orandan düsük :/
Ateş ölçer yorumlarını okudum biraz internetten kafam daha çok karıştı temassız Ateş ölçer tavsiyelerinizi alabilir miyim deneyimli anneler her ölçümde farklı sonuc veriyormus bazıları
Ateş ölçer yorumlarını okudum biraz internetten kafam daha çok karıştı temassız Ateş ölçer tavsiyelerinizi alabilir miyim deneyimli anneler her ölçümde farklı sonuc veriyormus bazıları
Ben beurer alacagim.temassizinida kullanmistim.
Simdi hem alin hem kulaktan olcenini alacagim onuda kullanmistim.
Ortam su sut vs de.olcuyor.
Medikal urun tercih et derim bir cok marka var medikalde de
Bu ikisindem birini alacagim.daha oncede kullandigim bir marka.olcumleri dogru oluyor.
Bem hem alin hem kullaktan olcen 2 model araaindayim .bebeklikte alin sonrasinda kulak olcumu daha dogru oluyorEki Görüntüle 2229767
Canım bi arkadaşım bana mesaj attı eğer elevit diye bir vitamin kullanıyorsan içme içinde domuz jelatini var diye. Bi araştırda öyle iç canım istersen.
Ben temassız ateşölçer aldım. Çok memnun kaldım. Geceleri uyurken de ölçmek zorunda kalıyorsunuz. Bebeği hiç uyandırmadan ölçülüyor. Yoğurt yaparken de kullanıyorum sütün dercesi ölçmek için. Ayrıca ilk zamanlar bebeğin banyo suyunu ayarlamada da kullandım
Arkadaslar merhaba ben gebelik planliyorum disimde amalgam dolgu var bazi yerlerde zararli bazi yerlerde bi zarari yok diyor ama bende kabizlikda var ne yapacagimi sasirdim ilk cocugumda otizm yok cok sukur ama ikinci bebege bise olurmu diye korkuyorum cesaret edemiyorum disinde bu dolgu olup jamile kalan varmj
Benim de çocukken yapılan dolgular amalgam. Dişçiye gittim değiştirtmek için, çıkarırken daha çok zarar veriyormuş vazgeçtim.aynı zamanda kronik kabızım:) bu ikinci gebeliğim. Allaha şükür ilkinde hiç bi sorunumuz yok. Aksine herkes algısının yaşına göre ilerde olduğunu söyler
Bir kac sayfa okudum geriye dogru. Ben biberon avent cam biberon aldim ikili. Biri küçük biri büyük. Hepsiburada da kampanya vardi. Ikisi 102 tlye geldi .Çalıştığım icin mecbur aldim. Sut sagmak icin pompa da alicam. Hala karar veremedim ne alacağıma. Bi arkadaş elektrikli de almış manuel de. Manuelde daha rahat ettim dedi.
Emzik de yine aventin ikili emzikleri var 0-6 ay onlardan aldim. Yorumlar cok iyiydi.
Ben tıkanma için manuel almıştım. Sonra sütüm azaldı,arttırmak için elektrikli aldım. Manuel bi süre sonra yoruyor. Çalışıp kenara süt koyacaksanız manıel zorlar bence
Ben mağaza sorumlusunun yalancısıyım ama başka forumlarda herkes şubatı bekliyor e bebek de şubat boyunca farklı farklı ürünlerde %28 indirim oluyormuş her sene e tabi rekabet gereği diğer mağazalarda indirim yapıyormuş paramı hazırladım merakla bekliyorum
Valla mutluanneler de de takılıyorum ben sürekli bir şubat indirimi diyorlar mağazadaki adamda aynısını diyince dedim nolcak 2 hafta bekleyeyim bida geldiğimde alırım biberon araba beşik gibi şeyleri toplayacağım belki bir pompa bile alırım zaten kıyafet filan bunların yanında para değil çok abartmazsak diye düşünüyorum :)
Canımmm bende de sinir var, gerginim, patlamaya hazır bomba gibiyim ama olmazlar inşallah öyle atarlı giderli bebe Mümkün mertebe gülümseyelim yine tedbiri elden bırakmamak lazım
Benim de çocukken yapılan dolgular amalgam. Dişçiye gittim değiştirtmek için, çıkarırken daha çok zarar veriyormuş vazgeçtim.aynı zamanda kronik kabızım:) bu ikinci gebeliğim. Allaha şükür ilkinde hiç bi sorunumuz yok. Aksine herkes algısının yaşına göre ilerde olduğunu söyler
Kan ve idrar tahlili sonucum cikmis,
İdrarda lokosit 33, epitel 39 cikmis cok endiselendim dusuk riski vs olur diye internette yorumlar okudum enfeksiyon yasayanlar vardi aramizda ne yaptiniz riskli bi durum varmidir ?
Kan ure azitu, keratininde ortalama orandan düsük :/