Canım gözün aydın çok sevindim senin adına darısı detaylının başına.Kızlar amniyosentez ön sonucu aldım ve TEMİZ çok çok şükür
Ama perinatoloji doktorum izinliymiş bu hafta boyunca , tam sonuç da 10 güne çıkarmış o zaman da detaylı yapılacak . İnşallah o da temiz çıkar da, hamileliğimin tadını çıkartırım
O sayfayı biliyorum bende internet sitesinden takip ediyorum begendigim model bitti tekrar stoklara girmesini bekliyorum. Güzel ürünler var gerçektenKızlar bu arada az önce instagramda bir sayfa keşfettim.
Güvenip alır mısınız bilemem ama güzel şeyler var.
Fiyatları da gayet iyi. Ürünler de güzel duruyor
Sayfanın adı jammybaby_
Sen boyun olması lazım canım ya kaldırır senin boy :))Ya ben de çok kilo almaktan kendimi taşıyamamaktan korkuyorumşimdi 6-7 kilo almışımdır ama ağırlaşıyorum
Iyi günler de giysin fıstık.Elbise bu :)
Bende senin gibiyim canım insan içine çikmak istemiyorum bazen Allahtan benim hassas oldugumu biliyorlar kimse agzini acmiyor.Gecen mevlut vardı
üst komsumla aynı haftadayız
kızcagız hep istifra etmiş hep acillerdeymıs, o kadar zayıflamıs ki
ben salona bır gırdım mısafırler aaa hamıle mısın dogum ne zaman falan dedıler
Kızın hamıle oldıgunu anlamadılar
sağlık acısından üzücü evet sorunlu gecıyormus ama zayıf ıncecık olması cok guzeldı
ben sankı doguracak gıbıyım 13 kılo aldım , utandım orda biraz
47 kilo :)) içinde gercekten bi insan kadar kilo çıkmış.9 +9 kilo ile kapatırsın sen..Ben ilk gebeligimde 47 kilo aldimbu defa 15 ile bitircem diyordum kesin yani eminim kendimi biliyorum ee simdiden 9 kilo aldim sonum hayir olsun
Bu konu hakkında aslında anlatacak okadar çok şeyim var kiBir dirhem et, bin ayıp örter, boşver:). Dün annemin pilates hocası ile konuştum da, çok kasma kendini, yürüyüş yap ama pilateste yanlış hareket, faydadan çok zarar verir hamileyken özellikle,dedi. Bir de bir arkadaşını anlattı, kilo almamak adına hep diyet yaparak hamilelik yaptı, az kilo ile de tamamladı ama diyet yiyecekler yediği için çocukta doğduktan sonra gerilik görülmeye başladı .5 yaşına geldi, konusamiyor,diye anlattı. Tabi sağlıksız beslenmemeliyiz ama kilo almaktan kaçmanin da sakıncaları var fıstık.
Evet canım :) tabi bu 1000 tl hayal şuan bakacagiz:)Baby2go volo için mi bahsediyorsun ?
Aynen o civar galiba canım heryerde :)Ben kendime aldigim yerden cocuga da aldim sertifikali geliyor bu arada 150 civari birsey ödedim. :))
Ay not çok iyi fikir ben hep unutuyorum:) bir sıkıntı olmaz merak etme :) allah kolaylık versin simdiden:)Ben dün gittiğimde ultrasona göre 22+6 ydı
Boyu 24 cm kilosu 430 gram olmuş canım :))
Anladm canm. Biz daha önce hiç konuşmadık ama sonraki randevumda mutlaka konuşacağm not aldım bile :))
Valla bende hiiic anlamıyorum :) diyenlerin yalancisiyim :)Ay tamam kuzum sağol takayım o Zaman ben de bu aralar migren ağrıları ile başım dertte belki faydası olurpeki bu kötü enerjiyi topluyor ya bebeğe takınca kötü enerji yüklü olmasın nasıl atıyormus ki neyse ben bu taş olaylarından anlamam zaten vardır herhalde bı yolu
Yine mi saklandi ya benimki de ayni hic fotosunu alamadik henüz :) ben sana demistim hersey temiz cikacak diye gordunmubak hersey yolundaymis cok sükürKizlar ben geldim detaylidan.cok sukur hersey yolunda en ufak bir sorun yok dedi doktor
Tek tek hem bakti hem anlatti.
Hersey olmasi gereken yerde dedi.
480 gram 26 cm bir minik neredeyse 5 gunde 100 gram aldi.
Kendi doktorumda her defasinda ayni sekilde detayli bakiyor benim zaten ama simdi birde uzman pernitoloji docentinden duyunca cok rahatladim
Ins darisi sizlere guzel haberlerin.
Sadece yine yuzunden net fotograf malesef yok kafasini gomup duruyor yuzune bakmak icinde cok ugrasti doktor : ))
Orjinalleri evet o fiyatta oluyor genelde sertifikasizlar dusuk fiyatli oluyor ki onlarda bir ise yaramiyor :))Aynen o civar galiba canım heryerde :)
Yaa evet teyzesi sevmiyor poz vermeyi neyse huyu babasina cekebilir bana benzeyecek supriz yapio saklaniyor : )kulagina bakiyordu doktor ayni ben dedim kesinlikle nerede gorsem bu kulagin sizin oglunuz oldugunu anlarim diyor doktorda : )))Yine mi saklandi ya benimki de ayni hic fotosunu alamadik henüz :) ben sana demistim hersey temiz cikacak diye gordunmubak hersey yolundaymis cok sükür
9+9 diyorsun kabul ediyorumCanım gözün aydın çok sevindim senin adına darısı detaylının başına.
