2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar selam bu sabah dr gitmiştim. Bebişimi gördük kalp atışı duymamıştık. Hcg 44735 çıkmış 6+0 ım yüksek yazmışlar yanınada sizler bu hafta kaçtı

Eklentiler

• B60A4147-7B63-490E-AA66-EC7940AC1875.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 67

Canımm her şeyin hayırlısını versin Allah, dularımız seninle

yesil_87 canım arkadaşlar da demiş başka doktora gitmeden karar verme bence de Allah yardımcın olsun

Allahım yardımcın olsun kardeşim

Rabbime cok sukur bebeklerimin amniyon zarlari varmis bugun cok kotu gittim hastaneye detayli flimler cekildi. İkizler burcunda ikiz bebislerim olacak insaAllah . dua eden herkestwn Allah razi olsun

Kızlar selam bu sabah dr gitmiştim. Bebişimi gördük kalp atışı duymamıştık. Hcg 44735 çıkmış 6+0 ım yüksek yazmışlar yanınada sizler bu hafta kaçtı
Benimki ikiz gebelik cikti 4.hafta 950 degerine sahiptim . bilmiyorum o zamana gore yuksek mi ? 7.haftasinda embriyolari gorduk o zmana ikiz old karar kilindi.az sabir canim her sey yolundadir insaAllah

canım ben ilk hamileliğimde 16. haftaya kadar deli gibi kustum su bile içemiyordum ama oğluşum geldi dünyaya bu hamileliğimde ise başlamadı daha bulantı filan inşallah başlamaz yani uymadı bana söylediğin
Bende bu tarz cevaplar bekliyorum sizlerden önce sağlıklı olsun tabii ama kızım olsun çok istiyorum :))

Benimki ikiz gebelik cikti 4.hafta 950 degerine sahiptim . bilmiyorum o zamana gore yuksek mi ? 7.haftasinda embriyolari gorduk o zmana ikiz old karar kilindi.az sabir canim her sey yolundadir insaAllah
Benimde adet günümde 970ti 3 gün sonrada 6381di 4 gün önce bebeği gördük ama bişey demedi doktor benimkidemi ikiz acaba ya.

Ayyy maşallah bayılırım ikizee. Beta hcg suan kaç acaba
Bugun onlaraa bakilmadi canim hftasoni acile gitmistik midem bulaniyordu . ultrasonda kadin dogim doktoru ikiz deei ama amniyon zarlari yok dedi bugun aslind a gebeligi sonlendirmak uzerine gidiyorduk. Detayli ultrason filmler ceklidi ve zarlarinin old goruldu. Cok sevindik . simdi bebislerimlere ve kendime dikat etme zamani. Mide bulantim icin doktor daha fazla zorlama kendini dedi rennie verdi bide zofer aldli dil alti ilaci cok kotu olursam dil aliti al dedi. Hamilelere ozelmis. Rapor verdiler evdeyim .

Benimde adet günümde 970ti 3 gün sonrada 6381di 4 gün önce bebeği gördük ama bişey demedi doktor benimkidemi ikiz acaba ya.
Bebegi gorduyseler tektir canim. Cogul gebelikte kesin karari ultrason gorjntusu belirliyor. Benim iki kucuk embriyom goruldu. Tek kesedelr hemde teyzesi tek yumurta ikizleriymis

Dikkat et artık canım ya çok güzel bir şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…