2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sütyen takmıyorum canım hiç göğüslerim zaten baya büyüdü sığmıyor dışarı çıkmadığım sürece takmıyorum genelde de evdeyim zaten. Kanlı kokulu falan değil allaha şükür bildiğin açık sarı su gibi.

Bizde 19. Haftadayız ben farkediyorum biraz büyüdüğünü ama çevredekiler hiç hamile gibi değilsin diyorlar. 7 kilo vermiştim daha yeni iki kilo kadar aldım minik bi göbek gibi
Olsun canım bebişş iyi olsun göbüş geç çıksın baya kilo vermişsin. Bulantıların geçmiştir inş

Canım şişmemi büyümemi anlamadım ama büyüdüler. Ağrı olduğunda hafif masaj yapınca rahatlıyorum ama bu seferde su geliyo en iyisi hiç ellememek doktora bi sorayım gittiğimde bakalım ne dicek.
Yanı benım zaten buyudu erken oldugu ıcın sasırdım ıkı hamılelık ne kadar farklı oluyormuş gerçekten sasırtıcı...
Buyume harıcı benım mesela agrıyan sol gogsum saga gore bıraz daha sıstı.
evet evet mutlaka soyle benım yarın ayrıntılı randevum var ben ona bıle sorucam ona gore hareket edıcem.

Ayyy 40 hafta da fazla yaaa ;D ben kendimi 37de gelecek diye şartlıyorum o kadar beklemesin tabii sağlıklı olsun da. Hem 34te de işten ayrılcam,o kadar hafta beklemiyim
Belli olmaz canım bizimki rahatına düşkündü gelmek istemedi son güne kadar bekletti belki senin bebiş sabırsız çıkar 40 beklemez

hım tasınacaksan zor olur tabi
benım boş odam var hepsını oraya koydum baya yer kaplıyor cunku

ben sabırsız davrandım biraz:) çok kişi eleştirdim ama nispeten kafam rahatladı
amin hepimize

Normalmiş canım sen gittiğinde gene doktoruna danış belki masaj yaptığun için uyarılmıştır ondan gelmişte olabilir

amin hepimize
ben de senin gibiyim canım mobilyalar ve bebek arabası hariç her şey tamam şimdi şubatta bebek arabasını martta da mobilyaları halledeceğiz sonra halısı perdesi fln kalacak bi tek

Bizde 19. Haftadayız ben farkediyorum biraz büyüdüğünü ama çevredekiler hiç hamile gibi değilsin diyorlar. 7 kilo vermiştim daha yeni iki kilo kadar aldım minik bi göbek gibi

bebiş sağlıklı olsun önemli olan o ben hamilelik öncesinden snra 3 kilo almışım ama kiloyla da alakalı deil sanırım göbek büyüklüğü metro da falan gören yer veriyor o derecedeyim

amin hepimize
Ben de aldım canım herşeyini,herkes beni de eleştirdi.Neden acele ediyorsun,hediye getiren de olur dediler.Ben o hatayı evlenirken yaptım ,çeyizime borcam almadım ,kimse de getirmedi zaten .İlk öğrendiğim an da aldığım zaten emzik ve biberonları oldu.Bir tek bebek arabam ve Bebek odası mobilyalarım kaldı.Avizesine kadar herşeyini aldım

amin hepimize

Aslında bence en doğrusu yavaş yavaş almak...
Yani sen en doğrusunu yapmışsın
Şimdi biz birdenbire bayaa bi masraf yapıcaz Mecburiyetten olacak bizimkisi

Canım sütyen tak mutlaka,olmadı dışarı çıktığında emzirme sütyenlerinden al,zaten alınacak.Göğüslerinde sarkma olmasın

41. Hafta nasıl dayandın peki kaç kilo almıştın hani 41 hafta nasıl taşınır o karın
Gelde bi de bana sor 20 kilo aldım son haftalar tartınmadım bi de dahası da vardır her gören ikiz mi diyordu bu gebeligimde aynı 10kg yu bulduk bile

ben de senin gibiyim canım mobilyalar ve bebek arabası hariç her şey tamam şimdi şubatta bebek arabasını martta da mobilyaları halledeceğiz sonra halısı perdesi fln kalacak bi tek
Canım Bebek odası mobilyasını nerden alacaksın,karar verdin mi ?

Belli olmaz canım bizimki rahatına düşkündü gelmek istemedi son güne kadar bekletti belki senin bebiş sabırsız çıkar 40 beklemez
Ay bakalım merak ediyorum ve hayırlı ise tabii inş normal doğum istiyorum o heycanı tatmak istiyorum

Kızlar bu arada az önce instagramda bir sayfa keşfettim.
Güvenip alır mısınız bilemem ama güzel şeyler var.
Fiyatları da gayet iyi. Ürünler de güzel duruyor
Sayfanın adı jammybaby_

Çoookkk sevindim canım
Sonucun temiz çıkacağını hissediyordum ben
Bi güzel tadını çıkar hamileliğinin

Hadi gozunaydin, darısı diğerine inşallah. Ben keyif kahvesi içicem simdi, sen de gel, böyle sıkıntılardan çıkınca iyi geliyor:).

Ön sonucun temiz olması genel anlamda temiz olduğu anlamına geliyor ama değil mi? Çoook sevindim artık içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…