2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aa onu bilmiyodum bakayim
bak mutlaka teşhir ürünü oluyor ama 2 yıl garanti yapıyorlar yinede yani 0 dan bi farkı yok bence mağazada biraz bakmış oluyorlar sadece güzelce temizlenir baya bi fiyat farkı oluyor arada :) 2000 liraya yakından 1300 e düşmüştü zaten bu subatta inşallah 1000 civarına alırım :)

Ne kadar boyutu canım benim 6.5 cm rahim ağzımda olanın boyutu banada sezeryan olacak diyorlar o yüzden yani tabi diğer kistim yuzunden de aynı şekilde :) şimdiye kadar çıkmadımı o kadar kontrolde ilginç

Kolye olarak almışlar 150 tl civarımis vardır illa daha ucuzu ama gerçek taş olması lazım sahtesi çokmuş piyasada Ne yazikki :)
Evet canım doğar doğmaz takılamıyomuş ama sanırım bende 3 aylıkken falan alırım diye düşünmüştüm.

Ahaha evet ya konusup anlatayim soz dinlerse cikolata yiyecegim desem cikolatayi seviyor :)
Ins arkadasim iyi haberler guzel pozlarla geleyim.
Banada kağıt verdiler gelirken çikolata getirin yazıyordu içeri girerken aldım çikolatamı ye demediler eşimde görmüş içerde kızlar bir şey yiyormuş heralde demiş bu kız yemedi hemşirelere ikram etti bana ye demeden yeseydim keşke belki pozisyon değiştirirdi. Zaten baş aşağı duruyormuş kafa sandığım yerde Popo varmış

Bugun benimkide elini yanaginin altina koymus uyuyordu. Bende ilk kez hareketsiz gordum cok tatliydi
Maşallah kuzuya ya
Ne kadar boyutu canım benim 6.5 cm rahim ağzımda olanın boyutu banada sezeryan olacak diyorlar o yüzden yani tabi diğer kistim yuzunden de aynı şekilde :) şimdiye kadar çıkmadımı o kadar kontrolde ilginç
Kuzum ilk gittğimde daha bebeği görmeden keseyi görmüştüm doktor o zaman söylemişti myom varmış hiç mi gitmedin doktora diye valla gitmemiştm bebek denemeye karar verdik olmazsa giderm diyordm çok şükür aratmadı Allah.. onun dışında daha hiç konusu geçmedi şimdi baktım raporda şu yazıyor “ 51x39 mm posterior duvarda serviks komşuluğında 2 adet myom izlenmektedir”

Ben telde sordum ne yesem.daha net olur hareketli olur diye farketmez dedi sekreter.
Ama.her kontrolde yemeye çalışıyorum.
Yaa saka aynisini ben yasadim 2 kontrol boyunca kafa asagidaydi ben popoya bakip oyy kuzum dedim birinde hatta
Neyseki duzeldi pozisyonu korktum.hatta niye dogum sekline girmis.diye.

İyi geceler kızlar. Bugün yüksek nabızı hafif ateş ve göğüs ağrısı birleşince acile gittim takipli olduğum özel hastaneye nabzım 128 çıkınca devletin aciline yönlendirdiler. Orda da hep o aralıkta seyretti. Sadece ekg çekip kalp enzimlerine baktılar o da temiz çıktı. Dün tetanoz aşısı oldum o yapar mı yüksek nabız deyince muhtemelen odur dedi. Herkeste yapmıyomuş ama benim idrar enfeksiyonuyla karışınca yapmış olma ihtimali varmış. Siz aşıdan sonra yaşadınız mı bu tarz bişey

Arkada rahim ağzına komşu yani benim rahim ağzındaki büyüdükçe rahim agzinı kapatan turdenmis mesela doktoruna gösterdin mi sonucu canım o ne dedi ?

Arkada rahim ağzına komşu yani benim rahim ağzındaki büyüdükçe rahim agzinı kapatan turdenmis mesela doktoruna gösterdin mi sonucu canım o ne dedi ?
Kuzum raporun fotoğrafını attım whatsapptam , gayet iyi dedi randevuda konuşurum artık doktorumla bakalım ne diyecek , bebiş sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsn hiç önemli değil hayırlısı olsun bakalım :)
Seninki büyüyorsa kesinlikle sezeryan dimi siz konuştunuz mu doktorla o ne dedi

Bende korktum ilk olunca zaten insan hareket edince bile korkuyor
Ay çok hareket ediyor bir sorun mu var falan oluyorsun :))
Doktor sağolsun anlattı baya daha çok pozisyon değiştirir olması gereken budur normal Doğum olması için dedi bakalım öyle durur durur doğcağı zaman dönerse naparız bilmem :)
Birdahaki kontrolde görücez bakalım hangi pozisyonu almış küçük hanım :)

Ben pek tv izlemem yerli dizi hic izlemem bugun kizim anneannede diye tvyi actim dizinin birinde yarim saattir herkes agliyor bunalimlara girdim hayir usengeclikten kumandayada gitmedim bu ne ya mutlu insan birakmaz bole seyler

Banada aynisini söyledi paniklik birsey degil daha erken haftalar kafasina gore doner durur dedi.
Benim zaten sezeryan olacakta yinede o sekilde olmasi korkuttu bir an.
Sonra doktor rahim agzima falanda baktida icim rahatlayana kadar anlattı kontrol etti.
Benim bir daha ki 15 subatta hem kontrol hem seker yuklemesi yarin ki detayli sonuclarimi whatsapptan atacagim.

Benim ayrıntılıyı radyoloji uzmanı yaptı ordan kendi doktoruma gösterdik ama birdaha şu zaman gel demedi. Şuanda 20+5 günlüğüm şeker yüklemesini yaptırmam için ne zaman gitmem gerekir ki ? 1 ay sonra gitsem kaçırmış oluyor muyum ?

herhalde tek başına geri yada ileri bi sorun olmuyo çünkü benim hep geriydi bir iki hafta önce yakalamış gibiydi burda gene geriden çıktı. O kadar uğraştı benmde ona ramen bebek hareket etmedi yarım saat sonra bakalım dedi yani strese de grebilirdi ben ne kadar kötü oldum zaten öyle bir bastırıyor ki karnım zaten sert canım acıdı valla ben yüz üstü yatmıyorum ne zamandır ki göbeğim de yeni yeni çıkıyor ama bayadır yüz üstü yatmıyorm doktor pat küt girdi yani allah korusun düşük riski olan birine kanaması olan birine öyle yapılsa ne olur bilmiyorm kendimi güçlü sanırdım bende ama bu hamilelik çok zormuş :/

Seninkinin kilosu boyu nasıldı canım ben de 21+5 te gitcem de kıyaslarım kendiminki ile

Benim baya dolu içim rahim agzinda var sezeryan kesi yerinde var sol yumurtalık tüpünde var var oğlu var :) benim büyüyordu durdu galiba şimdi rahim ağzı uzunluğu kisalmis filan benim cook karışık durumlar :) ama tek kesin olan sezeryan 6. haftadan beri %99 sezeryan diyor bütün doktorlar :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil :)

Doktorlarin olcumude sasiyor bazen benim sskda 19. Haftada ciktiginda kendi doktorumda 18. Haftada cikmisti mesela baya moralim bozulmustu sordum bi milimlik kayma olsa sonuc degisir normal falan dedi yani evet baya sert davraniyorlar ama ben o kadar acillere tasindimki sanirim alistim artik ben sola yatiyorum hep ama sabah kalktigimda yüzüstü buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…