Canım peki kan pıhtılaşması testi yapılmış mıydı sana?
Şimdi benim tüp bebek ama pıhtılaşma testi yapılmadı.
Doktor 34.haftada bırakıcaz dedi ondan sonrası işin endişelendim ya pıhtılaşma varsa bende diye. Sürekli kafaya takacak bişeyler bulabiliyorum :)
Birde doktor bakarken birsey anlatiyordu iste bu anne karninda oluyor dogunca olmuyor diye ic organlardaki birseyden bahsediyor.mesela kizinizda yok dedi.neee dedim hangi kizimda yok.aklima detaylida cinsiyeti degisenler geldi birden kizimi gosterdigini bile farketmedim : )))
Yaninizdaki kizinida yok karninizda ki oglunuzda var diyor : )
Merhabalar güzel anneler ; benim bir ricam olacak ek gida tarifi veren sayfalar ariyorum. Corba olur pure olur ya da haslanmis sebzeyle yapilan yemekler olur youtube kanali yada ınstagramda onerebileceginiz sayfalar varmi ? En kotu ihtimalle tarif kitabi da olur ? Bilen bilir suan kaynanamla kaliyoruz dogumdan sonra tasinacagiz bizim evde de saolsun hic sebze pismez ben hamile kaldigimdan beri pisiyor oda arada bir bu yuzden cat pat bilmeme ragmen bana guvenilir bir kaynak lazim onerileri bekliyorum ? Hatta olurya kaynak bilmem ama ben soyle yaptim diyen annelerimiz varsa onlari ozelde agirlamaktan mutluluk duyarim.
Sağlık ocağı bir kitapçık vermişti oğlumda sebze suyuna irmikle yapılan mamalardı hiç unutmam yemezse diye korkarak yapmıştım kışsa portakal elma muzu kArıştırıp püre yapıyordum yazın armut muz şeftaliden yapardım
Kizlar ben geldim detaylidan.cok sukur hersey yolunda en ufak bir sorun yok dedi doktor
Tek tek hem bakti hem anlatti.
Hersey olmasi gereken yerde dedi.
480 gram 26 cm bir minik neredeyse 5 gunde 100 gram aldi.
Kendi doktorumda her defasinda ayni sekilde detayli bakiyor benim zaten ama simdi birde uzman pernitoloji docentinden duyunca cok rahatladim
Ins darisi sizlere guzel haberlerin.
Sadece yine yuzunden net fotograf malesef yok kafasini gomup duruyor yuzune bakmak icinde cok ugrasti doktor : ))
Sağlık ocağı bir kitapçık vermişti oğlumda sebze suyuna irmikle yapılan mamalardı hiç unutmam yemezse diye korkarak yapmıştım kışsa portakal elma muzu kArıştırıp püre yapıyordum yazın armut muz şeftaliden yapardım
Benim cevremde genel olarak cocuk beslenmesine dikkat eden hickimse yok bu sebepten kendim arastirip uzmanina danisip dogrusunu bulacagimi dusunuyorum. Her soylenecek seyi dikkate alacagim icinde hazir gida olmayan herseyi tabiki :)) cok tesekkurler meyve puresini yapmak icin bir tabak kullaniliyor onlami yapiyordunuz acaba ?
Hahahahaha :)) dimi ama babasida dogum gunumde kolye yaptiracakmis kesin erkek dimi diye soruyor isim yazdiracak sanirim :))) dedim erkek diyorlar bilmiyorum :))
Yerim dev adamlari bentesekkur ederim canim.
18 olsun 23 24 olsun daha olmasin
Bugun detaylimi yapan doktor meyve yeme fazla dedi bebege seker icirdigini dusun baska birsey degil dedi.sadwce sen kilo alirsin diyor ben gunde 3 kilo meyve yiyorum belki ondan aldim.bole
Tam takım daha şade bir şey alıcam canım. HAtta hemşirelere onu vericem odaya gelince biz babasıyla bu isimliyi giydiricez. Böyle söylerken bile aşırı heyecanlanıyorum :))
Benim cevremde genel olarak cocuk beslenmesine dikkat eden hickimse yok bu sebepten kendim arastirip uzmanina danisip dogrusunu bulacagimi dusunuyorum. Her soylenecek seyi dikkate alacagim icinde hazir gida olmayan herseyi tabiki :)) cok tesekkurler meyve puresini yapmak icin bir tabak kullaniliyor onlami yapiyordunuz acaba ?
Evet cam rende hafif pütür kalıyor buda bebeğin katı gıdaya geçtiğinde yutması için alıştırma oluyordu her ay yiyeceği şeylere yeni sebzeler ekleniyordu yani ayına göre değiyordu ben brokoli ıspanak gibi sebzeleri çok yedirmiştim şimdi hala en sevdiği yemekler insan ıspanak diye ağlar mı brokoli görünce anne ağzım sulanıyor diyor
Yerim dev adamlari bentesekkur ederim canim.
18 olsun 23 24 olsun daha olmasin
Bugun detaylimi yapan doktor meyve yeme fazla dedi bebege seker icirdigini dusun baska birsey degil dedi.sadwce sen kilo alirsin diyor ben gunde 3 kilo meyve yiyorum belki ondan aldim.bole
Her meyve icin gecerli degildir bence greyfurt portakal mandalina falan c vitamini deposu mesela gece yemek ve fazla yemek bence sıkıntı yaratabilir ben hergun yarim armut yarim muz yarim mandalin yiyorum mesela bu arada senin mi belin agriyordu cok yanlismi hatirliyorum biraz yorulunca ?