- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
yaa inanamıyorum, benmde saat 2 de randevum var ben de inşallah böyle bir görüntü alabiliriiimmTeyzeleri biz dün ayrıntılıya girdik. Sorun görünmedi. bebeğimizin böyle tatlış fotoğraflarını aldık çıktık. İlk defa onu bu kadar net gördüm. Aynı ben
Eki Görüntüle 2229756
onunki kim bilmiyorum canım ama oladabilir gazininn doktoru diyordu sankiReşide Önalan benim doktorum :)
her sen eşubatta e bebek indirim yapıyor :)Şubatta indirim olur mu ki ve nereden alacaksınız
Hangi marka aldınız. Ben de almayi dusunuyorumBen temassız ateşölçer aldım. Çok memnun kaldım. Geceleri uyurken de ölçmek zorunda kalıyorsunuz. Bebeği hiç uyandırmadan ölçülüyor. Yoğurt yaparken de kullanıyorum sütün dercesi ölçmek için. Ayrıca ilk zamanlar bebeğin banyo suyunu ayarlamada da kullandım
Evet hem alin hem kulaktan olcuyorlar.yani ben memnun kalmistim.varsa yakininda medikal gidip test edebilirsin.kizimin doktoruda kullaniyordu bunuBunlar hem alın hem kulak mı ? Ben wee well görmüştüm onu düşünüyordum gereksiz mi pahalı ? Bu daha mı iyi
Hele bir de hamile olunca insan çok daha detaylı düşünüyor. Ama hepsi Allaha emanet. Yoksa bizim onları sürekli korumaya, iyileştirmeye vs. Gücümüz yetmez. Elimizden geleni yapacağız, dua edeceğizCok tesekkur ederm bende kabizm bide takinti hastasi olunca kafama takiyorum herseyi benimde ilk oglum saglikli cok sukur suan 27 aylik masallah konusmasi gayet guzel ilerliyor
Kavga edip dururum onunlada : )Canımmm bende de sinir var, gerginim, patlamaya hazır bomba gibiyim ama olmazlar inşallah öyle atarlı giderli bebeMümkün mertebe gülümseyelim yine tedbiri elden bırakmamak lazım
Elevit kullananlar bir kac yıl oncesine kadar evet domuz jelatini varmis ama eski halini bilenler hem ambalajin hem icerigin değiştiğini kolayca farkedebilirler. Evet eskiden iceriyormus ama sikayetlerden dolayi elevit bunlari geri toplatip tamamen icerik degistirdi. Artık içeriğinde domuz jelatini yok rahat olun....Canım bi arkadaşım bana mesaj attı eğer elevit diye bir vitamin kullanıyorsan içme içinde domuz jelatini var diye. Bi araştırda öyle iç canım istersen.
Çok saol canım sağlık ocağında vitamin ilacı bitmiş mecvur ikidir alıyozIcerikleri tamamen ayni bosuna para verme benim dr da elevit vermisti. Ebe decavit verince dr a sordum aynilar zaten kullanabilirsin dedi
Bu arada neden yazdırdın. Zaten ebe ucretsiz veriyor decaviti. Ben bittikce gidip aliyorum
Kavga edip dururum onunlada : )
Esime aciyorum bazen odü kopuyor yine kavga çıkaracağım diye bin tane sebep buluyorum.
Sakin mulayim akilli uslu olsunlar ins : )
AMin canım inşallah
Amin canım inşallah 6 ay içinde yaparız inşallah gelecem o güzel haberleYaaa yakinda geliyorsun demek ki canim temiz haberlerini aldim cok sevindim :)) biz dogurmadan haberini almayi bekliyoruz bak ona göre :))
Bende ilk düşüğümden 28 gün sonra adet olmuştum ikinciyi olamadan hamile kalmıştım. Dün dr baktı yumurtaların hazır bekliyor herşey yolunda 6 ay içinde yap dedi. Bakalım kısmet hayırlısıyla gelsin inşallahB BYV ben düşük yapio kürtaj olduktan sonra bi prof.a gitmiştik. Normalde düşük üzerinden 40 gün geçmişti ama adet olmamıştım. Benimle birlikte burada düşük yapanlara hep adet getirici vermişlerdi. O doktor bana asla kullanmayacaksın, rahim daha ince ve yumurtaların hazır değil. Vücudum kendini toparlayınca zaten rahim kalınlaşmasina ve yumurta atımina hazır hale getirecek demişti.
Ben 62. Gün de adet oldum. Kürtaj sonrası ilk adet için kesin bir şey yok. Beklemelisin kuzum. Vücudun bu süreçte için de kendini toparlayacak. O yüzden ilk yumurta atımını hesaplamak da zor. Bunu bilebilmek için hergün ultrasona girmen gerek. Zaten ilkini vücudu yenilenmesi gibi düşün ve bence boşver. Bu zamanı eş geç:)
Ohh güzel kafayı dağıtmışsın bana havalar böyle olunca kaldık evde ve bugün işe başladım zaten hayırlısıyla çalışmalara başlayınca bırakırım yine inşallahKuzum ben de ilk hamileliğim de sigarayı bırakmıştım hamile kalmadan hazırlık amaçlı marttan Temmuz'a sonra Temmuz'da bebeği kaybedince biz kafa dağıtmak için 15 günlük bir Akdeniz Ege turuna çıktık Antalya'dan izmire kadar gezdik sahilden . Kocama dedim içkime sigarama karışmayacaksınyedim içtim kilo aldım geldim sonra tekrar hamile kaldım öğrendiğim an bırakabildim sigarayı hiç zorlanmadım şuan eğer kafan onu istiyorsa iç gitsin zorlama
Amin canım inşallah
Canım sana şimdi üzülmek ve stress yapmak yasakKizlar merhaba bayadir yazamıyordum. Herkes iyidir insallah.
