Meyve benim istahimi cok kesiyor ondan fazla yersem yemek yiyemedigim icin bole az az yiyorum birde tabi en yakin arkadasimda seker cikmisti surekli igne.vuruluyordu ondan cok etkilendim sanirim ondan dikkat ediyorum sekerli seylere gece ben uyuyamadigimdan midem kazininca kurtaricim yogurt oluyor ekmek dogruyorum icine bu arada yaz meyvelerini nerden buluyorsun ozellikle istedigim bir. Tane varda :))
Ben sigarayi cok icerim meyveye dusmezsem iste.
O sebeple beni durduruyor meyve.
Sut zaten normaldede sabah aksam icerdim y8ne iciyorum.
Meyve benim istahimida aciyor aciktiriyor bole bole gelsin kilolar.
Ay dur acma burada meyve konusu en son bir olaylar olmustu sanki.
Ben kimseden istekte bulunmak istemem canım ama haklısın bana teklif etmeseler ben de yapın alın diyemem :) zaten küçük seyler alıyorlar keşke oda takımını ya da bebek arabasını alsalar
Bende artik meyveleri yogurda dograyayim.bari az yemis olurum kilo sebebim onlar madem.
Hem 15 gun sonra seker yuklemem var iyice meyveden sekeri yuklenip gitmeyeyim.
Neden sen sevmiyor musun magnezyum acısından arada muz falanda yemeye çalış
Merhabalar güzel anneler ; benim bir ricam olacak ek gida tarifi veren sayfalar ariyorum. Corba olur pure olur ya da haslanmis sebzeyle yapilan yemekler olur youtube kanali yada ınstagramda onerebileceginiz sayfalar varmi ? En kotu ihtimalle tarif kitabi da olur ? Bilen bilir suan kaynanamla kaliyoruz dogumdan sonra tasinacagiz bizim evde de saolsun hic sebze pismez ben hamile kaldigimdan beri pisiyor oda arada bir bu yuzden cat pat bilmeme ragmen bana guvenilir bir kaynak lazim onerileri bekliyorum ? Hatta olurya kaynak bilmem ama ben soyle yaptim diyen annelerimiz varsa onlari ozelde agirlamaktan mutluluk duyarim.
Ben sigarayi cok icerim meyveye dusmezsem iste.
O sebeple beni durduruyor meyve.
Sut zaten normaldede sabah aksam icerdim y8ne iciyorum.
Meyve benim istahimida aciyor aciktiriyor bole bole gelsin kilolar.
Ay dur acma burada meyve konusu en son bir olaylar olmustu sanki.
Bende artik meyveleri yogurda dograyayim.bari az yemis olurum kilo sebebim onlar madem.
Hem 15 gun sonra seker yuklemem var iyice meyveden sekeri yuklenip gitmeyeyim.
Neden sen sevmiyor musun magnezyum acısından arada muz falanda yemeye çalış
Muz sevmiyorum dediğin gibi magnezyum için yemek istedim sonra kabızlık sorunu oldu magnezyum u kabak çekirdeği sodaylada alıyormuşuz ama ben her gün soda da içemiyorum yarın magnezyum tozlarından alıcam
Ben hareket edemiyorum dikiş yüzünden ondan şişiyorum
Şeker yüklemesini doktorun mu yapıcak sağlık ocaklarımı
Ben kendime tarif defteri yapicam canim oldu ki belki buraya giremem ve her an elimin altinda olsun diye ondan sordum eski usul seviyorum ben yazmam lazim :))
Muz sevmiyorum dediğin gibi magnezyum için yemek istedim sonra kabızlık sorunu oldu magnezyum u kabak çekirdeği sodaylada alıyormuşuz ama ben her gün soda da içemiyorum yarın magnezyum tozlarından alıcam
Hareket fazla etmiyorsan muz yeme canim acayip kabiz yapiyor diger meyvelerden ye magnezyumun tozlari berbat hap olandan almani tavsiye ederim doktorunun bilgisi dahilinde tabi :)) kabizligi ben kayisi zeytinyagi ve kefirle yendim artik hic olmuyorum cok sükür
Ben hamilelikten oncede sevmiyordum ama canim ondan sanirim bu kadar rahatim ama bende ekmege dayanamiyorum ekmek arasi makarna yedim gecen aksam en az seker kadar zararli (
Yaa kardeşim hesabima yukluce bir para yatirmis ozanimin dogumu dayısından olsun diye cok duygulandim essek ya kiyamam.
Esimde kalsin o senin paran dedi.
Keske kardesimde hemen evlensede bende cirkef bir gorumce harika bir hala olabilsem.kizimin yari babasida dayısıdır : ))icim sisti aglamaktan
Yerim dev adamlari bentesekkur ederim canim.
18 olsun 23 24 olsun daha olmasin
Bugun detaylimi yapan doktor meyve yeme fazla dedi bebege seker icirdigini dusun baska birsey degil dedi.sadwce sen kilo alirsin diyor ben gunde 3 kilo meyve yiyorum belki ondan aldim.bole
Yaa kardeşim hesabima yukluce bir para yatirmis ozanimin dogumu dayısından olsun diye cok duygulandim essek ya kiyamam.
Esimde kalsin o senin paran dedi.
Keske kardesimde hemen evlensede bende cirkef bir gorumce harika bir hala olabilsem.kizimin yari babasida dayısıdır : ))icim sisti aglamaktan