Yaa kardeşim hesabima yukluce bir para yatirmis ozanimin dogumu dayısından olsun diye cok duygulandim essek ya kiyamam.
Esimde kalsin o senin paran dedi.
Keske kardesimde hemen evlensede bende cirkef bir gorumce harika bir hala olabilsem.kizimin yari babasida dayısıdır : ))icim sisti aglamaktan
Ay ne cömert dayı maşallah :) benim görümcem yenidoğan nike spor ayakkabı almış içim şişti 1 haftadır halası aldı halası aldı saklayın büyüyünce ilk ayakkabım halamdan gelmiş desin vıdı vıdı Allah esirgesin bebek arabası, bebek odası alsa veya doğumu karşılasa herhalde neon harflerle ismini yazdırmamızı ister
Ayy evet yaa ilk zamanlar 8-9 haftalık çok fazlaymış gibi geliyodu şimdi 20lerdeyiz. Doğcaklar büyücekler de ona da inanamıcaz zaman çok çabuk geçiyor. Bazen biraz yavaşlasa mı diyorum
Ay ne cömert dayı maşallah :) benim görümcem yenidoğan nike spor ayakkabı almış içim şişti 1 haftadır halası aldı halası aldı saklayın büyüyünce ilk ayakkabım halamdan gelmiş desin vıdı vıdı Allah esirgesin bebek arabası, bebek odası alsa veya doğumu karşılasa herhalde neon harflerle ismini yazdırmamızı ister
Benim kardesim kizimi buyuttu sayilir : )kizim yasina girmemisti ben babasindan ayrildigimda.
Evime kadar aldi o donemlerde.
Bizim baska bir bagimiz var : )
Simdide saolsun düşünmüş ama esim cok mahcup oluyor kendi ailesi bir ceyrek getirirse dogumda raziyiz yani o model insanlar iste.
Beyaz badinin uzerine kumaa boyasi ile ilk ayakkabiyi halasi aldi yazar al bak bu sekilde oldu mu herkes bilir derdim tobe ya aldigini verdigini konuşana da deliriyorum.
Ahaha bugun esime dedim benden kucuk adam aldim simdi bebekle mi senle mi ugrasicam olsun olsun bekliyorum ben biz zengin olacagiz benden buyuksun ya diyor : ))
Ahaha bugun esime dedim benden kucuk adam aldim simdi bebekle mi senle mi ugrasicam olsun olsun bekliyorum ben biz zengin olacagiz benden buyuksun ya diyor : ))
Canım peki kan pıhtılaşması testi yapılmış mıydı sana?
Şimdi benim tüp bebek ama pıhtılaşma testi yapılmadı.
Doktor 34.haftada bırakıcaz dedi ondan sonrası işin endişelendim ya pıhtılaşma varsa bende diye. Sürekli kafaya takacak bişeyler bulabiliyorum :)
Benim ilk gebeliğimde 3-4 ay kanamam olmuştu. Sebebi bi türlü bulunamadı o zaman yaptırmıştım genetik test. 2 tane heterezigot vardı, doktor kullan demişti. Bu gebeliğimde de doktorların bazısı kullan bazısı kullanma dedi. Ben ihtiyaten kullanıyorum. İlaç kullanılmazsa pıhtılaşmadan dolayı bebek beslenemiyor diye biliyorum. 34’ten sonra beslenmezse de çok büyük sorun olmaz inş. Ama coraspin kanı sıvılaştırdığı için doğumda kanama durmaz erkenden kesilmezse
Benim ilk gebeliğimde 3-4 ay kanamam olmuştu. Sebebi bi türlü bulunamadı o zaman yaptırmıştım genetik test. 2 tane heterezigot vardı, doktor kullan demişti. Bu gebeliğimde de doktorların bazısı kullan bazısı kullanma dedi. Ben ihtiyaten kullanıyorum. İlaç kullanılmazsa pıhtılaşmadan dolayı bebek beslenemiyor diye biliyorum. 34’ten sonra beslenmezse de çok büyük sorun olmaz inş. Ama coraspin kanı sıvılaştırdığı için doğumda kanama durmaz erkenden kesilmezse
Benim kardesim kizimi buyuttu sayilir : )kizim yasina girmemisti ben babasindan ayrildigimda.
Evime kadar aldi o donemlerde.
Bizim baska bir bagimiz var : )
Simdide saolsun düşünmüş ama esim cok mahcup oluyor kendi ailesi bir ceyrek getirirse dogumda raziyiz yani o model insanlar iste.
Beyaz badinin uzerine kumaa boyasi ile ilk ayakkabiyi halasi aldi yazar al bak bu sekilde oldu mu herkes bilir derdim tobe ya aldigini verdigini konuşana da deliriyorum.
Merhabalar güzel anneler ; benim bir ricam olacak ek gida tarifi veren sayfalar ariyorum. Corba olur pure olur ya da haslanmis sebzeyle yapilan yemekler olur youtube kanali yada ınstagramda onerebileceginiz sayfalar varmi ? En kotu ihtimalle tarif kitabi da olur ? Bilen bilir suan kaynanamla kaliyoruz dogumdan sonra tasinacagiz bizim evde de saolsun hic sebze pismez ben hamile kaldigimdan beri pisiyor oda arada bir bu yuzden cat pat bilmeme ragmen bana guvenilir bir kaynak lazim onerileri bekliyorum ? Hatta olurya kaynak bilmem ama ben soyle yaptim diyen annelerimiz varsa onlari ozelde agirlamaktan mutluluk duyarim.
Amaaannnnn %28 de ne yaaa bende baya bir şey bekledim geçen sırf kasada %30 indirim yapıyordu tekstilde tek tek ürünlere gelen indirimler hariç keşke o zaman yağmalasaydim:)