2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyy çook şekerler yaa
Hepsinden almak istiyorum
İnstagramda keşfettim güzel ve uygun fiyatları var
Burdakilerden alıcam kesin

Eklentiler

• 2DEB7FEE-C276-4C68-9D42-A1D248B68E89.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 75
  • D729F8A4-1D15-4257-BC4F-967F8304F86E.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 82
  • 6AC6EB8F-C4D4-4CBA-B585-2BB8EBA3A2E2.webp
    42 KB · Görüntüleme: 75
  • 43E655CB-FE86-4A4C-AF0B-AEBB5A1B0EC8.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 74
  • DDBC5190-B198-4FA4-A080-75378D41E0D8.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 16ADE0BD-0903-4287-B07D-82D34E99DA32.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 54872496-93F2-4DD7-8E20-2D7102A99546.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 75
  • CA3C9C7F-F8DC-4AFE-B014-B4D20AFE4894.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 81
  • F945D64F-4D87-4492-B0BB-BD630AFE6DA7.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 742FA056-673A-4013-AFF0-A809009901A9.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 81
Canım gözün aydın çok sevindim senin adına darısı detaylının başına.
Kızlar bu arada az önce instagramda bir sayfa keşfettim.
Güvenip alır mısınız bilemem ama güzel şeyler var.
Fiyatları da gayet iyi. Ürünler de güzel duruyor
Sayfanın adı jammybaby_
O sayfayı biliyorum bende internet sitesinden takip ediyorum begendigim model bitti tekrar stoklara girmesini bekliyorum. Güzel ürünler var gerçekten

Ya ben de çok kilo almaktan kendimi taşıyamamaktan korkuyorum şimdi 6-7 kilo almışımdır ama ağırlaşıyorum
Sen boyun olması lazım canım ya kaldırır senin boy :))

Iyi günler de giysin fıstık.

Bende senin gibiyim canım insan içine çikmak istemiyorum bazen Allahtan benim hassas oldugumu biliyorlar kimse agzini acmiyor.

Ben ilk gebeligimde 47 kilo aldim bu defa 15 ile bitircem diyordum kesin yani eminim kendimi biliyorum ee simdiden 9 kilo aldim sonum hayir olsun
47 kilo :)) içinde gercekten bi insan kadar kilo çıkmış.9 +9 kilo ile kapatırsın sen..

Bu konu hakkında aslında anlatacak okadar çok şeyim var ki ( kilo nasıl iyi degilse zayıf sağlıksız bir beden daha zararlı

Ben dün gittiğimde ultrasona göre 22+6 ydı
Boyu 24 cm kilosu 430 gram olmuş canım :))

Anladm canm. Biz daha önce hiç konuşmadık ama sonraki randevumda mutlaka konuşacağm not aldım bile :))
Ay not çok iyi fikir ben hep unutuyorum:) bir sıkıntı olmaz merak etme :) allah kolaylık versin simdiden:)

Valla bende hiiic anlamıyorum :) diyenlerin yalancisiyim :)

Yine mi saklandi ya benimki de ayni hic fotosunu alamadik henüz :) ben sana demistim hersey temiz cikacak diye gordunmubak hersey yolundaymis cok sükür

Yine mi saklandi ya benimki de ayni hic fotosunu alamadik henüz :) ben sana demistim hersey temiz cikacak diye gordunmubak hersey yolundaymis cok sükür
Yaa evet teyzesi sevmiyor poz vermeyi neyse huyu babasina cekebilir bana benzeyecek supriz yapio saklaniyor : )kulagina bakiyordu doktor ayni ben dedim kesinlikle nerede gorsem bu kulagin sizin oglunuz oldugunu anlarim diyor doktorda : )))
Cok sukur canim hep bir olumsuzluk duymaktan ne moral.ne kyif yoktu ins artik keyifli gecer hersey.darisi başına

9+9 diyorsun kabul ediyorum

Ben de nefret ederek iciyorum kefiri süt hicbir sekilde tuketemedigim icin mecbur ayran kefir gibi icecekleri iceceksin demisti doktorum. Midemi bulandirmiyor ama severekte tuketmiyorum. Amma velakin kabizliga cok iyi geliyor sen süt iciyorsan hic gerek yok :)) benim tatliyi canim cekmiyor cok cektiginde ise elmanin uzerine tarcin dokup yiyorum tatlinin hicbir faydasi olmadigini mumkun oldugunca yemememi soylemisti doktorum.sadece ekmek cok yiyorum o konuda onerisi olan varsa alirim cunku ekmeksiz doyamiyorum son zamanlarda makarnayi bile ekmek arasi yiyorum

Ayyy insallah darisi bize canim heyecanla bekliyoruz oglusumla detaylisini )

Birde doktor bakarken birsey anlatiyordu iste bu anne karninda oluyor dogunca olmuyor diye ic organlardaki birseyden bahsediyor.mesela kizinizda yok dedi.neee dedim hangi kizimda yok.aklima detaylida cinsiyeti degisenler geldi birden kizimi gosterdigini bile farketmedim : )))
Yaninizdaki kizinida yok karninizda ki oglunuzda var diyor : )

Merhabalar güzel anneler ; benim bir ricam olacak ek gida tarifi veren sayfalar ariyorum. Corba olur pure olur ya da haslanmis sebzeyle yapilan yemekler olur youtube kanali yada ınstagramda onerebileceginiz sayfalar varmi ? En kotu ihtimalle tarif kitabi da olur ? Bilen bilir suan kaynanamla kaliyoruz dogumdan sonra tasinacagiz bizim evde de saolsun hic sebze pismez ben hamile kaldigimdan beri pisiyor oda arada bir bu yuzden cat pat bilmeme ragmen bana guvenilir bir kaynak lazim onerileri bekliyorum ? Hatta olurya kaynak bilmem ama ben soyle yaptim diyen annelerimiz varsa onlari ozelde agirlamaktan mutluluk duyarim.

En azindan eksimayali tam bugday veya çavdarli ekmek yiyin

Ahahahahhah nasil sok olurdu ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…