2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben kullanıyorum, ilkinde 3 hafta kala mı ne bırakmıştım diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir. Doktora sormak en iyisi:)
Canım peki kan pıhtılaşması testi yapılmış mıydı sana?
Şimdi benim tüp bebek ama pıhtılaşma testi yapılmadı.
Doktor 34.haftada bırakıcaz dedi ondan sonrası işin endişelendim ya pıhtılaşma varsa bende diye. Sürekli kafaya takacak bişeyler bulabiliyorum :)

Hahahah ay çok güldüm çok şekersin :))

Sağlık ocağı bir kitapçık vermişti oğlumda sebze suyuna irmikle yapılan mamalardı hiç unutmam yemezse diye korkarak yapmıştım kışsa portakal elma muzu kArıştırıp püre yapıyordum yazın armut muz şeftaliden yapardım

Maşallah Ozan paşaya gözün aydın canım yarım kiloluk dev adam onlar
9+9 diyorsun kabul ediyorum
Benimde hedefim :))

Benim cevremde genel olarak cocuk beslenmesine dikkat eden hickimse yok bu sebepten kendim arastirip uzmanina danisip dogrusunu bulacagimi dusunuyorum. Her soylenecek seyi dikkate alacagim icinde hazir gida olmayan herseyi tabiki :)) cok tesekkurler meyve puresini yapmak icin bir tabak kullaniliyor onlami yapiyordunuz acaba ?

Maşallah Ozan paşaya gözün aydın canım yarım kiloluk dev adam onlar

Benimde hedefim :))
Yerim dev adamlari bentesekkur ederim canim.
18 olsun 23 24 olsun daha olmasin
Bugun detaylimi yapan doktor meyve yeme fazla dedi bebege seker icirdigini dusun baska birsey degil dedi.sadwce sen kilo alirsin diyor ben gunde 3 kilo meyve yiyorum belki ondan aldim.bole

Ben de aslında fotoğraf çekimi için istiyorum da niyeyse tam takım baktım olmadı ben de öyle bakayım canım
Tam takım daha şade bir şey alıcam canım. HAtta hemşirelere onu vericem odaya gelince biz babasıyla bu isimliyi giydiricez. Böyle söylerken bile aşırı heyecanlanıyorum :))

Evet cam rende hafif pütür kalıyor buda bebeğin katı gıdaya geçtiğinde yutması için alıştırma oluyordu her ay yiyeceği şeylere yeni sebzeler ekleniyordu yani ayına göre değiyordu ben brokoli ıspanak gibi sebzeleri çok yedirmiştim şimdi hala en sevdiği yemekler insan ıspanak diye ağlar mı brokoli görünce anne ağzım sulanıyor diyor

Her meyve icin gecerli degildir bence greyfurt portakal mandalina falan c vitamini deposu mesela gece yemek ve fazla yemek bence sıkıntı yaratabilir ben hergun yarim armut yarim muz yarim mandalin yiyorum mesela bu arada senin mi belin agriyordu cok yanlismi hatirliyorum biraz yorulunca ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…