O sayfayı biliyorum bende internet sitesinden takip ediyorum begendigim model bitti tekrar stoklara girmesini bekliyorum. Güzel ürünler var gerçekten
Sen boyun olması lazım canım ya kaldırır senin boy :))
Iyi günler de giysin fıstık.
Bende senin gibiyim canım insan içine çikmak istemiyorum bazen Allahtan benim hassas oldugumu biliyorlar kimse agzini acmiyor.
47 kilo :)) içinde gercekten bi insan kadar kilo çıkmış.9 +9 kilo ile kapatırsın sen..
Bu konu hakkında aslında anlatacak okadar çok şeyim var ki( kilo nasıl iyi degilse zayıf sağlıksız bir beden daha zararlı
Ben de nefret ederek iciyorum kefiri süt hicbir sekilde tuketemedigim icin mecbur ayran kefir gibi icecekleri iceceksin demisti doktorum. Midemi bulandirmiyor ama severekte tuketmiyorum. Amma velakin kabizliga cok iyi geliyor sen süt iciyorsan hic gerek yok :)) benim tatliyi canim cekmiyor cok cektiginde ise elmanin uzerine tarcin dokup yiyorum tatlinin hicbir faydasi olmadigini mumkun oldugunca yemememi soylemisti doktorum.sadece ekmek cok yiyorum o konuda onerisi olan varsa alirim cunku ekmeksiz doyamiyorum son zamanlarda makarnayi bile ekmek arasi yiyorumÇok iyi ettin canım sağol
Oğlumda 9 ay boyunca 9 kilo aldım oyüzden rahat davrandım tatlıyı canım istedikçe yedim sabahları da tost poğaça gibi hazırlaması kolay şeylerle geçiştirdim öğlen bişi yemedim öğünlerim 2ye düştü ve en önemlisi rahim ağzı dikişinden sonra çok hareketsiz kaldım hep yatıyorum bundan sonra daha dikkat edicem çok geç kalmış sayılmam kefir hiç sevemedim maya kokuyor çilekli aldım yine koktu alıp alıp attım alışamadım
Ayyy insallah darisi bize canim heyecanla bekliyoruz oglusumla detaylisiniYaa evet teyzesi sevmiyor poz vermeyi neyse huyu babasina cekebilir bana benzeyecek supriz yapio saklaniyor : )kulagina bakiyordu doktor ayni ben dedim kesinlikle nerede gorsem bu kulagin sizin oglunuz oldugunu anlarim diyor doktorda : )))
Cok sukur canim hep bir olumsuzluk duymaktan ne moral.ne kyif yoktu ins artik keyifli gecer hersey.darisi başına
Ben de nefret ederek iciyorum kefiri süt hicbir sekilde tuketemedigim icin mecbur ayran kefir gibi icecekleri iceceksin demisti doktorum. Midemi bulandirmiyor ama severekte tuketmiyorum. Amma velakin kabizliga cok iyi geliyor sen süt iciyorsan hic gerek yok :)) benim tatliyi canim cekmiyor cok cektiginde ise elmanin uzerine tarcin dokup yiyorum tatlinin hicbir faydasi olmadigini mumkun oldugunca yemememi soylemisti doktorum.sadece ekmek cok yiyorum o konuda onerisi olan varsa alirim cunku ekmeksiz doyamiyorum son zamanlarda makarnayi bile ekmek arasi yiyorum
Ahahahahhah nasil sok olurdu ama :))Birde doktor bakarken birsey anlatiyordu iste bu anne karninda oluyor dogunca olmuyor diye ic organlardaki birseyden bahsediyor.mesela kizinizda yok dedi.neee dedim hangi kizimda yok.aklima detaylida cinsiyeti degisenler geldi birden kizimi gosterdigini bile farketmedim : )))
Yaninizdaki kizinida yok karninizda ki oglunuzda var diyor : )
Onlar bana pek sevimli gelmiyorlar :)) yine elim ariyor beyaz ekmegi nasil bir aliskanliksa ama tekrar deneyecegim tesekkur ederim :))En azindan eksimayali tam bugday veya çavdarli ekmek yiyin
Ben kediliden siparis verdim oglusuma gelince yazarim kalitesini :)) cok tatlilar kesinlikleAyyy çook şekerler yaa
Hepsinden almak istiyorum
İnstagramda keşfettim güzel ve uygun fiyatları var
Burdakilerden alıcam kesin
İlk bebeğimde doktor bebeğin en iyi sırtüstü yatacağını söylemişti. Kusmayı tolere edebiliyorlarmış. İçin hiç rahat etmezse, bebeğin baş tarafını yatağının altından yükselt 30-45 derece filan demişti.Yok canım 40’ı çıkana kadar kusma yastığı olarak kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?