Bide benim bulantım var arada komşulara çıkıyorum orada bana yer veriyorlar dediğin gibi işte bilenler kadının biri diyo ki daha yeni galiba karnı hiç yok:) yok dedim yani yolu yarıladık MâşâAllah şaşırdı kadın aaaa diyo :)
Gecen mevlut vardı
üst komsumla aynı haftadayız
kızcagız hep istifra etmiş hep acillerdeymıs, o kadar zayıflamıs ki
ben salona bır gırdım mısafırler aaa hamıle mısın dogum ne zaman falan dedıler
Kızın hamıle oldıgunu anlamadılar
sağlık acısından üzücü evet sorunlu gecıyormus ama zayıf ıncecık olması cok guzeldı
ben sankı doguracak gıbıyım 13 kılo aldım , utandım orda biraz
Kızlar amniyosentez ön sonucu aldım ve TEMİZ çok çok şükür
Ama perinatoloji doktorum izinliymiş bu hafta boyunca , tam sonuç da 10 güne çıkarmış o zaman da detaylı yapılacak . İnşallah o da temiz çıkar da, hamileliğimin tadını çıkartırım
Yedim herhalde saka gibiydim fil gibi deve gibi bisi iste : )50 kilo ile hamile kaldim 97 ile dogum yaptim 6 ay sonra yine 50 olmustum.
Simdi az alacagim diyorum ama hizla almaya basladim bakalim ins en en en fazla 20 25 olur
Gecen mevlut vardı
üst komsumla aynı haftadayız
kızcagız hep istifra etmiş hep acillerdeymıs, o kadar zayıflamıs ki
ben salona bır gırdım mısafırler aaa hamıle mısın dogum ne zaman falan dedıler
Kızın hamıle oldıgunu anlamadılar
sağlık acısından üzücü evet sorunlu gecıyormus ama zayıf ıncecık olması cok guzeldı
ben sankı doguracak gıbıyım 13 kılo aldım , utandım orda biraz
Bir dirhem et, bin ayıp örter, boşver:). Dün annemin pilates hocası ile konuştum da, çok kasma kendini, yürüyüş yap ama pilateste yanlış hareket, faydadan çok zarar verir hamileyken özellikle,dedi. Bir de bir arkadaşını anlattı, kilo almamak adına hep diyet yaparak hamilelik yaptı, az kilo ile de tamamladı ama diyet yiyecekler yediği için çocukta doğduktan sonra gerilik görülmeye başladı .5 yaşına geldi, konusamiyor,diye anlattı. Tabi sağlıksız beslenmemeliyiz ama kilo almaktan kaçmanin da sakıncaları var fıstık.
Kizlar detayliya gidenler ne goturyor ben fetal dna testimi ve simdiye kadar butun olcum ve fotolarin oldugu flash bellegi goturecegim kan testleri falanda gitmeli mi
Yedim herhalde saka gibiydim fil gibi deve gibi bisi iste : )50 kilo ile hamile kaldim 97 ile dogum yaptim 6 ay sonra yine 50 olmustum.
Simdi az alacagim diyorum ama hizla almaya basladim bakalim ins en en en fazla 20 25 olur
Birde bunu aldim mavi tonuna bayidim emzirirken kullanirmiyim bilmiyorum ama bebegi desteklemek emzirdikten sonra hafif egimli yatirmak yagini vs surerken yuzustu koymak icin cok ise yariyor
Kizim kilolu dogdu sutum coktu fazla emdi bide tabi yasim daha daha gencti herhalde bunlar kolay vermemi sagladi.simdi yas 10 yas ileri nasil olur verilir mi bilemiyorum.
Cok tesekkur ederim ins guzel seyler duyacagiz artik hepimiz
Birde bunu aldim mavi tonuna bayidim emzirirken kullanirmiyim bilmiyorum ama bebegi desteklemek emzirdikten sonra hafif egimli yatirmak yagini vs surerken yuzustu koymak icin cok ise yariyorEki Görüntüle 2230189
Doktorlarin olcumude sasiyor bazen benim sskda 19. Haftada ciktiginda kendi doktorumda 18. Haftada cikmisti mesela baya moralim bozulmustu sordum bi milimlik kayma olsa sonuc degisir normal falan dedi yani evet baya sert davraniyorlar ama ben o kadar acillere tasindimki sanirim alistim artik ben sola yatiyorum hep ama sabah kalktigimda yüzüstü buluyorum kendimi
cidden sürekli aynı doktora gitmek lazım ya her yerde farklı çıkıyor kendi doktoruma bile sürekli bi 3 gün bir 7 gün fark çıkıyo. Ben gece hiç rahat yatamıyorum bütün kemiklerim batıyor sanki bi sağ bi sol dönüp duruyorum hep uyanıuorm nedense
Canım benim geçen hafta aniden sancım olmuştu rahim kısalmaya başlamış dedi dr bana da 32 mm olmuş. 1 gece hastanede kaldım şimdi progestan ve sancı önleyici 2 ilaç kullanıorum dün kontrole gittim 48 mm ölçtü gayet iyi toparlamışsın dinlenmenin payı büyük bunda dedi. 1 haftadır evde yatıorum bu arada. Çalışıomsun bilmiorm ama evde yatmak rahime baskıyı azalttığı için iyi geliormuş bu durumda, senin durumunu tam bilmiorm ama belki yararı olur die yazıorum.
Detaylısı güzel geçen arkadaşlarım adınıza çok sevindim bu arada fotoları görünce inanamıorum bu kadar büyüdüklerine ben hala siyah beyazda kemiklerini görüorum yavrumun renklide hiç görmedim çatlıcam meraktan Mah-i nev
canım tek bir bulgu için üzülme lütfen anne karnında birçok şeyin iyileştiğini biliorum inşallah sorunsuz doğacak bebeğin