Mutlaka bulursun,yani az uzak olsa bile gidilmesi lazım hem normal doğuma hazırlıyor. İyi gecti önce kısa bir meditasyon kendimizi değerli hissediyoruz falan,sonra başlangıç olduğu için az pilates az aerobikBen de İstanbul'da ona bakıyorum şimdi, şişli etfal'de gördüm. Benim İstanbul'da oturduğum yer Kemerburgaz, kasaba gibi burasi. Sorucam sağlık ocağına ama olduğunu sanmiyorum.Şişli Etfal veriyormuş aslında. Senin nasıl gecti bugün doula ile?
Yok umursama canımmYa bende netten baktım aksam ama yıne hıc kotu dusunmuyorum bılmıyorum onun gıdecegını dusunuyorummmhersey hepımız ıcın guzel olsunnn kızlarrr gerçekten bazen ufacık bısey yazılınca yazmasam bıle uzuluyorum ınsallah hepsı ıhtımal olsun hersey guzel olsunnn hepınız cansınız
O hokka burunnnnnmerhaba arkadaşlar. detaylıdan iyi güzel haberlerle döndüm. bebeğimin görünen hiçbir sağlık problemi yok allaha şükür. gerçekten mucize bi şey bu bebekler. parmaklarını sayıyor doktor, ayak parmaklarına alttan bakarken ekranda küçük bir adım gördüm nasıl tatlıştı. inanın beş tane parmağının olması bile hala garip geliyor bana :)
he bu arada bebeğim tersmiş ama daha çok hafta var ilerleyen haftalarda dönecektir dedi. ben hareketleri çok aşağıda kasıklarda hissediyorum diyordum ya. demek ondanmış :) ayaklar en aşağıda çünkü. bu kadar normal insan olmaya meraklı olma be çocuk sen daha bebeksin, doğunca hep düz duracaksın zaten şimdi ters dön falan diye konuşacağım dönene kadar artık :)
minnoşumun eller yine hep yüzündeydi ama doktor uğraşıp en sonunda fotoğrafını yakaladı
Aynı şeyi ben de düşünüyorum bazen ama demekki baya sağlam bişey hiç öyle bi olay duymadım çünkü :)Valla ya çok hareketliler allah korusun keseyi falan delmiyolar allaha şükür
aynen canım bu sefer mideye mideye vurur pozisyondan kaynaklı benim ayaklarda aşağıda sanırım aşağı doğru tepiyor beniİyi bari canım çok yukarda oldukları zamanda insanın kursağı acırmış oda zor allah yardımcımız olsun artık :)
Bizimkisi tembel hiç hissetmedim dahaBugun doktora bebegım cook hareketlı bazen karnım tıtrıyor normal mı dıye sordum
Evet kızlar annelık herseyı gerektırır saçmalamaktır hareket etse dertt etmese dertneyse kı doktor ıkıncı gebelık ya ondan asırı hıssedıyorsundur dedı :))) ama cdden ben ılerı kı haftalardan korkar oldum gecelerı ıcerde partı verıyor
Ah ah bu uslu olur belkı dedım ama hayallleeeeeer hayatlarrrrrrr
Günde 1 iciyorum canim ben bunyeden bünyeye farkeder ama beni rahatsiz etmiyor magnezinc agrilari en basta kesiyordu suan bana da yetersiz geliyor yalnız doktorum izinde gunde 2 ye cikarabilirmiyiz diye sorucam bende ?
