Kızlar yaa özellikle ikinci gebeliği olanlara sorayım ya da bilgisi olanlara :) şimdi biz tam 40 haftayı dolduruyor muyuz ? Yani şuan 22 haftalık ya mesela yani kesin 18 hafta mı var sizce ? Kaçıncı haftadan sonra gelmesinde sıkıntı olmaz ???? Sizlerin kaçıncı haftada geldii
Kızlar yaa özellikle ikinci gebeliği olanlara sorayım ya da bilgisi olanlara :) şimdi biz tam 40 haftayı dolduruyor muyuz ? Yani şuan 22 haftalık ya mesela yani kesin 18 hafta mı var sizce ? Kaçıncı haftadan sonra gelmesinde sıkıntı olmaz ???? Sizlerin kaçıncı haftada geldiii
Canım diğer arkadaşlarda cevaplar ben bildiğimi söyleyim.37+0 dan itibaren (ekstra bir durun olmazsa )bebek gelişimini tamamlıyor.40+0 olduğu gün beklenen tarihin bittiği gün.bebek gelişimini tamamlar 35te doğum olur sıkıntı yaşamaz belli olmaz bu işler.ben 41.haftada doğum yaptım.37den sonra her an gelebilir bebiş
Bizde 19. Haftadayız ben farkediyorum biraz büyüdüğünü ama çevredekiler hiç hamile gibi değilsin diyorlar. 7 kilo vermiştim daha yeni iki kilo kadar aldım minik bi göbek gibi
Bizde 19. Haftadayız ben farkediyorum biraz büyüdüğünü ama çevredekiler hiç hamile gibi değilsin diyorlar. 7 kilo vermiştim daha yeni iki kilo kadar aldım minik bi göbek gibi
Bendensın ben 21 haftadayım 2kg almısım ınsallah nazar etmem
geçen kalabalık ortamda bulundum kımsede gel sen otur sen hamılesınn demıyorr:))) tabı bılenler harıc :)) onlar ye ye sen hamılesın :)) agız tadıyla hamıle hamıle dolanamıyoruz
Kızlar yaa özellikle ikinci gebeliği olanlara sorayım ya da bilgisi olanlara :) şimdi biz tam 40 haftayı dolduruyor muyuz ? Yani şuan 22 haftalık ya mesela yani kesin 18 hafta mı var sizce ? Kaçıncı haftadan sonra gelmesinde sıkıntı olmaz ???? Sizlerin kaçıncı haftada geldiii
Ben 40. Haftamda doğurdum hatta son kontrolümde 40. Haftamın salı güne kadar gün vermişti gelmezse suni sancı sonrasezaryan olma ihtimali var dedi. Sakı gününe bir gün kala oğlum gelmeye karar verdi
Canım diğer arkadaşlarda cevaplar ben bildiğimi söyleyim.37+0 dan itibaren (ekstra bir durun olmazsa )bebek gelişimini tamamlıyor.40+0 olduğu gün beklenen tarihin bittiği gün.bebek gelişimini tamamlar 35te doğum olur sıkıntı yaşamaz belli olmaz bu işler.ben 41.haftada doğum yaptım.37den sonra her an gelebilir bebiş
Ben 40. Haftamda doğurdum hatta son kontrolümde 40. Haftamın salı güne kadar gün vermişti gelmezse suni sancı sonrasezaryan olma ihtimali var dedi. Sakı gününe bir gün kala oğlum gelmeye karar verdi
Ayyy 40 hafta da fazla yaaa ;D ben kendimi 37de gelecek diye şartlıyorum o kadar beklemesin tabii sağlıklı olsun da. Hem 34te de işten ayrılcam,o kadar hafta beklemiyim
Sıkma sıkma kendı halıne bırak...
benımde cok agrıyor hala gecmedı sag gogsum bıraz gectı ama sol cok fena sert hemde ıkı gogsumde cok sıstıler... senın de sıstı mı? Benım kızımda dogum ve sonrası sısmıstı bu cok erken oldu bir beden buyuk takmak zorunda kaldım...
Netten araştırdım şimdi canım kanlı kokulu ise doktora gidilmesi gerektiği diğer durumlarda korkulacak durumun olmadığı normal bi durummu birde südyen sıkı olmamalı diyor belki südyeninde sıkmış olabilri
Aaa ilk şey mi :)
Ben öğrendiğim günden beri aldım esyalarını
Benim de son şey olabilir suanda herşeyi tamam
Allah kullanmak nasip etsin hepimize
İyi olmuş uyguna almışsınız
Walla ilk aldığım şey bebek arabası oldu.
Bütün alışverişini mart - nisan gibi yapmayı planlıyorduk biz aslında.
Evimiz şuanda çok minik. Lojmanda oturuyoruz.
Mart ayı sonunda kendi evimize taşınacağımız için bebeğimin eşyaları orda burda sıkışmasın diye sonra alalım dedik.
Ama görünce bu fiyata, dayanamadık aldık Onu da götürüp annemlere koyduk zaten
Benim evimi depoya çevirmeyin diye tatlı sert bi söylendi ama yapacak bişey yok
Sen ne güzel almışsın herşeyini
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım benim.
Sıkma sıkma kendı halıne bırak...
benımde cok agrıyor hala gecmedı sag gogsum bıraz gectı ama sol cok fena sert hemde ıkı gogsumde cok sıstıler... senın de sıstı mı? Benım kızımda dogum ve sonrası sısmıstı bu cok erken oldu bir beden buyuk takmak zorunda kaldım...
Canım şişmemi büyümemi anlamadım ama büyüdüler. Ağrı olduğunda hafif masaj yapınca rahatlıyorum ama bu seferde su geliyo en iyisi hiç ellememek doktora bi sorayım gittiğimde bakalım ne dicek.