Hahahahaha :)) dimi ama babasida dogum gunumde kolye yaptiracakmis kesin erkek dimi diye soruyor isim yazdiracak sanirim :))) dedim erkek diyorlar bilmiyorum :))
Yerim dev adamlari bentesekkur ederim canim.
18 olsun 23 24 olsun daha olmasin
Bugun detaylimi yapan doktor meyve yeme fazla dedi bebege seker icirdigini dusun baska birsey degil dedi.sadwce sen kilo alirsin diyor ben gunde 3 kilo meyve yiyorum belki ondan aldim.bole
Ben kimseden istekte bulunmak istemem canım ama haklısın bana teklif etmeseler ben de yapın alın diyemem :) zaten küçük seyler alıyorlar keşke oda takımını ya da bebek arabasını alsalar
Her meyve icin gecerli degildir bence greyfurt portakal mandalina falan c vitamini deposu mesela gece yemek ve fazla yemek bence sıkıntı yaratabilir ben hergun yarim armut yarim muz yarim mandalin yiyorum mesela bu arada senin mi belin agriyordu cok yanlismi hatirliyorum biraz yorulunca ?
Yarim yarim 2 parca sey yiyorsun sen ben kocaman legenle aliyorum onume nerdeyse : ))
Birde yaz kis meyvelerinin hepsinden yiyorum nerdeyse 24 saat.gece uyanip yine yiyorum
Evet cam rende hafif pütür kalıyor buda bebeğin katı gıdaya geçtiğinde yutması için alıştırma oluyordu her ay yiyeceği şeylere yeni sebzeler ekleniyordu yani ayına göre değiyordu ben brokoli ıspanak gibi sebzeleri çok yedirmiştim şimdi hala en sevdiği yemekler insan ıspanak diye ağlar mı brokoli görünce anne ağzım sulanıyor diyor
Ayyy ne guzel en ozendigim sey bizim yegen 4 yasinda makarna ve bikac birsey disinda hicbisey yediremiyorlar tüm cabam bunun olmamasi adina esimin ailesi karbonhidrata dayali besleniyor ve yemeklerde margarin vs surekli kullaniliyor bu sebepten bebegime bi tarif kitabi hazirlayip onun uzerinden gitmeyi dusunuyorum onerilerin hepsine acigim hepsi cok kiymetli benim icin
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Mesajları alıntı yapamıyorum site de sorun var sanırım. İyi dilekleriniz ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim
İnşallah hep güzel haberler aliriz, tek derdimiz doğum kilolarimiz olur :))
Meyve namina Hersey mandalina muz portakal ayva ananas ismini saymayayim yaz meyvelerinin cogunu aklina ne gelirse
Gece her uyandigimda yine yiyorum.
Ben sigarayi az icebilmek icin kendimi meyveye veriyorum sanirim.
Benim tek dikkat ettigim tatli sekerli hicbirsey yememek oldu onun yerine meyveyi koydum yogurdu sade yemek bir sure sonra sıkıyor onun icin yulaf ve kuru meyveler ekleyerek yemek arada tabiki hrm doyurucu hemde zevkli oluyor ufacik bir tavsiye vereyim dedim. Onun disinda doktorumun siddetle tavsiye ettigi kefir ve haftada bir baligida soleyeyim dedim sormadin ama ben soledim niye bilmem :))
Benim evim cok agacli butik bir sitede yazin sinek cok oluyor cibinlik bakiyorum ama tül gelinlik gibi olanlardan degil bunu begendim birde gidip yakindan bakacagim indirimdeyken.
Daha tok ve akiskan bir cibinlige denk gelirseniz paylasirsaniz sevinirim
Yarim yarim 2 parca sey yiyorsun sen ben kocaman legenle aliyorum onume nerdeyse : ))
Birde yaz kis meyvelerinin hepsinden yiyorum nerdeyse 24 saat.gece uyanip yine yiyorum
Meyve benim istahimi cok kesiyor ondan fazla yersem yemek yiyemedigim icin bole az az yiyorum birde tabi en yakin arkadasimda seker cikmisti surekli igne.vuruluyordu ondan cok etkilendim sanirim ondan dikkat ediyorum sekerli seylere gece ben uyuyamadigimdan midem kazininca kurtaricim yogurt oluyor ekmek dogruyorum icine bu arada yaz meyvelerini nerden buluyorsun ozellikle istedigim bir. Tane varda :))
Ayyy ne guzel en ozendigim sey bizim yegen 4 yasinda makarna ve bikac birsey disinda hicbisey yediremiyorlar tüm cabam bunun olmamasi adina esimin ailesi karbonhidrata dayali besleniyor ve yemeklerde margarin vs surekli kullaniliyor bu sebepten bebegime bi tarif kitabi hazirlayip onun uzerinden gitmeyi dusunuyorum onerilerin hepsine acigim hepsi cok kiymetli benim icin
Allahım o günleri göstersin de seve seve bildiğimi paylaşırım bebeklerin tuz şeker yağ gibi tadları algılayacak damakları YÖK herşeyi yağsız tuzsuz şekersiz yap öyle alışınca büyüyünce de istemiyorlar bir an önce 2020 ye geçersim var doğsalar altı ayı devirsek
Ben hamilelikten oncede sevmiyordum ama canim ondan sanirim bu kadar rahatim ama bende ekmege dayanamiyorum ekmek arasi makarna yedim gecen aksam en az seker kadar zararli (
Allahım o günleri göstersin de seve seve bildiğimi paylaşırım bebeklerin tuz şeker yağ gibi tadları algılayacak damakları YÖK herşeyi yağsız tuzsuz şekersiz yap öyle alışınca büyüyünce de istemiyorlar bir an önce 2020 ye geçersim var doğsalar altı ayı devirsek
Meyve namina Hersey mandalina muz portakal ayva ananas ismini saymayayim yaz meyvelerinin cogunu aklina ne gelirse
Gece her uyandigimda yine yiyorum.
Ben sigarayi az icebilmek icin kendimi meyveye veriyorum sanirim.