2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözünüz aydın canım ben yaptırmadım İnşâAllah sağlıkla alırız kucağımıza

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Mesajları alıntı yapamıyorum site de sorun var sanırım. İyi dilekleriniz ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim
İnşallah hep güzel haberler aliriz, tek derdimiz doğum kilolarimiz olur :))

Got 14 nisan ben dogurmadan izlerim onu diye dusunuyorum :)) 1 sezon oncesi nette yok yalniz kuzum dijitürk birde varsa netflixte vardir :)) yeni sezonda dijitürkte olacakmis yine torrent kurtaracak bizi :))

Ben de doğurmadan bitiririm diyorum bizim Doğum Haziran sonu biter

Gözün aydın hepimiz hep güzel haberler alalımm inşallah
Ne sebepten aminossntez yaptırmıştın canım

Kizlar ben geldim detaylidan.cok sukur hersey yolunda en ufak bir sorun yok dedi doktor
Tek tek hem bakti hem anlatti.
Hersey olmasi gereken yerde dedi.
480 gram 26 cm bir minik neredeyse 5 gunde 100 gram aldi.
Kendi doktorumda her defasinda ayni sekilde detayli bakiyor benim zaten ama simdi birde uzman pernitoloji docentinden duyunca cok rahatladim
Ins darisi sizlere guzel haberlerin.
Sadece yine yuzunden net fotograf malesef yok kafasini gomup duruyor yuzune bakmak icinde cok ugrasti doktor : ))

Benim tek dikkat ettigim tatli sekerli hicbirsey yememek oldu onun yerine meyveyi koydum yogurdu sade yemek bir sure sonra sıkıyor onun icin yulaf ve kuru meyveler ekleyerek yemek arada tabiki hrm doyurucu hemde zevkli oluyor ufacik bir tavsiye vereyim dedim. Onun disinda doktorumun siddetle tavsiye ettigi kefir ve haftada bir baligida soleyeyim dedim sormadin ama ben soledim niye bilmem :))

Çok iyi ettin canım sağol
Oğlumda 9 ay boyunca 9 kilo aldım oyüzden rahat davrandım tatlıyı canım istedikçe yedim sabahları da tost poğaça gibi hazırlaması kolay şeylerle geçiştirdim öğlen bişi yemedim öğünlerim 2ye düştü ve en önemlisi rahim ağzı dikişinden sonra çok hareketsiz kaldım hep yatıyorum bundan sonra daha dikkat edicem çok geç kalmış sayılmam kefir hiç sevemedim maya kokuyor çilekli aldım yine koktu alıp alıp attım alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…