bak mutlaka teşhir ürünü oluyor ama 2 yıl garanti yapıyorlar yinede yani 0 dan bi farkı yok bence mağazada biraz bakmış oluyorlar sadece güzelce temizlenir baya bi fiyat farkı oluyor arada :) 2000 liraya yakından 1300 e düşmüştü zaten bu subatta inşallah 1000 civarına alırım :)Aa onu bilmiyodum bakayim
Ahaha evet ya konusup anlatayim soz dinlerse cikolata yiyecegim desem cikolatayi seviyor :)Bence sen buakşam bir konuşma yap anlat napması gerektiğini :))
Bekliyorum bende güzel pozları
Ne kadar boyutu canım benim 6.5 cm rahim ağzımda olanın boyutu banada sezeryan olacak diyorlar o yüzden yani tabi diğer kistim yuzunden de aynı şekilde :) şimdiye kadar çıkmadımı o kadar kontrolde ilginçKızlaar biz de ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık, çok şükür hiç bir sıkıntı yoko
Renkli görmek bebeği harika bi olay
Sat a göre farkımız var ki o hep vardı , bir de rahim ağzında myom var normal doğum sıkıntı olabilir dedi , böyle bişey yaşayan, duyan oldu mu hiç ? Açıkçası normal sezeryan vs benim için çok farketmez önemli olan bebeğimin sağlıklı olması, daha kendi doktormla da görüşmedim zaten .
Evet canım doğar doğmaz takılamıyomuş ama sanırım bende 3 aylıkken falan alırım diye düşünmüştüm.Kolye olarak almışlar 150 tl civarımis vardır illa daha ucuzu ama gerçek taş olması lazım sahtesi çokmuş piyasada Ne yazikki :)
Banada kağıt verdiler gelirken çikolata getirin yazıyordu içeri girerken aldım çikolatamı ye demediler eşimde görmüş içerde kızlar bir şey yiyormuş heralde demiş bu kız yemedi hemşirelere ikram ettiAhaha evet ya konusup anlatayim soz dinlerse cikolata yiyecegim desem cikolatayi seviyor :)
Ins arkadasim iyi haberler guzel pozlarla geleyim.
Maşallah kuzuya yaBugun benimkide elini yanaginin altina koymus uyuyordu. Bende ilk kez hareketsiz gordum cok tatliydi
Kuzum ilk gittğimde daha bebeği görmeden keseyi görmüştüm doktor o zaman söylemişti myom varmış hiç mi gitmedin doktora diye valla gitmemiştm bebek denemeye karar verdik olmazsa giderm diyordm çok şükür aratmadı Allah.. onun dışında daha hiç konusu geçmedi şimdi baktım raporda şu yazıyor “ 51x39 mm posterior duvarda serviks komşuluğında 2 adet myom izlenmektedir”Ne kadar boyutu canım benim 6.5 cm rahim ağzımda olanın boyutu banada sezeryan olacak diyorlar o yüzden yani tabi diğer kistim yuzunden de aynı şekilde :) şimdiye kadar çıkmadımı o kadar kontrolde ilginç
Ben telde sordum ne yesem.daha net olur hareketli olur diye farketmez dedi sekreter.Banada kağıt verdiler gelirken çikolata getirin yazıyordu içeri girerken aldım çikolatamı ye demediler eşimde görmüş içerde kızlar bir şey yiyormuş heralde demiş bu kız yemedi hemşirelere ikram ettibana ye demeden yeseydim keşke belki pozisyon değiştirirdi. Zaten baş aşağı duruyormuş kafa sandığım yerde Popo varmış
Ay banada tam tersini dediler yakın 40 ı rahat çıksın filan diye iyice bi araştırayım ben bunu :)Evet canım doğar doğmaz takılamıyomuş ama sanırım bende 3 aylıkken falan alırım diye düşünmüştüm.
Arkada rahim ağzına komşu yani benim rahim ağzındaki büyüdükçe rahim agzinı kapatan turdenmis mesela doktoruna gösterdin mi sonucu canım o ne dedi ?Maşallah kuzuya ya
Kuzum ilk gittğimde daha bebeği görmeden keseyi görmüştüm doktor o zaman söylemişti myom varmış hiç mi gitmedin doktora diye valla gitmemiştm bebek denemeye karar verdik olmazsa giderm diyordm çok şükür aratmadı Allah.. onun dışında daha hiç konusu geçmedi şimdi baktım raporda şu yazıyor “ 51x39 mm posterior duvarda serviks komşuluğında 2 adet myom izlenmektedir”
Kuzum raporun fotoğrafını attım whatsapptam , gayet iyi dedi randevuda konuşurum artık doktorumla bakalım ne diyecek , bebiş sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsn hiç önemli değil hayırlısı olsun bakalım :)Arkada rahim ağzına komşu yani benim rahim ağzındaki büyüdükçe rahim agzinı kapatan turdenmis mesela doktoruna gösterdin mi sonucu canım o ne dedi ?
Bende korktum ilk olunca zaten insan hareket edince bile korkuyorBen telde sordum ne yesem.daha net olur hareketli olur diye farketmez dedi sekreter.
Ama.her kontrolde yemeye çalışıyorum.
Yaa saka aynisini ben yasadim 2 kontrol boyunca kafa asagidaydi ben popoya bakip oyy kuzum dedim birinde hatta
Neyseki duzeldi pozisyonu korktum.hatta niye dogum sekline girmis.diye.
