2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bilmiyorum ki hangi hafta araliginda gitmek gerek.ben gittigimde 24+2 olacagim.

Canım pat diye konuya giriyorum ama kaç çıktı rahim ağzı uzunluğun :) bizim sıpada dönmüş okuyunca bir ferahladim :)

Canım pat diye konuya giriyorum ama kaç çıktı rahim ağzı uzunluğun :) bizim sıpada dönmüş okuyunca bir ferahladim :)
Ay onu bilmiyorum inan rahim agzin normal diyince rahatladim.
Ben israr ettim dogum pozisyonu almis olmasin niye ters bakin iyice diye vajinal usg istedim.
Ama normalmis ters donmeleri 3.kontrolde normale dönmüştü bile : )

Kızlar sol göğsüm ağrıyodu bi kaç saattir elimle masaj yapar gibi sıktıydım biraz sarı su geldi sütümmü geliyo anlamadım

Ay banada tam tersini dediler yakın 40 ı rahat çıksın filan diye iyice bi araştırayım ben bunu :)
Bende takıldığını duydumda ayak bileğine takılıyomuş ilk 3 ay sanırım ondan dedim eğer öyleyse hiç takmasam mı 3 ay diye.

17.hafta fotosunda bana benziyor.yatak odasina koydum gidip gelip ayni ben ayni ben dudaklara bak diyorum esimde iyide senin dudaklarin dolgu dedi gecen gun : )))
Bu defa aciyi iyi yakalamak lazim bana benzesin
Hahahahah esin de az degilmis bizim babaya benzeyecek galiba kafa yapilari ayni :))

Ben en iyisi 3 hafta sonra gideyim çünkü meraktan çatlarım falan :))
Ona göre şeker yüklemesi içinde görüşürüz bir tarih belirlenir.
24 28 haftalar arasinda diyor baktim netten.
1 ay sonra gec kalmis olmuyorsun aslinda
Ama bebisini ozlersen erken git tabi ki : ))

24 28 haftalar arasinda diyor baktim netten.
1 ay sonra gec kalmis olmuyorsun aslinda
Ama bebisini ozlersen erken git tabi ki : ))
Çok teşekkür ederim canım benim için araştırmışsın :))
Ben gördüğümün ertesi günü hem özlüyorum hem merak ediyorum o yüzden doktorun 1 ay sonra gel dediği her kontrole 3 hafta sonra gidiyoruz :))

Canım benim geçen hafta aniden sancım olmuştu rahim kısalmaya başlamış dedi dr bana da 32 mm olmuş. 1 gece hastanede kaldım şimdi progestan ve sancı önleyici 2 ilaç kullanıorum dün kontrole gittim 48 mm ölçtü gayet iyi toparlamışsın dinlenmenin payı büyük bunda dedi. 1 haftadır evde yatıorum bu arada. Çalışıomsun bilmiorm ama evde yatmak rahime baskıyı azalttığı için iyi geliormuş bu durumda, senin durumunu tam bilmiorm ama belki yararı olur die yazıorum.
Detaylısı güzel geçen arkadaşlarım adınıza çok sevindim bu arada fotoları görünce inanamıorum bu kadar büyüdüklerine ben hala siyah beyazda kemiklerini görüorum yavrumun renklide hiç görmedim çatlıcam meraktan
Mah-i nev canım tek bir bulgu için üzülme lütfen anne karnında birçok şeyin iyileştiğini biliorum inşallah sorunsuz doğacak bebeğin

Ay canım benim çok teşekkürler benimde 20. Haftada ve geçen hafta yani 22 de 32 mm ölçüldü ama ben zaten bu dediğin ilaçları içiyorum iğne oluyorum her hafta filan calismiyorumda hatta garfield diye anlatsam yeridir kendimi nasip demek bizimki biraz aceleci olacak galiba :)

Bende takıldığını duydumda ayak bileğine takılıyomuş ilk 3 ay sanırım ondan dedim eğer öyleyse hiç takmasam mı 3 ay diye.
Ay bebeğim bizim en son ağlaya ağlaya gece gündüz 48 gündür annesini mahveden bir çocuğa taktılar çocuk bildiğin sakinlemis aşı yapmışlar ne ateş olmuş ne huzursuzluk bebeği gör tam kolik yani onu duyunca dedim bende bi yazayım o yüzden tam ne zaman takılır bilmiyorum ama ise yaradığı kesin

Ben de bu durumu öğrenince çok korktum diğer forumlarda aynı durumu yaşamış olanların sayfalarca gönderilerini okudum ve ah bi 30u görsem diyenler hep 36, 38leri gördü Bu da bana umut oldu, sen de 38de doğurursan şaşırmam yani canım hiiiiç Belli olmuor bu işler

Dr un içine sindiyse ,işinin ehliyse ûnvanın bir önemi yok aslında.
Büyüyoruz canım geçen hafta sonu 440gr dı..yalniz fl (bacak boyu) 4 gün geriye düştü bikaç gün ona canım sıkıldı şimdi iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…