2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ana kucagini evde babyneat canta gibiya disari biyeri giderken yanina alirim diye dusunmustum hani misafirlikte falan onda uyuturum diye :))
Cok buyuk onlar yalniz iyi hesapla.ole icleride derin degil bebegi tasimalik yani
Eger bebek araban pusetli olacaksa onda da uyutursun gittigin yerde.
Ama cok tatlilar inanilmaz renkleri var gel beni al diyorlar : )

Senin de ikinci idi değil mi canım ? Kaöıncı haftada geldi minnoşum kaç kilo ile doğuma gittn normal mı sezaryan mı ay ne çok sordum

Ben 38+4 de sezeryan oldum. Doğumdan 5 gün önce doktorla karar vermiştik sezeryana. Koca 9 ay geçti de o 5 gün geçmemişti:) onda toplam 14 kilo almıştım şimdi daha az kilo alıyorum

Got 14 nisan ben dogurmadan izlerim onu diye dusunuyorum :)) 1 sezon oncesi nette yok yalniz kuzum dijitürk birde varsa netflixte vardir :)) yeni sezonda dijitürkte olacakmis yine torrent kurtaracak bizi :))
Netfilxe uyeyim digiturkte var.her yerden dizi kapilarimi acik biraktim.normal tv izlemiyoruz zaten

Ben 38+4 de sezeryan oldum. Doğumdan 5 gün önce doktorla karar vermiştik sezeryana. Koca 9 ay geçti de o 5 gün geçmemişti:) onda toplam 14 kilo almıştım şimdi daha az kilo alıyorum
Ay maşallahhh ya nasıl öyle az alabildin ,yapısal mı acaba :) niye sezaryana karar verdiniz çatı dar falan diyorlar ondan mı

Cok buyuk onlar yalniz iyi hesapla.ole icleride derin degil bebegi tasimalik yani
Eger bebek araban pusetli olacaksa onda da uyutursun gittigin yerde.
Ama cok tatlilar inanilmaz renkleri var gel beni al diyorlar : )
Simdi sen boyle soleyince bi gereksiz geldi gözüme olmazsa onu en sona birakayim duruma göre alirim :))

Tamam canım neden bu kadar erken gelmiş olabilir ki. Ama hala ağrıyo göğsüm gece baya ağrıdı :/
Aslında artık göğüslerimiz de süt üretimi var. Uyara olunca da hemen gelmeye başlıyor. Ben göğüsüm yarılacak kadar ağrısa bile sadece kremi hızlıca sürüp elimi değmiyorum.

Ben 9 haftalık bebeği düşününce bile 2 hafta sonra kendiliğinden süt gelmişti. O yüzden göğüsler doğana kadar herkese yasak :)

ohhh çok şükür canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…