2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Alla alla hormonlardan demekki. Aynen canım ellemicem artık zaten hassas sütyen bile takamıyorum neyse en azından süt problemimiz olmaz diye tahmin ediyorum :)

Valla ben artık 1 beden büyük sutyen takıyorum, içimde sıkışmasınlar diye.

Ayy amin inşallah bebekler sağlıcakla doğar da sütler de lezzetli bereketli olur

Bence çok tatlısındır:) MâşâAllah sağlık olsun kilo verilir nolcak bende ilk üç ay acilde serum hemen hergün çünkü su bile içemedim idrara bile çıkamıyordum düşün günde bi kere WC'ye gidiyordum şimdi hala zofer içiyorum. Ve şu saatte kahvaltı yapıyorum dersem inanır mısın :)

Hadi ya
yıyemıyor musun bu saate kadar
yıyınce cıkarıyor musun?
işin zor allah kolaylık versın
ben de kacıncıya acıkıyorum
ikisi de kötü işte ortası olsa ne guzel olur
ben de wc den cıkamıyorum

Ki daha basindayiz ne eksikler cikacak kimbilir.
Harika al bastonuda tanidigindan mutlaka lazim.olur koy bir kenara.

İsimden vazgececğim varsa da senin minnoş kızın sayesinde kesin karar kıldım eşim de şimdi başka isim koysak yabancı bebek gibi gelecek diyor
Esin kesinlikle hakli ben gecen gun acele mi ettik isim icin keremde guzel aslinda dedim.ipek bi durdu kerem kerem diye seslendi sonrada yok anne ya kerem.ne baskasinin bebegi gibi oluyor dedi : ))

Kızlar ben 9 kilo aldım ve kilo almak

Minilola.com sitesinde canım ben en son bunu buldum ama sürekli başka şeyler görüyorum 97 lira böyle takım olarak
Oraya baktım ben de evet canım güzel şeyler vardı 10 li çıkışlar 200 lira gibiydi fiyatları bilmediğim için normal mi bilemedim

37 hafta bittikten sonra normal doğum kabul ediliyo. 37 öncesi erken doğum oluyo.35te filan ortalama ciğerler gelişiyo ve çok sorun olmuyo inş. Benim sezeryan için 39 bittiği güne vermişti gün doktor. Ama bacağımdaki bi kaç morluktan dolayı 3 gün öne aldı ve 38+5te sezeryan oldum. İyiki de öne almış, sezeryana gittiğimde doğum başlamışmış:))3100 doğdu bebeğim

Esin kesinlikle hakli ben gecen gun acele mi ettik isim icin keremde guzel aslinda dedim.ipek bi durdu kerem kerem diye seslendi sonrada yok anne ya kerem.ne baskasinin bebegi gibi oluyor dedi : ))
Hahah kesinlikle öyle oluyor,deniyorum ben de bişeyler yok olmuyor. İnan iki isim bile olmuyor

Kizlar ben size bişey danışiçim
Şimdi annemler beşik için pike takımı diktircek bende nevresim takımı diktirsem gereksiz mi olur 2 tane

Maşallahhh ya bir çırpıda olmuş sizinki de :) inş hayırlısı ile kucağımıza alalım ama benim 37 geciyor içimden tabii sağlıklı olsun da ne zaman olursa olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…