Banada aynisini söyledi paniklik birsey degil daha erken haftalar kafasina gore doner durur dedi.Bende korktum ilk olunca zaten insan hareket edince bile korkuyor
Ay çok hareket ediyor bir sorun mu var falan oluyorsun :))
Doktor sağolsun anlattı baya daha çok pozisyon değiştirir olması gereken budur normal Doğum olması için dedi bakalım öyle durur durur doğcağı zaman dönerse naparız bilmem :)
Birdahaki kontrolde görücez bakalım hangi pozisyonu almış küçük hanım :)
Benim ayrıntılıyı radyoloji uzmanı yaptı ordan kendi doktoruma gösterdik ama birdaha şu zaman gel demedi. Şuanda 20+5 günlüğüm şeker yüklemesini yaptırmam için ne zaman gitmem gerekir ki ? 1 ay sonra gitsem kaçırmış oluyor muyum ?Banada aynisini söyledi paniklik birsey degil daha erken haftalar kafasina gore doner durur dedi.
Benim zaten sezeryan olacakta yinede o sekilde olmasi korkuttu bir an.
Sonra doktor rahim agzima falanda baktida icim rahatlayana kadar anlattı kontrol etti.
Benim bir daha ki 15 subatta hem kontrol hem seker yuklemesi yarin ki detayli sonuclarimi whatsapptan atacagim.
herhalde tek başına geri yada ileri bi sorun olmuyo çünkü benim hep geriydi bir iki hafta önce yakalamış gibiydi burda gene geriden çıktı. O kadar uğraştı benmde ona ramen bebek hareket etmedi yarım saat sonra bakalım dedi yani strese de grebilirdi ben ne kadar kötü oldum zaten öyle bir bastırıyor ki karnım zaten sert canım acıdı valla ben yüz üstü yatmıyorum ne zamandır ki göbeğim de yeni yeni çıkıyor ama bayadır yüz üstü yatmıyorm doktor pat küt girdi yani allah korusun düşük riski olan birine kanaması olan birine öyle yapılsa ne olur bilmiyorm kendimi güçlü sanırdım bende ama bu hamilelik çok zormuş :/Benim de haftasi tutmuyor canim doktorum sorun olmayacagini soyledi bana benimki de kontrol etmiyor ben soruyorum benim soyle olmasi gerekirdi falan diye ama o cok takilacak bir konu degil anladigim kadariyla cunku doktorum 2 haftadan fazla geri yada fazla ileri olursa inceler bakarim demisti devletin doktorlari cok pervasiz maalesef gercekten cok sert davraniyorlar kanamam oldugunda akintim oldugunda falan anlatamam yani bakma sekillerini. O vurma olaylari da var evet ben her gittigimde yasiyorum o sebepten gitmemeye calisiyorum acil bir durum olmadikca
Seninkinin kilosu boyu nasıldı canım ben de 21+5 te gitcem de kıyaslarım kendiminki ileKuzum raporun fotoğrafını attım whatsapptam , gayet iyi dedi randevuda konuşurum artık doktorumla bakalım ne diyecek , bebiş sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsn hiç önemli değil hayırlısı olsun bakalım :)
Seninki büyüyorsa kesinlikle sezeryan dimi siz konuştunuz mu doktorla o ne dedi
Resimlerini bekliyoruz yakisiklinin :))Ya benimde son 2 randevumda ayniydi ne yaptiyaak yuzunu ayirmadi oradan
En son cuma gunude su icerken yakaladik aonra yine gomdu yuzunu.
Ins yarin detaylida karizma bir poz verir bir zahmet : )
Benim baya dolu içim rahim agzinda var sezeryan kesi yerinde var sol yumurtalık tüpünde var var oğlu var :) benim büyüyordu durdu galiba şimdi rahim ağzı uzunluğu kisalmis filan benim cook karışık durumlar :) ama tek kesin olan sezeryan 6. haftadan beri %99 sezeryan diyor bütün doktorlar :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil :)Kuzum raporun fotoğrafını attım whatsapptam , gayet iyi dedi randevuda konuşurum artık doktorumla bakalım ne diyecek , bebiş sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsn hiç önemli değil hayırlısı olsun bakalım :)
Seninki büyüyorsa kesinlikle sezeryan dimi siz konuştunuz mu doktorla o ne dedi
Doktorlarin olcumude sasiyor bazen benim sskda 19. Haftada ciktiginda kendi doktorumda 18. Haftada cikmisti mesela baya moralim bozulmustu sordum bi milimlik kayma olsa sonuc degisir normal falan dedi yani evet baya sert davraniyorlar ama ben o kadar acillere tasindimki sanirim alistim artik ben sola yatiyorum hep ama sabah kalktigimda yüzüstü buluyorum kendimiherhalde tek başına geri yada ileri bi sorun olmuyo çünkü benim hep geriydi bir iki hafta önce yakalamış gibiydi burda gene geriden çıktı. O kadar uğraştı benmde ona ramen bebek hareket etmedi yarım saat sonra bakalım dedi yani strese de grebilirdi ben ne kadar kötü oldum zaten öyle bir bastırıyor ki karnım zaten sert canım acıdı valla ben yüz üstü yatmıyorum ne zamandır ki göbeğim de yeni yeni çıkıyor ama bayadır yüz üstü yatmıyorm doktor pat küt girdi yani allah korusun düşük riski olan birine kanaması olan birine öyle yapılsa ne olur bilmiyorm kendimi güçlü sanırdım bende ama bu hamilelik çok zormuş :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?