İlk mı senın tembel degıldır annesı sen daha hıssetmıyorsunnnnBizimkisi tembel hiç hissetmedim daha
canım o bende de oluyor mesela normalde gobek delıgı cevresı oralar hopluyor saglı sollu sonra bakıyorum alttan vuruyor ozaman wc gıtmek ıstıyorum :))) baskı yapıyor gıbı ılerı haftalarda daha cok oluyor bu :)) bugun doktora soyledım dedı kı ayagı asagı kısımdayken oraya vuruyormus normal yanı :) ben kızımda gezerdım ayyyy derdım wc bulmam lazımmmm bı gıderdım bısey yokSağol canım valla altıma kaçırcam diye korkuyorum
Gebe eğitim okullari da buna benzer olaylari yapiyorlar sanirim ben hem okmeydani ssk ya hemde gittigim ozele ksydoldum 20. Haftadan itibaren arayip cagiriyolarmis devlette de 17. Haftadan itibaren sanirim sen parayla mi gidiyorsun canim ?Mutlaka bulursun,yani az uzak olsa bile gidilmesi lazım hem normal doğuma hazırlıyor. İyi gecti önce kısa bir meditasyon kendimizi değerli hissediyoruz falan,sonra başlangıç olduğu için az pilates az aerobikYarın da yoga yapcakmışız :) son haftalarda da bebek eğitimi veriliyormuş canım ve doğum sancım gelince de yanına gitcem inş beraber stressiz doğuma hazırlancaz tabii sezaryan olmazsa
Benim ki bugün hic hissettirmedi kendini moralim bozuldu normalde cikolata yiyince vururdu bugün vurmadi küstümü bize napti :))Ablam bana muzlu sut yapti annem içti erik dali oynuyorum icerde teyzeler gelsenize anneminde cani aciyormus ama banane ben herseyi yapabilirim hoopaaa
Her gün aynı şekilde hissettirmiyor lar canım benim kızçede bazen aşırı hareketli oluyor bazen tık yok :) bugün ilk defa babası da hissetti elini koyunca.. Ne güzel bir duygu onu hissetmek :)Benim ki bugün hic hissettirmedi kendini moralim bozuldu normalde cikolata yiyince vururdu bugün vurmadi küstümü bize napti :))
Daha doğmadan oynatıyorlar bizi :)) 20 gün falan oldu görmeyeli dahada var özledim daha şimdiden :/aynen canım bu sefer mideye mideye vurur pozisyondan kaynaklı benim ayaklarda aşağıda sanırım aşağı doğru tepiyor beni
Valla aynen anlattığın gibi benimde tek olmadığıma sevindim ne yalan söyliyimİlk mı senın tembel degıldır annesı sen daha hıssetmıyorsunnnn
hıssedersın yakında merak etme :))
canım o bende de oluyor mesela normalde gobek delıgı cevresı oralar hopluyor saglı sollu sonra bakıyorum alttan vuruyor ozaman wc gıtmek ıstıyorum :))) baskı yapıyor gıbı ılerı haftalarda daha cok oluyor bu :)) bugun doktora soyledım dedı kı ayagı asagı kısımdayken oraya vuruyormus normal yanı :) ben kızımda gezerdım ayyyy derdım wc bulmam lazımmmm bı gıderdım bısey yok
Ya benim iki gundur icimde bir kipirtilar bi kıpırtılar dışardan gorunmuyor daha ama ufak bizimki bugün hic hissettirmedi resmen moralim bozuk hatta esime acilemi gitsek dedim sen iyice parayonak oldun dediHer gün aynı şekilde hissettirmiyor lar canım benim kızçede bazen aşırı hareketli oluyor bazen tık yok :) bugün ilk defa babası da hissetti elini koyunca.. Ne güzel bir duygu onu hissetmek :)
Canimmm cok sevindim haberler cok güzelmis birde ne guzel hareketli bir kız daha geliyor sana cok sükür canim herkes temiz haberler alsin insallahYa şu karnımın kasılmaları takılıyodu kafama ama rahım agzı vs ölçuyor ya suan erken dogum rıskı vs yokmus rahatladımtesekkrler canım
Uzan dinlen biraz kuzum oynar o dinleniyordur uyuyordurBenim ki bugün hic hissettirmedi kendini moralim bozuldu normalde cikolata yiyince vururdu bugün vurmadi küstümü bize napti :))
Yaaa o dudaklarla o burun asik olunasi degil mimerhaba arkadaşlar. detaylıdan iyi güzel haberlerle döndüm. bebeğimin görünen hiçbir sağlık problemi yok allaha şükür. gerçekten mucize bi şey bu bebekler. parmaklarını sayıyor doktor, ayak parmaklarına alttan bakarken ekranda küçük bir adım gördüm nasıl tatlıştı. inanın beş tane parmağının olması bile hala garip geliyor bana :)
he bu arada bebeğim tersmiş ama daha çok hafta var ilerleyen haftalarda dönecektir dedi. ben hareketleri çok aşağıda kasıklarda hissediyorum diyordum ya. demek ondanmış :) ayaklar en aşağıda çünkü. bu kadar normal insan olmaya meraklı olma be çocuk sen daha bebeksin, doğunca hep düz duracaksın zaten şimdi ters dön falan diye konuşacağım dönene kadar artık :)
minnoşumun eller yine hep yüzündeydi ama doktor uğraşıp en sonunda fotoğrafını yakaladı
Onlarda Bi hissetse bizim gibi paranoya yaparlar :) annelik işte hep Bi evham.. Ama tatlı duygular bunlar. Bebiş de Bi tık tık yapsın üzmesin annesiniYa benim iki gundur icimde bir kipirtilar bi kıpırtılar dışardan gorunmuyor daha ama ufak bizimki bugün hic hissettirmedi resmen moralim bozuk hatta esime acilemi gitsek dedim sen iyice parayonak oldun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?