2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
3 kilo ne yiyorsun çok merak ettim canım

Tabi yardimcin varsa oda guzel canim keske herkesin olsa :))
Ben kimseden istekte bulunmak istemem canım ama haklısın bana teklif etmeseler ben de yapın alın diyemem :) zaten küçük seyler alıyorlar keşke oda takımını ya da bebek arabasını alsalar

Yarim yarim 2 parca sey yiyorsun sen ben kocaman legenle aliyorum onume nerdeyse : ))
Birde yaz kis meyvelerinin hepsinden yiyorum nerdeyse 24 saat.gece uyanip yine yiyorum

Ayyy ne guzel en ozendigim sey bizim yegen 4 yasinda makarna ve bikac birsey disinda hicbisey yediremiyorlar tüm cabam bunun olmamasi adina esimin ailesi karbonhidrata dayali besleniyor ve yemeklerde margarin vs surekli kullaniliyor bu sebepten bebegime bi tarif kitabi hazirlayip onun uzerinden gitmeyi dusunuyorum onerilerin hepsine acigim hepsi cok kiymetli benim icin

Inşallah canım güzel haberler almana sevindim Rabbim büyüktür sağlıcakla gelsinler insallah

Tatlı, şekerli yemiyor musun? Masallah. Ben beceremiyorum o işi.

Benim evim cok agacli butik bir sitede yazin sinek cok oluyor cibinlik bakiyorum ama tül gelinlik gibi olanlardan degil bunu begendim birde gidip yakindan bakacagim indirimdeyken.
Daha tok ve akiskan bir cibinlige denk gelirseniz paylasirsaniz sevinirim

kızlar mutlu akşamlar :) sabahları uyanınca karnı tutulmuş gibi hisseden var mı? kasılmış gibi.

Yarim yarim 2 parca sey yiyorsun sen ben kocaman legenle aliyorum onume nerdeyse : ))
Birde yaz kis meyvelerinin hepsinden yiyorum nerdeyse 24 saat.gece uyanip yine yiyorum
Meyve benim istahimi cok kesiyor ondan fazla yersem yemek yiyemedigim icin bole az az yiyorum birde tabi en yakin arkadasimda seker cikmisti surekli igne.vuruluyordu ondan cok etkilendim sanirim ondan dikkat ediyorum sekerli seylere gece ben uyuyamadigimdan midem kazininca kurtaricim yogurt oluyor ekmek dogruyorum icine bu arada yaz meyvelerini nerden buluyorsun ozellikle istedigim bir. Tane varda :))

Allahım o günleri göstersin de seve seve bildiğimi paylaşırım bebeklerin tuz şeker yağ gibi tadları algılayacak damakları YÖK herşeyi yağsız tuzsuz şekersiz yap öyle alışınca büyüyünce de istemiyorlar bir an önce 2020 ye geçersim var doğsalar altı ayı devirsek

Ayyy hadi insallah :))

Meyve namina Hersey mandalina muz portakal ayva ananas ismini saymayayim yaz meyvelerinin cogunu aklina ne gelirse
Gece her uyandigimda yine yiyorum.
Ben sigarayi az icebilmek icin kendimi meyveye veriyorum sanirim.
Ben sadece greyfurt yiyebiliyorum her gün diğerlerini zorla aşırı ekşi isteğimi sadece greyfurt kesiyor hamile kalmadan önce suyunu bile içemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…