Cok buyuk onlar yalniz iyi hesapla.ole icleride derin degil bebegi tasimalik yani
Eger bebek araban pusetli olacaksa onda da uyutursun gittigin yerde.
Ama cok tatlilar inanilmaz renkleri var gel beni al diyorlar : )
Ben 38+4 de sezeryan oldum. Doğumdan 5 gün önce doktorla karar vermiştik sezeryana. Koca 9 ay geçti de o 5 gün geçmemişti:) onda toplam 14 kilo almıştım şimdi daha az kilo alıyorum
Got 14 nisan ben dogurmadan izlerim onu diye dusunuyorum :)) 1 sezon oncesi nette yok yalniz kuzum dijitürk birde varsa netflixte vardir :)) yeni sezonda dijitürkte olacakmis yine torrent kurtaracak bizi :))
Ben 38+4 de sezeryan oldum. Doğumdan 5 gün önce doktorla karar vermiştik sezeryana. Koca 9 ay geçti de o 5 gün geçmemişti:) onda toplam 14 kilo almıştım şimdi daha az kilo alıyorum
Cok buyuk onlar yalniz iyi hesapla.ole icleride derin degil bebegi tasimalik yani
Eger bebek araban pusetli olacaksa onda da uyutursun gittigin yerde.
Ama cok tatlilar inanilmaz renkleri var gel beni al diyorlar : )
Benimkinde ekstra kizima kiyafet terlik tac var malum benimle ayni giyinecekmis.
Bebegin 10lu takimi.benim tac terligim
Taki yastigi.
Sanirim 370 gibi birsey verdim
Ben azcik erken yaptirdim : ))
Aslında artık göğüslerimiz de süt üretimi var. Uyara olunca da hemen gelmeye başlıyor. Ben göğüsüm yarılacak kadar ağrısa bile sadece kremi hızlıca sürüp elimi değmiyorum.
Ben 9 haftalık bebeği düşününce bile 2 hafta sonra kendiliğinden süt gelmişti. O yüzden göğüsler doğana kadar herkese yasak :)
Kaça yaptırdın canım ben de araştırıyorum şimdi ve adresi paylaşır mısın
Bu arada ateş ölçer tavsiyesi için teşekkürler araştırdım BT 70 modeline karar verdim :)
Kızlar amniyosentez ön sonucu aldım ve TEMİZ çok çok şükür
Ama perinatoloji doktorum izinliymiş bu hafta boyunca , tam sonuç da 10 güne çıkarmış o zaman da detaylı yapılacak . İnşallah o da temiz çıkar da, hamileliğimin tadını çıkartırım