2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Eklentiler

• Screenshot_20190105-172555.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20190105-172545.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 121
Benim uykuya dalmam büyük sorun uykuya dalarsam cok rahat uyuyorum o da gece 4ü falan buluyor tabi :)) aynen doktor degistirmemek gerekiyor bence de hepsi farkli birsey soluyor cünkü

Benim uykuya dalmam büyük sorun uykuya dalarsam cok rahat uyuyorum o da gece 4ü falan buluyor tabi :)) aynen doktor degistirmemek gerekiyor bence de hepsi farkli birsey soluyor cünkü
Sen zaten uyuma ozanida getirecegim bakacaksin teyzen uykuyu sevmiyor gece kusu o diyecegim

Birde bunu aldim mavi tonuna bayidim emzirirken kullanirmiyim bilmiyorum ama bebegi desteklemek emzirdikten sonra hafif egimli yatirmak yagini vs surerken yuzustu koymak icin cok ise yariyorEki Görüntüle 2230189
Kullanırsın canım benim arkadaşım kullanıyor,ben kusma yastığı da alacağım

Ben anakucagi tiny love alacagim indirim bekliyorum baby nestte aliekspreste uyguna gordum ordanmi alsam diyorum takim halinde :)) sadece yastigi kcaa aldin e bebekte pahaliydi ondan :))

Bebeğin canı ne zaman isterse sürpriz 37 haftadan sonra normal doğması gereken süreç geliyor. 35-37 arası da küvezde kalan pek olmuyor diye biliyorum en güzel 37 sonrası tabi. Acil durum olmayıp sezeryan planlandığında 38-39.

Sen zaten uyuma ozanida getirecegim bakacaksin teyzen uykuyu sevmiyor gece kusu o diyecegim
Simdiden kendime arsiv yapiyorum geceleri cocuk emzirirken izlemek icin :)) ben hamilelik suresince yatamayacagim belli oldu :)) saglikla gelsinler de bakarim nr olmus evlat evlattir hem isimleri de bir olcak bu gidisle :))

Senin de ikinci idi değil mi canım ? Kaöıncı haftada geldi minnoşum kaç kilo ile doğuma gittn normal mı sezaryan mı ay ne çok sordum

evet olabilir ben sağlıklı seyler yıyorum hep
ama bazen canım aşırı derecede makarna börek falan cekıyor onları es gecemıyorum

Simdiden kendime arsiv yapiyorum geceleri cocuk emzirirken izlemek icin :)) ben hamilelik suresince yatamayacagim belli oldu :)) saglikla gelsinler de bakarim nr olmus evlat evlattir hem isimleri de bir olcak bu gidisle :))
Yaa kuzu onlar cekirdek arkadas.
Got baslayacak denk gelir bir sezon onden alirim hatirlamak icin

mrb hayırlı olsun fiyatı nedir acaba öğrenebilirmiyim fikir edinmek için
Benimkinde ekstra kizima kiyafet terlik tac var malum benimle ayni giyinecekmis.
Bebegin 10lu takimi.benim tac terligim
Taki yastigi.
Sanirim 370 gibi birsey verdim
Ben azcik erken yaptirdim : ))

Yaa kuzu onlar cekirdek arkadas.
Got baslayacak denk gelir bir sezon onden alirim hatirlamak icin
Got 14 nisan ben dogurmadan izlerim onu diye dusunuyorum :)) 1 sezon oncesi nette yok yalniz kuzum dijitürk birde varsa netflixte vardir :)) yeni sezonda dijitürkte olacakmis yine torrent kurtaracak bizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…