2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hadi ya
yıyemıyor musun bu saate kadar
yıyınce cıkarıyor musun?
işin zor allah kolaylık versın
ben de kacıncıya acıkıyorum
ikisi de kötü işte ortası olsa ne guzel olur
ben de wc den cıkamıyorum
amin canım.
Sabah erkenden bulantım başlıyor kusuyorum bazen ilaç içersem hemen kusmuyorum tabi bazen ilaç içmeye vaktim olmuyor ilaç içip bulantımın geçmesini bekliyorum anca bu saate kadar kendime geliyorum

Yedim herhalde saka gibiydim fil gibi deve gibi bisi iste : )50 kilo ile hamile kaldim 97 ile dogum yaptim 6 ay sonra yine 50 olmustum.
Simdi az alacagim diyorum ama hizla almaya basladim bakalim ins en en en fazla 20 25 olur
Maşallah. Bence ödem de olmuştur ya, o kadar çabuk verdiysen. Walla ben şeker olunca dilkat etmek zorundaydım.13-14 filan aldım.2.5 yılda 6 kilosunu zor verdim

bende de var asla spinal olmaz sana dediler

Evet tecrubeli anneler boyle dediyse onun yerine su gumüs kapaklardan mi alsam napsam :))

Subatta indirime girer belki diye bekliyorum. Girmezse de alicam da girse fena olmaz :))

Babynest alicam ben set olarak onun icinde var bu kullanisli geliyor bana en kotü kendim simit olarak kullanirim :))
Ben babynest aldım takım. Bak fotoğraf atayım. Uyguna geldi. Ve ortopedik olduğu için yatağı ,baya hoşuma gitti .Belki fikir olur

Eklentiler

• IMG_20190130_164543.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 77
Selam anneler 11şubata ayrıntılı ultrason için gün aldım 230 ücreti şimdide merak ve duayla bu tarihi bekliycem
Sağlık ocağında gittim tetonoz 2doz yapılacakmış ilk doz haftaya yapılacak bebeği de dinlediler sağlık ocağında iyi oldu sesini duymak tam 9 kilo almışım hiç sağlıklı beslenmedim dikkat etmedim artık dikkat etmeye karar verdim
Kilo sonrasında bi şekilde verilir de doğurana kadar YÖK gebelik şekeri YÖK tansiyon bi sürü sorun oluyor onlardan çok korkuyorum artık hayatıma yoğurtla devam etmeye karar verdim

Şükür canım gözün aydın diyelim bence
Tam sonuç da güzel çıkacak inşallah..
Bunca dua boşa değil elbet :)

Evet tecrubeli anneler boyle dediyse onun yerine su gumüs kapaklardan mi alsam napsam :))
anakucagı alacagın ıcın dedım tabı sen bılırsın:))))

Subatta indirime girer belki diye bekliyorum. Girmezse de alicam da girse fena olmaz :))
al al ben onda yatırdım kaç ay :)))) baya işe yarıyor bende gorursem ındırım vs haber verırım sana

Ohh gözün aydın canım çok çok sevindim biliyordum iyi geleceğini kendim yapmışım da sonuç almışım gibi hissettim

Hangi şehirde yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…