2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gelde bi de bana sor 20 kilo aldım son haftalar tartınmadım bi de dahası da vardır her gören ikiz mi diyordu bu gebeligimde aynı 10kg yu bulduk bile
Ya ben de çok kilo almaktan kendimi taşıyamamaktan korkuyorum şimdi 6-7 kilo almışımdır ama ağırlaşıyorum

Benimde sol ağrıyo ama sağıda hafif sıkınca sıvı geliyor. Sor bakalım canım.

Canım sütyen tak mutlaka,olmadı dışarı çıktığında emzirme sütyenlerinden al,zaten alınacak.Göğüslerinde sarkma olmasın
Normalde sütyeni sadeca duşa girerken çıkaran biriyim hiç rahat edemem sütyensiz ama hamileliğimin başında göğüs hassasiyetim çok oldu ondan takamadım öyle alıştım şuan çok rahatım böyle zıbın giyiyorum o yüzden gerek duymuyorum zaten ağrıyo takarsam daha çok ağrır :/

kimse kimseye hediye getırmıyor ki artık
hediye gelir diye mi bekleyeceksin
iyi yapmıssın
bu arada kv dem aradı bebek arabası ve anne yanı beşiğini ona aldırdım ben
Sormuyor diyordum ya sordu o gün ben de herseyını aldık ıkısı kaldı dedım ben alayım dedi tamam dedim aldrıdım ben de :)

Aslında bence en doğrusu yavaş yavaş almak...
Yani sen en doğrusunu yapmışsın
Şimdi biz birdenbire bayaa bi masraf yapıcaz Mecburiyetten olacak bizimkisi
evet o kadar çok para gerekiyor ki almaya baslayınca gorursun :)
ben ay ay aldım hepsini bebek doğunca zaten dolu masrafı olacak
bez , aşı , doktor, doğum vs
onlarda sıkısmayalım dıye hallettım ıste
hersey cok pahalı cunku bir de onları yıkamak utulemek yerlestırmek duzenlemek hep iş isteyecek

Ay bakalım merak ediyorum ve hayırlı ise tabii inş normal doğum istiyorum o heycanı tatmak istiyorum
Gönlümden geçen istediğin şekilde doğum yaparsın canım bende hep normal doğum istedim hep dua ettim hayırısı ne şekilse öyle doğum yapayım diye çok şükür istediğim gibi normal yaptım bunda da inş bi sıkıntı olmazda normal olur yine

Sabahları karnım ufacık hele yatarken sonra biraz artıyor ama 6. Aya girdik ufacık karnım var diyebilirim bebek normalmiş ama benim ayımda kocamandı arkadaşlarımın sizin nasıl
Benim ilk hamileligimde normaldi şimdi biraz daha fazla çıktı canım iç karın genişliği oluyo ondan az çıkmış olabilir ben km son aylar kaya sismisti

Kızlar bu arada az önce instagramda bir sayfa keşfettim.
Güvenip alır mısınız bilemem ama güzel şeyler var.
Fiyatları da gayet iyi. Ürünler de güzel duruyor
Sayfanın adı jammybaby_
Bende baktım buna be bakmadığım bebekle ilgili sayda kalmadı bakmaktan şaşı oldun sürekli karşıma çıkıo farklı sayfalar inceliyorum hepsini

Valla içimden hep o geçiyor,biz kadınlara bunu yapacak güç verildiğine inanıyorum onu da tatmak istiyorum ve doğumdan sonra hemen ayağa kalktım Hikayelerinden anlatmak istiyorum:) hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun inş hep önve sağlıklı hayırlısı sonra da istediğim gakkımda hayırlısı olsun diyorum

Çok haklısın ayvayı yedik biz

Aynen canım amin herkeze istediği şekilde doğum yapmak nasip olur

Oh iyi olmuş canım :) Alsınlar tabi torunları sonuçta.

Ben 38 de doğum yaptım canım kimisi 42 yi bile goruyo kisiden kisiye değişiyor bence hafta bebek ne zaman hazirsa o zaman çıkıp geliyor

Bide benim bulantım var arada komşulara çıkıyorum orada bana yer veriyorlar dediğin gibi işte bilenler kadının biri diyo ki daha yeni galiba karnı hiç yok:) yok dedim yani yolu yarıladık MâşâAllah şaşırdı kadın aaaa diyo :)

Olsun canım bebişş iyi olsun göbüş geç çıksın baya kilo vermişsin. Bulantıların geçmiştir inş
Aynen canım bebiş iyi MâşâAllah. Bulantılarım günlere göre şükürlük ama tam anlamıyla düzelmedi yine hergün bulantı ilacı içiyorum bırakamadım

bebiş sağlıklı olsun önemli olan o ben hamilelik öncesinden snra 3 kilo almışım ama kiloyla da alakalı deil sanırım göbek büyüklüğü metro da falan gören yer veriyor o derecedeyim
amin İnşâAllah
Ya ne güzel MâşâAllah:) benim ayva göbeği daha birde giydiğim uzun şişme mont o yüzden hiç belli olmuyo :)
BirAzda ablalarıma çektim galiba omlarında hiç belli olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…