2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Birde bunu aldim mavi tonuna bayidim emzirirken kullanirmiyim bilmiyorum ama bebegi desteklemek emzirdikten sonra hafif egimli yatirmak yagini vs surerken yuzustu koymak icin cok ise yariyorEki Görüntüle 2230189
Bizim burdada bi mağaza var instagram hesabından bunu gördüm komple set 600 tl bunu alıcam içinde aynı emzirme yastığı da var bence işe yarar oğlumda almadım emzirirken sırtım belim ağrıyordu kesinlikle kullanışlı

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-30-14-16-57.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 52
Kaça yaptırdın canım ben de araştırıyorum şimdi ve adresi paylaşır mısın
Bu arada ateş ölçer tavsiyesi için teşekkürler araştırdım BT 70 modeline karar verdim :)
Ben 370 verdim ama icerigim fazla benim.kizim.icinde kiyafet terlik tac vs var.
Rica ederim icine sindiyse ne guzel.varsa medikalci yakininda bir dene istersen.
Kulaktan olcme ozelligi 1 yastan sonra daha cok kullaniliyor iki sekilde olcum eminlik sagliyor : )

Ay maşallahhh ya nasıl öyle az alabildin ,yapısal mı acaba :) niye sezaryana karar verdiniz çatı dar falan diyorlar ondan mı

Yok canım benim o hamileliğimden 1 yıl önce geçirmiş olduğum ağır enfeksiyon vardı tedavi olmuştum aslında aynı doktorumdu tedavimi yapanda ama risk almadık normal doğumla.

Kesinlikle yarar emzirirken olmasa bile bebegi desteklemek.gaz cikarma sirasinda yatirmak icin falan.
Bayagi icerikliymis senin baktiginda magazaya uğra ama cok parcali ya kumasini falan bi elle : )

Yenidogan icin benim doktorum kulakici onerdi ondan oyle bakiyorum. Sonradan da rahatlikla kullanirim hem dijitali ben istemiyorum ya bizim yigende kullanmistik ondan hic memnun kalmadik

Yedim herhalde saka gibiydim fil gibi deve gibi bisi iste : )50 kilo ile hamile kaldim 97 ile dogum yaptim 6 ay sonra yine 50 olmustum.
Simdi az alacagim diyorum ama hizla almaya basladim bakalim ins en en en fazla 20 25 olur
Bende 25den fazla almazsın kuzum 22 falan alıcaksı gibime geliyo :)

Alla alla hormonlardan demekki. Aynen canım ellemicem artık zaten hassas sütyen bile takamıyorum neyse en azından süt problemimiz olmaz diye tahmin ediyorum :)

Yenidogan icin benim doktorum kulakici onerdi ondan oyle bakiyorum. Sonradan da rahatlikla kullanirim hem dijitali ben istemiyorum ya bizim yigende kullanmistik ondan hic memnun kalmadik
Bende iste ikisi bir arada olsun dedim.kizimda da bunu kullandim ben memnundum

Yaa ne fenayim ama kizlar ne yapayim ana kucagi alacagiz salonda mutfakta onda olacak.odada besiginde uyuyacak.ici derinde degil ustelik dev gibi bisi.ee arabalarimiz pusetli olacak zaten pusette uyur gittigimiz yerdede.
Ya haklısın valla kullanım süresi de azmış zaten boşver anakucağı dediğin puset değil mi canım

Kesinlikle yarar emzirirken olmasa bile bebegi desteklemek.gaz cikarma sirasinda yatirmak icin falan.
Bayagi icerikliymis senin baktiginda magazaya uğra ama cok parcali ya kumasini falan bi elle : )
Aynen canım bakıcam nasıl bişi kaliteliyse alıcam.

Yok canım benim o hamileliğimden 1 yıl önce geçirmiş olduğum ağır enfeksiyon vardı tedavi olmuştum aslında aynı doktorumdu tedavimi yapanda ama risk almadık normal doğumla.
Aman sağlıkla kucağına almışsın ya o önemli darısı bunun başına artık

38 de ideal ya :) 42 nedr ama bebeğe bişey olmuyor değil mi bekletilince
Yanlis biliyor olabilirim ama uzun bekleyince bazi bebeler kakalarini yiyebiliyorlarmis o yuzden takipte oluyorlar surekli yani 42ye kalmasa daha iyi bence :)) 38 ideall bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…