Benim göbek aldi basini gidiyor. Baya büyüdü. Sanki cok erken büyüdü gibi. Ic karnım hic yokmus galiba.
Ayrıntılı ultrason yaptirdim ben de gecen hafta. Plasenta aşağıda. 4 tane miyomum var. Bunlar çok önemli seyler değil elbet. Miyomlar dogumda alinir. Normal dogum olmayacagi sezeryan planlandığı icin plasenta asagida olmasi da cok onemli degil. Yukari cikma ihtimali hala var ama dikkat etmeliymisim. Cok ayakta kalma yorulma dedi dr.
En önemlisi bebekte koroid plexusta 0.4 cm kist saptandi. Cok uzuldum agladim. Ama 3 drla görüştük. 3 u de bunun doguma kadar kaybolacağını soylediler. Hatta kaybolmayan hic hasta görmedik dediler. Forumlarda da cok arastirdim. Herkes kayboldu demis. Bu kistin zekaya ve gelisime hic etkisi yokmus. Sebebi bilinmiyor.
Sadece baska gelisim bozukluklariyla seyrettiginde bebekte sıkıntı oluşturuyormuş. Bebegimin bütün degerleri ölçümleri normal cikti. Çok sukur. Ama yine de korkuyorum. Kafamdan cikaramayorum. Kendi Dr um diger kontrolde kayboldugunu bile görebiliriz hic canini sikma dedi.
Moralim çok bozuktu o yuzden yazdıklarınızı da pek okuyamadım
Aynen oyle sadece insan alinacak bir onlem varsa almak istiyor tabiki hersey Rabbimin elinde tedbirini al takdiri Allaha birak.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinHele bir de hamile olunca insan çok daha detaylı düşünüyor. Ama hepsi Allaha emanet. Yoksa bizim onları sürekli korumaya, iyileştirmeye vs. Gücümüz yetmez. Elimizden geleni yapacağız, dua edeceğiz
Ayy ciddimi dur ben bir tekrar araştırim çok saol canımCanım bi arkadaşım bana mesaj attı eğer elevit diye bir vitamin kullanıyorsan içme içinde domuz jelatini var diye. Bi araştırda öyle iç canım istersen.
Evet bende ogluma hamileyken kullandim bunu ogrenince dekavite gectim.Ayy ciddimi dur ben bir tekrar araştırim çok saol canım
Bu testler yanlış negatif sonuç verir ama yanlış pozitif olma olasılığı çok düşüktür. Ovulasyon testi ise bilemiyorum ama gebelik testi ise bence hamilesiniz :) hastaneye gidip kandan kontrol ettirin bi kaç gün artışı :)Bana bi yardımcı olun nolur ben hamilemiyim adetim 6 gün geciktu
Erkek bebekler gazlı olur derler şimdiden mi başladı acaba gazları :)Minik bir gazman olarak bencede normal canımyani ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri göbeğim aynı buyuklukte öyle dusun
Sen kullanıyomusun canım kafa karişti çok saol insan herşeyden şüpelenip kuruntulu oluyor malesefElevit kullananlar bir kac yıl oncesine kadar evet domuz jelatini varmis ama eski halini bilenler hem ambalajin hem icerigin değiştiğini kolayca farkedebilirler. Evet eskiden iceriyormus ama sikayetlerden dolayi elevit bunlari geri toplatip tamamen icerik degistirdi. Artık içeriğinde domuz jelatini yok rahat olun....
Eminim arastirdim
Hadi gözün aydın canım. Maşallah nasılda büyümüşTeyzeleri biz dün ayrıntılıya girdik. Sorun görünmedi. bebeğimizin böyle tatlış fotoğraflarını aldık çıktık. İlk defa onu bu kadar net gördüm. Aynı ben
Eki Görüntüle 2229756
Alınacakları bitirdiniz kızlar maşallah ben daha sadece minik bir çorap aldım onuda oğluma sürpriz olsun cinsiyeti o şekilde söylemiştik aileye
Hep erken gibi geliyor
Ben hiç bilmiyorum canım arkadaşım öyle dedide ondan yazdım ben decavit kullanıyorum zaten :)Elevit kullananlar bir kac yıl oncesine kadar evet domuz jelatini varmis ama eski halini bilenler hem ambalajin hem icerigin değiştiğini kolayca farkedebilirler. Evet eskiden iceriyormus ama sikayetlerden dolayi elevit bunlari geri toplatip tamamen icerik degistirdi. Artık içeriğinde domuz jelatini yok rahat olun....
Eminim arastirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?