2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gecen mevlut vardı
üst komsumla aynı haftadayız
kızcagız hep istifra etmiş hep acillerdeymıs, o kadar zayıflamıs ki
ben salona bır gırdım mısafırler aaa hamıle mısın dogum ne zaman falan dedıler

Kızın hamıle oldıgunu anlamadılar
sağlık acısından üzücü evet sorunlu gecıyormus ama zayıf ıncecık olması cok guzeldı
ben sankı doguracak gıbıyım 13 kılo aldım , utandım orda biraz

masallah cok şükür. Cok cok sevindim.
Gozunaydin arkadasim

Gelde bi de bana sor 20 kilo aldım son haftalar tartınmadım bi de dahası da vardır her gören ikiz mi diyordu bu gebeligimde aynı 10kg yu bulduk bile
Ben ilk gebeligimde 47 kilo aldim bu defa 15 ile bitircem diyordum kesin yani eminim kendimi biliyorum ee simdiden 9 kilo aldim sonum hayir olsun

Ben ilk gebeligimde 47 kilo aldim bu defa 15 ile bitircem diyordum kesin yani eminim kendimi biliyorum ee simdiden 9 kilo aldim sonum hayir olsun
47 kilo mu Anam nasıl aldın o kadar kız :) ben 3buçuk kilo aldım şuana kadar en fazla 13 alıyım diyorum bakalım sonra vermeside ayrı bir sorun :/

47 kilo mu Anam nasıl aldın o kadar kız :) ben 3buçuk kilo aldım şuana kadar en fazla 13 alıyım diyorum bakalım sonra vermeside ayrı bir sorun :/
Yedim herhalde saka gibiydim fil gibi deve gibi bisi iste : )50 kilo ile hamile kaldim 97 ile dogum yaptim 6 ay sonra yine 50 olmustum.
Simdi az alacagim diyorum ama hizla almaya basladim bakalim ins en en en fazla 20 25 olur

Bir dirhem et, bin ayıp örter, boşver:). Dün annemin pilates hocası ile konuştum da, çok kasma kendini, yürüyüş yap ama pilateste yanlış hareket, faydadan çok zarar verir hamileyken özellikle,dedi. Bir de bir arkadaşını anlattı, kilo almamak adına hep diyet yaparak hamilelik yaptı, az kilo ile de tamamladı ama diyet yiyecekler yediği için çocukta doğduktan sonra gerilik görülmeye başladı .5 yaşına geldi, konusamiyor,diye anlattı. Tabi sağlıksız beslenmemeliyiz ama kilo almaktan kaçmanin da sakıncaları var fıstık.

Kizlar detayliya gidenler ne goturyor ben fetal dna testimi ve simdiye kadar butun olcum ve fotolarin oldugu flash bellegi goturecegim kan testleri falanda gitmeli mi

Yedim herhalde saka gibiydim fil gibi deve gibi bisi iste : )50 kilo ile hamile kaldim 97 ile dogum yaptim 6 ay sonra yine 50 olmustum.
Simdi az alacagim diyorum ama hizla almaya basladim bakalim ins en en en fazla 20 25 olur
Vermişsin ama maşallah. O kadar kolay gidiyor mu? Ayrıntılı için dualarımız seninle. Hadi hayırlısı.

bugün ulaşıp sormaya çalış canım beni dün rahatsız etmedi çok inceden ara ara bulantım oldu ama bi önceki ilacı içmeme ragmen o hiçbirşey :):)
Ben bugunde icmedim arayip sorcamda iki gundur ev temizliyorum pertim cikti unutuyorum ondan :))

Vermişsin ama maşallah. O kadar kolay gidiyor mu? Ayrıntılı için dualarımız seninle. Hadi hayırlısı.
Kizim kilolu dogdu sutum coktu fazla emdi bide tabi yasim daha daha gencti herhalde bunlar kolay vermemi sagladi.simdi yas 10 yas ileri nasil olur verilir mi bilemiyorum.
Cok tesekkur ederim ins guzel seyler duyacagiz artik hepimiz

Birde bunu aldim mavi tonuna bayidim emzirirken kullanirmiyim bilmiyorum ama bebegi desteklemek emzirdikten sonra hafif egimli yatirmak yagini vs surerken yuzustu koymak icin cok ise yariyorEki Görüntüle 2230189
Babynest alicam ben set olarak onun icinde var bu kullanisli geliyor bana en kotü kendim simit olarak kullanirim :))

cidden sürekli aynı doktora gitmek lazım ya her yerde farklı çıkıyor kendi doktoruma bile sürekli bi 3 gün bir 7 gün fark çıkıyo. Ben gece hiç rahat yatamıyorum bütün kemiklerim batıyor sanki bi sağ bi sol dönüp duruyorum hep uyanıuorm nedense
saol canım inşallah öyle olacak

Babynest alicam ben set olarak onun icinde var bu kullanisli geliyor bana en kotü kendim simit olarak kullanirim :))
Esim 4momslarda indirim kovaliyor bebegi uyutmak isi sende dedim diyeo sebeple babynest almayacagim salonda falan anakucaginda yatar odada kendi besiginde.
Yoksa benimde aklimda vardi .
Eleyince o fikri bende tek yastik aldim.zaten kocaman her sekilde kullanilir bu yaatiklar

Jazzquell çok sevindim tadını çıkar artık hamileliğin

İsimli hastane çıkışı yaptıracak var mı kızlar nereden ve ne kadar araştırma yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…