2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ay ne cömert dayı maşallah :) benim görümcem yenidoğan nike spor ayakkabı almış içim şişti 1 haftadır halası aldı halası aldı saklayın büyüyünce ilk ayakkabım halamdan gelmiş desin vıdı vıdı Allah esirgesin bebek arabası, bebek odası alsa veya doğumu karşılasa herhalde neon harflerle ismini yazdırmamızı ister

Orası da öyle :) ilk 6 haftalık zamanımı hatırlıyorum da ya bi 20 lere gelseydim rahatlasaydım diyordum teee: D
Ayy evet yaa ilk zamanlar 8-9 haftalık çok fazlaymış gibi geliyodu şimdi 20lerdeyiz. Doğcaklar büyücekler de ona da inanamıcaz zaman çok çabuk geçiyor. Bazen biraz yavaşlasa mı diyorum

Benim kardesim kizimi buyuttu sayilir : )kizim yasina girmemisti ben babasindan ayrildigimda.
Evime kadar aldi o donemlerde.
Bizim baska bir bagimiz var : )
Simdide saolsun düşünmüş ama esim cok mahcup oluyor kendi ailesi bir ceyrek getirirse dogumda raziyiz yani o model insanlar iste.
Beyaz badinin uzerine kumaa boyasi ile ilk ayakkabiyi halasi aldi yazar al bak bu sekilde oldu mu herkes bilir derdim tobe ya aldigini verdigini konuşana da deliriyorum.

Kızlar e bebek indirimleri gün gün açıklanmış sizlerle paylaşayım ihtiyaçları olanlar günlere göre alır

Eklentiler

• 545CF452-422F-4DA3-AE28-853F998315EB.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 104
  • 78DCA1DE-3CE9-46EA-8166-D87F56CA0A86.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 102
  • 0FBB3488-725F-41CC-82CB-285514B6206F.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 98
  • 2F9FC92E-F51C-40A1-AC84-AAB66DA7E5E6.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 110
Benim ilk gebeliğimde 3-4 ay kanamam olmuştu. Sebebi bi türlü bulunamadı o zaman yaptırmıştım genetik test. 2 tane heterezigot vardı, doktor kullan demişti. Bu gebeliğimde de doktorların bazısı kullan bazısı kullanma dedi. Ben ihtiyaten kullanıyorum. İlaç kullanılmazsa pıhtılaşmadan dolayı bebek beslenemiyor diye biliyorum. 34’ten sonra beslenmezse de çok büyük sorun olmaz inş. Ama coraspin kanı sıvılaştırdığı için doğumda kanama durmaz erkenden kesilmezse

Anladım canım sağolasın doktorum da sorun olmayacağını söylüyor. Allah korusun bebeklerimizi her gece dua ediyorum bütün bebişlere

Ne mutlu size canım nazar değmesin senin ailen eşine bunun lafını yapmadığı sürece hiç bir sıkıntı olmaz ya hiç mahçup olmasın​

”Evdeyemekevdebebek” sayfası canım baştan bak bütün paylaşımlarına güzel tarifler var :)ö

Kızlar e bebek indirimleri gün gün açıklanmış sizlerle paylaşayım ihtiyaçları olanlar günlere göre alır
Amaaannnnn %28 de ne yaaa bende baya bir şey bekledim geçen sırf kasada %30 indirim yapıyordu tekstilde tek tek ürünlere gelen indirimler hariç keşke o zaman yağmalasaydim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…