Yanı benım zaten buyudu erken oldugu ıcın sasırdım ıkı hamılelık ne kadar farklı oluyormuş gerçekten sasırtıcı...
Buyume harıcı benım mesela agrıyan sol gogsum saga gore bıraz daha sıstı.
evet evet mutlaka soyle benım yarın ayrıntılı randevum var ben ona bıle sorucam ona gore hareket edıcem.
Normalde sütyeni sadeca duşa girerken çıkaran biriyim hiç rahat edemem sütyensiz ama hamileliğimin başında göğüs hassasiyetim çok oldu ondan takamadım öyle alıştım şuan çok rahatım böyle zıbın giyiyorum o yüzden gerek duymuyorum zaten ağrıyo takarsam daha çok ağrır :/
Ben de aldım canım herşeyini,herkes beni de eleştirdi.Neden acele ediyorsun,hediye getiren de olur dediler.Ben o hatayı evlenirken yaptım ,çeyizime borcam almadım ,kimse de getirmedi zaten .İlk öğrendiğim an da aldığım zaten emzik ve biberonları oldu.Bir tek bebek arabam ve Bebek odası mobilyalarım kaldı.Avizesine kadar herşeyini aldım
kimse kimseye hediye getırmıyor ki artık
hediye gelir diye mi bekleyeceksin
iyi yapmıssın
bu arada kv dem aradı bebek arabası ve anne yanı beşiğini ona aldırdım ben
Sormuyor diyordum ya sordu o gün ben de herseyını aldık ıkısı kaldı dedım ben alayım dedi tamam dedim aldrıdım ben de :)
Aslında bence en doğrusu yavaş yavaş almak...
Yani sen en doğrusunu yapmışsın
Şimdi biz birdenbire bayaa bi masraf yapıcaz Mecburiyetten olacak bizimkisi
evet o kadar çok para gerekiyor ki almaya baslayınca gorursun :)
ben ay ay aldım hepsini bebek doğunca zaten dolu masrafı olacak
bez , aşı , doktor, doğum vs
onlarda sıkısmayalım dıye hallettım ıste
hersey cok pahalı cunku bir de onları yıkamak utulemek yerlestırmek duzenlemek hep iş isteyecek
Gönlümden geçen istediğin şekilde doğum yaparsın canım bende hep normal doğum istedim hep dua ettim hayırısı ne şekilse öyle doğum yapayım diye çok şükür istediğim gibi normal yaptım bunda da inş bi sıkıntı olmazda normal olur yine
Sabahları karnım ufacık hele yatarken sonra biraz artıyor ama 6. Aya girdik ufacık karnım var diyebilirim bebek normalmiş ama benim ayımda kocamandı arkadaşlarımın sizin nasıl
Kızlar bu arada az önce instagramda bir sayfa keşfettim.
Güvenip alır mısınız bilemem ama güzel şeyler var.
Fiyatları da gayet iyi. Ürünler de güzel duruyor
Sayfanın adı jammybaby_
Gönlümden geçen istediğin şekilde doğum yaparsın canım bende hep normal doğum istedim hep dua ettim hayırısı ne şekilse öyle doğum yapayım diye çok şükür istediğim gibi normal yaptım bunda da inş bi sıkıntı olmazda normal olur yine
Valla içimden hep o geçiyor,biz kadınlara bunu yapacak güç verildiğine inanıyorum onu da tatmak istiyorum ve doğumdan sonra hemen ayağa kalktım Hikayelerinden anlatmak istiyorum:) hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun inş hep önve sağlıklı hayırlısı sonra da istediğim gakkımda hayırlısı olsun diyorum
evet o kadar çok para gerekiyor ki almaya baslayınca gorursun :)
ben ay ay aldım hepsini bebek doğunca zaten dolu masrafı olacak
bez , aşı , doktor, doğum vs
onlarda sıkısmayalım dıye hallettım ıste
hersey cok pahalı cunku bir de onları yıkamak utulemek yerlestırmek duzenlemek hep iş isteyecek
Valla içimden hep o geçiyor,biz kadınlara bunu yapacak güç verildiğine inanıyorum onu da tatmak istiyorum ve doğumdan sonra hemen ayağa kalktım Hikayelerinden anlatmak istiyorum:) hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun inş hep önve sağlıklı hayırlısı sonra da istediğim gakkımda hayırlısı olsun diyorum
kimse kimseye hediye getırmıyor ki artık
hediye gelir diye mi bekleyeceksin
iyi yapmıssın
bu arada kv dem aradı bebek arabası ve anne yanı beşiğini ona aldırdım ben
Sormuyor diyordum ya sordu o gün ben de herseyını aldık ıkısı kaldı dedım ben alayım dedi tamam dedim aldrıdım ben de :)
Kızlar yaa özellikle ikinci gebeliği olanlara sorayım ya da bilgisi olanlara :) şimdi biz tam 40 haftayı dolduruyor muyuz ? Yani şuan 22 haftalık ya mesela yani kesin 18 hafta mı var sizce ? Kaçıncı haftadan sonra gelmesinde sıkıntı olmaz ???? Sizlerin kaçıncı haftada geldiii
Bendensın ben 21 haftadayım 2kg almısım ınsallah nazar etmem
geçen kalabalık ortamda bulundum kımsede gel sen otur sen hamılesınn demıyorr:))) tabı bılenler harıc :)) onlar ye ye sen hamılesın :)) agız tadıyla hamıle hamıle dolanamıyoruz
Bide benim bulantım var arada komşulara çıkıyorum orada bana yer veriyorlar dediğin gibi işte bilenler kadının biri diyo ki daha yeni galiba karnı hiç yok:) yok dedim yani yolu yarıladık MâşâAllah şaşırdı kadın aaaa diyo :)
bebiş sağlıklı olsun önemli olan o ben hamilelik öncesinden snra 3 kilo almışım ama kiloyla da alakalı deil sanırım göbek büyüklüğü metro da falan gören yer veriyor o derecedeyim
amin İnşâAllah
Ya ne güzel MâşâAllah:) benim ayva göbeği daha birde giydiğim uzun şişme mont o yüzden hiç belli olmuyo :)
BirAzda ablalarıma çektim galiba omlarında hiç belli olmuyordu