2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben sigarayi cok icerim meyveye dusmezsem iste.
O sebeple beni durduruyor meyve.
Sut zaten normaldede sabah aksam icerdim y8ne iciyorum.
Meyve benim istahimida aciyor aciktiriyor bole bole gelsin kilolar.
Ay dur acma burada meyve konusu en son bir olaylar olmustu sanki.

Ben kimseden istekte bulunmak istemem canım ama haklısın bana teklif etmeseler ben de yapın alın diyemem :) zaten küçük seyler alıyorlar keşke oda takımını ya da bebek arabasını alsalar
Hazir alan yada teklif eden varken büyük seyleri aldirsana :))

Ben sadece greyfurt yiyebiliyorum her gün diğerlerini zorla aşırı ekşi isteğimi sadece greyfurt kesiyor hamile kalmadan önce suyunu bile içemezdim
Bende artik meyveleri yogurda dograyayim.bari az yemis olurum kilo sebebim onlar madem.
Hem 15 gun sonra seker yuklemem var iyice meyveden sekeri yuklenip gitmeyeyim.
Neden sen sevmiyor musun magnezyum acısından arada muz falanda yemeye çalış

Canim hele bir o günler gelsin burda paylasiriz onları mevsime göre

Ozelden yazdim :)) ben sigarayi biraktim sadece hergece ruyamda iciyorum :)) sigara icecegine meyve ye bence de :))

Muz sevmiyorum dediğin gibi magnezyum için yemek istedim sonra kabızlık sorunu oldu magnezyum u kabak çekirdeği sodaylada alıyormuşuz ama ben her gün soda da içemiyorum yarın magnezyum tozlarından alıcam
Ben hareket edemiyorum dikiş yüzünden ondan şişiyorum

Şeker yüklemesini doktorun mu yapıcak sağlık ocaklarımı

Bende magnezyum aliyorum takviye bende normaldede eksikti zaten.
Arada bir yogurda dogramayi dene

Hareket fazla etmiyorsan muz yeme canim acayip kabiz yapiyor diger meyvelerden ye magnezyumun tozlari berbat hap olandan almani tavsiye ederim doktorunun bilgisi dahilinde tabi :)) kabizligi ben kayisi zeytinyagi ve kefirle yendim artik hic olmuyorum cok sükür

Yaa kardeşim hesabima yukluce bir para yatirmis ozanimin dogumu dayısından olsun diye cok duygulandim essek ya kiyamam.
Esimde kalsin o senin paran dedi.
Keske kardesimde hemen evlensede bende cirkef bir gorumce harika bir hala olabilsem.kizimin yari babasida dayısıdır : ))icim sisti aglamaktan

Öyle mi ya gerçekten ben normal de meyve yemem sadece yaz meyveleri severim.her akşam yiyorum şimdi.herşeyden yiyince yağ olarak geri dönüyor bana.

Öyle mi ya gerçekten ben normal de meyve yemem sadece yaz meyveleri severim.her akşam yiyorum şimdi.herşeyden yiyince yağ olarak geri dönüyor bana.
Hakli sanirim.ben cok yiyorum ee kiloda aldim iste.hadi kilo almam birsey degil ama sadece kendime kilo almamda anlamsiz bosu bosuna birsey sonucta

Nasılda düşünmüş dayısı ben burdan duygulandım Allah onun da iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…