Yok var ya hani sallanan falan manuel yada elektirikli onlar.kizimda cok basit birsey almistim mutfak balkon salon heryerde yatti onun icinde
Puset daha cok misafirde parkta bahcede uyumalik.
Ipekler nazli olur akilli olur merhametli olur vicdanli ve ahlakli olur : ))
Bilmem dayandim iste ama sıkıntı tabi +47kilo hava sicak yazin ortasi ikide bir nstye gidiyordum.
Simdi 38de dogacak planli sekilde ins.
Yok var ya hani sallanan falan manuel yada elektirikli onlar.kizimda cok basit birsey almistim mutfak balkon salon heryerde yatti onun icinde
Puset daha cok misafirde parkta bahcede uyumalik.
Ipekler nazli olur akilli olur merhametli olur vicdanli ve ahlakli olur : ))
Bilmem dayandim iste ama sıkıntı tabi +47kilo hava sicak yazin ortasi ikide bir nstye gidiyordum.
Simdi 38de dogacak planli sekilde ins.
Birde bunu aldim mavi tonuna bayidim emzirirken kullanirmiyim bilmiyorum ama bebegi desteklemek emzirdikten sonra hafif egimli yatirmak yagini vs surerken yuzustu koymak icin cok ise yariyorEki Görüntüle 2230189
Ben anakucagi tiny love alacagim indirim bekliyorum baby nestte aliekspreste uyguna gordum ordanmi alsam diyorum takim halinde :)) sadece yastigi kcaa aldin e bebekte pahaliydi ondan :))
Aynen bende bebek arabasini arkadasimdan alacagim istediğim turkiyede yok.arkadasimda az kullandi alip buharla temizletip kullanacagim.
Ee iste anakucagin var puset var besik var babaynest napacaksin : ))
Her turlu isteklerinizden itinayla vazgeciririm : ))
Benım bundan az daha buyuktu ben hep bunda emzırmiştim hatta ona yaslayıp yatırıyordum falan baya işe yarıyor :))
tıny love anakucagını ben kullandım superrr ıse yarıyor :) onceden atmıştım burdan sımdı buna da kullanıcam kaçırma al mutlaka :))
Aynen bende bebek arabasini arkadasimdan alacagim istediğim turkiyede yok.arkadasimda az kullandi alip buharla temizletip kullanacagim.
Ee iste anakucagin var puset var besik var babaynest napacaksin : ))
Her turlu isteklerinizden itinayla vazgeciririm : ))
Ay vallaaa haklısın. Ben baby2go spring beğendim onu alcam inş ve bi tanıdık da sana bastonlu arabayı da vereyim ilerde kullanırsın dedi :) ay ne iyi ettin beni caydırdın hepsi boluna para para zaten su gibi gidiyor amaan