Netten araştırdım şimdi canım kanlı kokulu ise doktora gidilmesi gerektiği diğer durumlarda korkulacak durumun olmadığı normal bi durummu birde südyen sıkı olmamalı diyor belki südyeninde sıkmış olabilri
Sütyen takmıyorum canım hiç göğüslerim zaten baya büyüdü sığmıyor dışarı çıkmadığım sürece takmıyorum genelde de evdeyim zaten. Kanlı kokulu falan değil allaha şükür bildiğin açık sarı su gibi.
Bizde 19. Haftadayız ben farkediyorum biraz büyüdüğünü ama çevredekiler hiç hamile gibi değilsin diyorlar. 7 kilo vermiştim daha yeni iki kilo kadar aldım minik bi göbek gibi
Canım şişmemi büyümemi anlamadım ama büyüdüler. Ağrı olduğunda hafif masaj yapınca rahatlıyorum ama bu seferde su geliyo en iyisi hiç ellememek doktora bi sorayım gittiğimde bakalım ne dicek.
Yanı benım zaten buyudu erken oldugu ıcın sasırdım ıkı hamılelık ne kadar farklı oluyormuş gerçekten sasırtıcı...
Buyume harıcı benım mesela agrıyan sol gogsum saga gore bıraz daha sıstı.
evet evet mutlaka soyle benım yarın ayrıntılı randevum var ben ona bıle sorucam ona gore hareket edıcem.
Ayyy 40 hafta da fazla yaaa ;D ben kendimi 37de gelecek diye şartlıyorum o kadar beklemesin tabii sağlıklı olsun da. Hem 34te de işten ayrılcam,o kadar hafta beklemiyim
Walla ilk aldığım şey bebek arabası oldu.
Bütün alışverişini mart - nisan gibi yapmayı planlıyorduk biz aslında.
Evimiz şuanda çok minik. Lojmanda oturuyoruz.
Mart ayı sonunda kendi evimize taşınacağımız için bebeğimin eşyaları orda burda sıkışmasın diye sonra alalım dedik.
Ama görünce bu fiyata, dayanamadık aldık Onu da götürüp annemlere koyduk zaten
Benim evimi depoya çevirmeyin diye tatlı sert bi söylendi ama yapacak bişey yok
Sen ne güzel almışsın herşeyini
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım benim.
Sütyen takmıyorum canım hiç göğüslerim zaten baya büyüdü sığmıyor dışarı çıkmadığım sürece takmıyorum genelde de evdeyim zaten. Kanlı kokulu falan değil allaha şükür bildiğin açık sarı su gibi.
ben de senin gibiyim canım mobilyalar ve bebek arabası hariç her şey tamam şimdi şubatta bebek arabasını martta da mobilyaları halledeceğiz sonra halısı perdesi fln kalacak bi tek
Bizde 19. Haftadayız ben farkediyorum biraz büyüdüğünü ama çevredekiler hiç hamile gibi değilsin diyorlar. 7 kilo vermiştim daha yeni iki kilo kadar aldım minik bi göbek gibi
bebiş sağlıklı olsun önemli olan o ben hamilelik öncesinden snra 3 kilo almışım ama kiloyla da alakalı deil sanırım göbek büyüklüğü metro da falan gören yer veriyor o derecedeyim
ben de senin gibiyim canım mobilyalar ve bebek arabası hariç her şey tamam şimdi şubatta bebek arabasını martta da mobilyaları halledeceğiz sonra halısı perdesi fln kalacak bi tek
Ben de aldım canım herşeyini,herkes beni de eleştirdi.Neden acele ediyorsun,hediye getiren de olur dediler.Ben o hatayı evlenirken yaptım ,çeyizime borcam almadım ,kimse de getirmedi zaten .İlk öğrendiğim an da aldığım zaten emzik ve biberonları oldu.Bir tek bebek arabam ve Bebek odası mobilyalarım kaldı.Avizesine kadar herşeyini aldım
Aslında bence en doğrusu yavaş yavaş almak...
Yani sen en doğrusunu yapmışsın
Şimdi biz birdenbire bayaa bi masraf yapıcaz Mecburiyetten olacak bizimkisi
Kızlar amniyosentez ön sonucu aldım ve TEMİZ çok çok şükür
Ama perinatoloji doktorum izinliymiş bu hafta boyunca , tam sonuç da 10 güne çıkarmış o zaman da detaylı yapılacak . İnşallah o da temiz çıkar da, hamileliğimin tadını çıkartırım
Kızlar bu arada az önce instagramda bir sayfa keşfettim.
Güvenip alır mısınız bilemem ama güzel şeyler var.
Fiyatları da gayet iyi. Ürünler de güzel duruyor
Sayfanın adı jammybaby_
Ama perinatoloji doktorum izinliymiş bu hafta boyunca , tam sonuç da 10 güne çıkarmış o zaman da detaylı yapılacak . İnşallah o da temiz çıkar da, hamileliğimin tadını çıkartırım