2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
OO Biz e bebek 2000 tl

Yaa bizim çok tesadüfen oldu aslında. Bebek arabası alalım diye çıkmamıştık. Dün bir arkadaşımıza gidiyorduk. Tam minicity nin önünden geçerken dedim ki eşime, "Hayatım kızımız bu mağazaya girmek istiyormuş" dedim Girdik baktık, bayaa bi inceledik ve alıp çıktık Bebeğim için aldığım ilk şey
Bu arada minicity nin sitesinde de 1699 TL demiyordu. Hatta bu fiyata bulunca çok şaşırdım. Kapalı kutu aldık.

Aaa ilk şey mi :)
Ben öğrendiğim günden beri aldım esyalarını
Benim de son şey olabilir suanda herşeyi tamam
Allah kullanmak nasip etsin hepimize
İyi olmuş uyguna almışsınız

Canım göbeğe takılma kiminin iç karnı geniş kiminin dar benim ybaya dar sanırım 8 aylık gibi geziyorum
yaaa çok tatlı, içinde bebeğin olduğu göbek her daim can'dır ben de hergün aynaya bakıyorum karnım daha çok daha çok büyüsün artık diye

çok güzel canım ilerde de öyle gider merak etme, benim de çevrem hep bana benzettiler, babası ağzı bana benziyor dese de Sağlıkla kucağımıza alalım inş

yaaa çok tatlı, içinde bebeğin olduğu göbek her daim can'dır ben de hergün aynaya bakıyorum karnım daha çok daha çok büyüsün artık diye
İnş çıkar kuzum hemencik artık her an bir andada çıkabilir arkadaşımın gelininde 6. Aya kadar göbeği 0 dı bir hafta içinde benim göbeğim kadar çıkmış şok olduk

Benim gibi olan birini buldum sonunda benim de karnım aynı senin gibi
Bazıları Doğum ne zaman diyor
göbüş kardeşliği bana daha soran olmadı yakındır demeleri zaten bazen yatığım yerden zor kalkıyorum bu gidişle yuvarlanıcaz

Annesine benzerse çok bişey beklememek lazım aslında,endişem haftalar ilerledikçe fark açılırsa git gide...
Allah korusun acilmaz insallah.. bebege giden kan akisinda sorun yoksa endiselenme. Bu sefer saglikla kucagimiza alcaz ben inaniyorum:) stres yok

Kızlar yaa özellikle ikinci gebeliği olanlara sorayım ya da bilgisi olanlara :) şimdi biz tam 40 haftayı dolduruyor muyuz ? Yani şuan 22 haftalık ya mesela yani kesin 18 hafta mı var sizce ? Kaçıncı haftadan sonra gelmesinde sıkıntı olmaz ???? Sizlerin kaçıncı haftada geldiii

Evet süt o.
Kesinlikle göğüsüne masaj yapma. Asla elleme. Uyaran olursa süt gelimi devam eder. Bi süre yıkanırken bile göğüsünü lifleme filan.
Tamam canım neden bu kadar erken gelmiş olabilir ki. Ama hala ağrıyo göğsüm gece baya ağrıdı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…