2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Baby2go volo için mi bahsediyorsun ?

İnşallah benim de kesilmez yaklaşık 4 aylıkken bırakcam off

Sabahları karnım ufacık hele yatarken sonra biraz artıyor ama 6. Aya girdik ufacık karnım var diyebilirim bebek normalmiş ama benim ayımda kocamandı arkadaşlarımın sizin nasıl

Buranin imkanlarina gore fena degil doktorum. Cokta isinin ehli diyemem. Benimkinin de gobek cevresi biraz ince ama yakaliyor bi sekilde haftasini kafana takma hic. dedigim gibi genetik faktorlerde var sonucta. Saglikli olsunlarda bakalim ite kaka buyuturuz:)

Yani genel olarak iyileştirme kötü enerji alma gibi etkileri var sen tak çocuk doğana kadar sakin huzurlu bir hamilelik geçirirsin ağrıya vs de iyi diyorlar illa bi faydası olur canim:)
Ay tamam kuzum sağol takayım o Zaman ben de bu aralar migren ağrıları ile başım dertte belki faydası olur peki bu kötü enerjiyi topluyor ya bebeğe takınca kötü enerji yüklü olmasın nasıl atıyormus ki neyse ben bu taş olaylarından anlamam zaten vardır herhalde bı yolu

Seninkinin kilosu boyu nasıldı canım ben de 21+5 te gitcem de kıyaslarım kendiminki ile
Ben dün gittiğimde ultrasona göre 22+6 ydı
Boyu 24 cm kilosu 430 gram olmuş canım :))
Anladm canm. Biz daha önce hiç konuşmadık ama sonraki randevumda mutlaka konuşacağm not aldım bile :))

Sabahları karnım ufacık hele yatarken sonra biraz artıyor ama 6. Aya girdik ufacık karnım var diyebilirim bebek normalmiş ama benim ayımda kocamandı arkadaşlarımın sizin nasıl
Şanslısın işte , benim karnım davul gibi
Her gören Doğum ne zaman diyor öyle yani

Annesine benzerse çok bişey beklememek lazım aslında,endişem haftalar ilerledikçe fark açılırsa git gide...

yaa kötü geçmiş ozmn baya üzüldüm canım inş. böbrekleri de doğum sırasında normale döner..
kendi doktorundan güzel haberlerle gelmeni diliyorum.

gerçekten öyle yani bazı insanların bu meslegi yapabilcek kadar karşındaki insana saygısı ve sabrı yok.
haftaya detaylı ya gidicem onun sonucuyla gelirsin demişti kendi gittiğim doktor bakalım haftaya belli olur herşey :S

Geçio canım benim ilk hamileliğimm de sevdiğim tiksindiğim seyler doğumdan sonra geçmişti
Geçmiş olsun canım ben yaşamadım dedikleri gibi enfeksiyonda etki etmiştir

Kızlar sol göğsüm ağrıyodu bi kaç saattir elimle masaj yapar gibi sıktıydım biraz sarı su geldi sütümmü geliyo anlamadım
Senin memişler fazla süt üretiyor sanırım ağrı ondan olabilir sen sıkmamaya çalış o sarı su ilk ağız sütü

Canım göbeğe takılma kiminin iç karnı geniş kiminin dar benim ybaya dar sanırım 8 aylık gibi geziyorum

Eklentiler

• inCollage_20190128_121711739-1.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…