2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teyzeleri biz dün ayrıntılıya girdik. Sorun görünmedi. bebeğimizin böyle tatlış fotoğraflarını aldık çıktık. İlk defa onu bu kadar net gördüm. Aynı ben
Eki Görüntüle 2229756
yaa inanamıyorum, benmde saat 2 de randevum var ben de inşallah böyle bir görüntü alabiliriiimm
Reşide Önalan benim doktorum :)
onunki kim bilmiyorum canım ama oladabilir gazininn doktoru diyordu sanki
Şubatta indirim olur mu ki ve nereden alacaksınız
her sen eşubatta e bebek indirim yapıyor :)

Hangi marka aldınız. Ben de almayi dusunuyorum

Cok tesekkur ederm bende kabizm bide takinti hastasi olunca kafama takiyorum herseyi benimde ilk oglum saglikli cok sukur suan 27 aylik masallah konusmasi gayet guzel ilerliyor
Hele bir de hamile olunca insan çok daha detaylı düşünüyor. Ama hepsi Allaha emanet. Yoksa bizim onları sürekli korumaya, iyileştirmeye vs. Gücümüz yetmez. Elimizden geleni yapacağız, dua edeceğiz

Canımmm bende de sinir var, gerginim, patlamaya hazır bomba gibiyim ama olmazlar inşallah öyle atarlı giderli bebe Mümkün mertebe gülümseyelim yine tedbiri elden bırakmamak lazım
Kavga edip dururum onunlada : )
Esime aciyorum bazen odü kopuyor yine kavga çıkaracağım diye bin tane sebep buluyorum.
Sakin mulayim akilli uslu olsunlar ins : )

Alınacakları bitirdiniz kızlar maşallah ben daha sadece minik bir çorap aldım onuda oğluma sürpriz olsun cinsiyeti o şekilde söylemiştik aileye
Hep erken gibi geliyor

Canım bi arkadaşım bana mesaj attı eğer elevit diye bir vitamin kullanıyorsan içme içinde domuz jelatini var diye. Bi araştırda öyle iç canım istersen.
Elevit kullananlar bir kac yıl oncesine kadar evet domuz jelatini varmis ama eski halini bilenler hem ambalajin hem icerigin değiştiğini kolayca farkedebilirler. Evet eskiden iceriyormus ama sikayetlerden dolayi elevit bunlari geri toplatip tamamen icerik degistirdi. Artık içeriğinde domuz jelatini yok rahat olun....
Eminim arastirdim

Icerikleri tamamen ayni bosuna para verme benim dr da elevit vermisti. Ebe decavit verince dr a sordum aynilar zaten kullanabilirsin dedi
Bu arada neden yazdırdın. Zaten ebe ucretsiz veriyor decaviti. Ben bittikce gidip aliyorum
Çok saol canım sağlık ocağında vitamin ilacı bitmiş mecvur ikidir alıyoz

Kavga edip dururum onunlada : )
Esime aciyorum bazen odü kopuyor yine kavga çıkaracağım diye bin tane sebep buluyorum.
Sakin mulayim akilli uslu olsunlar ins : )

Ahahahaaaaaa, biz o akıllı bıdıklara büyüdüklerinde laf ytiştirebilir miyiz acaba Yazık kız adamcağıza çok yapma bari, benimkide keşke ben doğursaydım diye söyleniyor bazen

B BYV sonuclarının temız cıkmasına cok sevındım Rabbım ınsallah en kısa zamanda sana saglıklı bır bebek nasip eder bence cok yakınnn
AMin canım inşallah

Yaaa yakinda geliyorsun demek ki canim temiz haberlerini aldim cok sevindim :)) biz dogurmadan haberini almayi bekliyoruz bak ona göre :))
Amin canım inşallah 6 ay içinde yaparız inşallah gelecem o güzel haberle

Bende ilk düşüğümden 28 gün sonra adet olmuştum ikinciyi olamadan hamile kalmıştım. Dün dr baktı yumurtaların hazır bekliyor herşey yolunda 6 ay içinde yap dedi. Bakalım kısmet hayırlısıyla gelsin inşallah

Ohh güzel kafayı dağıtmışsın bana havalar böyle olunca kaldık evde ve bugün işe başladım zaten hayırlısıyla çalışmalara başlayınca bırakırım yine inşallah

B BYV canım çok sevindim güzel haberler bunlar her an herşey olabilir yani hadi hayırlısı inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşacaksın bu defa bebeğine hem de çok beklemeden bence
Amin canım inşallah

Canım sana şimdi üzülmek ve stress yapmak yasaksende okumuşsun kayboluyor diye hem merak etme gerçekten ciddi birşey olsa doktor çatır çatır söylüyor görevleri bu hatta hemen başka testler falan istiyorlar bilgi verdik diye kağıt imzalatıyorlar falan. Sen şimdi mucizenin tadını çıkar sakın üzme bebişi Allahında izniyle sağlıkla alacaksın bebişini kucağına

Hele bir de hamile olunca insan çok daha detaylı düşünüyor. Ama hepsi Allaha emanet. Yoksa bizim onları sürekli korumaya, iyileştirmeye vs. Gücümüz yetmez. Elimizden geleni yapacağız, dua edeceğiz
Aynen oyle sadece insan alinacak bir onlem varsa almak istiyor tabiki hersey Rabbimin elinde tedbirini al takdiri Allaha birak.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Yüksek Nabız şikayeti olan var mı? Bu sabahtır ilk defa böyle bişey yaşıyorum allahtan kontrolüm vardı doktora sordum kahvaltıda aldığın şekerden olabilir dedi? Nabzım 108i gördü maks ama 98-104 arasında seyrediyo sabahtan beri

Bana bi yardımcı olun nolur ben hamilemiyim adetim 6 gün geciktu
Bu testler yanlış negatif sonuç verir ama yanlış pozitif olma olasılığı çok düşüktür. Ovulasyon testi ise bilemiyorum ama gebelik testi ise bence hamilesiniz :) hastaneye gidip kandan kontrol ettirin bi kaç gün artışı :)

Sen kullanıyomusun canım kafa karişti çok saol insan herşeyden şüpelenip kuruntulu oluyor malesef

Alınacakları bitirdiniz kızlar maşallah ben daha sadece minik bir çorap aldım onuda oğluma sürpriz olsun cinsiyeti o şekilde söylemiştik aileye
Hep erken gibi geliyor

Yarina cikacagimizin garantisi yok orasi ayri canim.. Kucagimiza alamadan, her an hersey olabilir.. Ufaktan artik alinabilir biseyler bence, ben oncekinde erken dogum yaptigim icin cok gec kalmak istemiyorum. 30.haftada az cok hazir olmak istiyorum.. Agirlasinca da zor oluyor cunku :)

Ben hiç bilmiyorum canım arkadaşım öyle dedide ondan yazdım ben decavit kullanıyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…