2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Mutlaka bulursun,yani az uzak olsa bile gidilmesi lazım hem normal doğuma hazırlıyor. İyi gecti önce kısa bir meditasyon kendimizi değerli hissediyoruz falan,sonra başlangıç olduğu için az pilates az aerobik Yarın da yoga yapcakmışız :) son haftalarda da bebek eğitimi veriliyormuş canım ve doğum sancım gelince de yanına gitcem inş beraber stressiz doğuma hazırlancaz tabii sezaryan olmazsa

Yok umursama canımm ben bunun için saatlerce ağladım bi de ama neler okudum bununla ilgili hiiç kötü duymadım Bi de ikili tarama sonuçları da önemliymiş ki o da temizdi. Benim de içim ferah

O hokka burunnnnn Yesinlerrrr

Bugun doktora bebegım cook hareketlı bazen karnım tıtrıyor normal mı dıye sordum
Evet kızlar annelık herseyı gerektırır saçmalamaktır hareket etse dertt etmese dert neyse kı doktor ıkıncı gebelık ya ondan asırı hıssedıyorsundur dedı :))) ama cdden ben ılerı kı haftalardan korkar oldum gecelerı ıcerde partı verıyor

Ah ah bu uslu olur belkı dedım ama hayallleeeeeer hayatlarrrrrrr

Bizimkisi tembel hiç hissetmedim daha

Günde 1 iciyorum canim ben bunyeden bünyeye farkeder ama beni rahatsiz etmiyor magnezinc agrilari en basta kesiyordu suan bana da yetersiz geliyor yalnız doktorum izinde gunde 2 ye cikarabilirmiyiz diye sorucam bende ?

Bizimkisi tembel hiç hissetmedim daha
İlk mı senın tembel degıldır annesı sen daha hıssetmıyorsunnnn
hıssedersın yakında merak etme :))
Sağol canım valla altıma kaçırcam diye korkuyorum
canım o bende de oluyor mesela normalde gobek delıgı cevresı oralar hopluyor saglı sollu sonra bakıyorum alttan vuruyor ozaman wc gıtmek ıstıyorum :))) baskı yapıyor gıbı ılerı haftalarda daha cok oluyor bu :)) bugun doktora soyledım dedı kı ayagı asagı kısımdayken oraya vuruyormus normal yanı :) ben kızımda gezerdım ayyyy derdım wc bulmam lazımmmm bı gıderdım bısey yok

Gebe eğitim okullari da buna benzer olaylari yapiyorlar sanirim ben hem okmeydani ssk ya hemde gittigim ozele ksydoldum 20. Haftadan itibaren arayip cagiriyolarmis devlette de 17. Haftadan itibaren sanirim sen parayla mi gidiyorsun canim ?

Ablam bana muzlu sut yapti annem içti erik dali oynuyorum icerde teyzeler gelsenize anneminde cani aciyormus ama banane ben herseyi yapabilirim hoopaaa
Benim ki bugün hic hissettirmedi kendini moralim bozuldu normalde cikolata yiyince vururdu bugün vurmadi küstümü bize napti :))

Benim ki bugün hic hissettirmedi kendini moralim bozuldu normalde cikolata yiyince vururdu bugün vurmadi küstümü bize napti :))
Her gün aynı şekilde hissettirmiyor lar canım benim kızçede bazen aşırı hareketli oluyor bazen tık yok :) bugün ilk defa babası da hissetti elini koyunca.. Ne güzel bir duygu onu hissetmek :)

Valla aynen anlattığın gibi benimde tek olmadığıma sevindim ne yalan söyliyim

Her gün aynı şekilde hissettirmiyor lar canım benim kızçede bazen aşırı hareketli oluyor bazen tık yok :) bugün ilk defa babası da hissetti elini koyunca.. Ne güzel bir duygu onu hissetmek :)
Ya benim iki gundur icimde bir kipirtilar bi kıpırtılar dışardan gorunmuyor daha ama ufak bizimki bugün hic hissettirmedi resmen moralim bozuk hatta esime acilemi gitsek dedim sen iyice parayonak oldun dedi

Ya şu karnımın kasılmaları takılıyodu kafama ama rahım agzı vs ölçuyor ya suan erken dogum rıskı vs yokmus rahatladım tesekkrler canım
Canimmm cok sevindim haberler cok güzelmis birde ne guzel hareketli bir kız daha geliyor sana cok sükür canim herkes temiz haberler alsin insallah

Yaaa o dudaklarla o burun asik olunasi degil mi temiz haberlerle gelmissin cok sükür canim

Ya benim iki gundur icimde bir kipirtilar bi kıpırtılar dışardan gorunmuyor daha ama ufak bizimki bugün hic hissettirmedi resmen moralim bozuk hatta esime acilemi gitsek dedim sen iyice parayonak oldun dedi
Onlarda Bi hissetse bizim gibi paranoya yaparlar :) annelik işte hep Bi evham.. Ama tatlı duygular bunlar. Bebiş de Bi tık tık yapsın üzmesin annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…