Bizimkinin saatleri var genelde o saatlerde durtuyordu bugünde sürekli disardaydim aslinda sabah durtmedi simdide durtmedi konusuyorum da pas vermiyor keyfim kacik ://Uzan dinlen biraz kuzum oynar o dinleniyordur uyuyordur
tşkrlr teyzeciyimmO hokka burunnnnnYesinlerrrr
Canım ya Allah şifa versin benim başlarda az bulantım olmasına rağmen o bile bazen rahatsız ediyordu.Sağlıklı olsunlar bebişlerimiz hepsi başımızın,gözümüzün üstüne ama bir çaresi olmalı dr ne diyor acaba hormonların mı çok yüksek onlar mı bulantı yapiyor ?Kızlar merhaba nasılsınız?
Benim durumumda olan yani bulantıları hâlâ geçmeyen var mı inanın napacağımı bilemiyorumne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum :/ çok şükür şikayetçi değilim aslında ama hep hasta gibi yatıyorum. Artık yeter geçmesi lazım diyorlar geçmiyor elimizde olsa keşke yine zofer içtim :/
Rabbim yavrumu korusun
Maşallah prensesine annesi gözün aydın.parlaklık geçici bişey hatta ben geçmeyeni hiç görmedim.Kızlar cıktımmmm ayy kızım elını yuzune koymus hanımefendı cekmıyorda okadar ugrastıkı yoksonra dolastımmm yıne aldı yok bakınca goz yapısını ırılıgını burnunun hokkalıgını ablasına benzettm ama fotoda tam alamadıgı farklı cıkmıs bıdaha cagrdı 3hafta sonra bakmak ıcın
Haftasıyla uyumlu 21+4 26cm 360gram falandı :)) Sonuclarım guzel cok sukur sadece ılk uc ay dısuk rıskı yuzundn kanamadan dolayı bagırsakta cok hafıf parlaklık var ama bu hıc onemlı bısey degıl dedı acıkcası bende takmadım rısklı olsa soylerdı dıye dusunuyorum. Ama yıne de yasayan bılen varsa aydınlatırsa sevınırım....
İlk mı senın tembel degıldır annesı sen daha hıssetmıyorsunnnn
hıssedersın yakında merak etme :))
canım o bende de oluyor mesela normalde gobek delıgı cevresı oralar hopluyor saglı sollu sonra bakıyorum alttan vuruyor ozaman wc gıtmek ıstıyorum :))) baskı yapıyor gıbı ılerı haftalarda daha cok oluyor bu :)) bugun doktora soyledım dedı kı ayagı asagı kısımdayken oraya vuruyormus normal yanı :) ben kızımda gezerdım ayyyy derdım wc bulmam lazımmmm bı gıderdım bısey yok
çok şükür, teşekkür ederimYaaa o dudaklarla o burun asik olunasi degil mitemiz haberlerle gelmissin cok sükür canim
Ayy insallah bi tatli yicem birazdan bakalim :))Onlarda Bi hissetse bizim gibi paranoya yaparlar :) annelik işte hep Bi evham.. Ama tatlı duygular bunlar. Bebiş de Bi tık tık yapsın üzmesin annesini
Ayy benim daha 1 ay var zaman gecmiyor :)) simdi detayliya kadar birsey almayacagim demistim heryer indirimde almazsam pisman olcam napcam belirsiz :))çok şükür, teşekkür ederimevet öyle "bir resme ne kadar bakılabilecekse o kadar baktım" senin de detaylına az kaldı böyle fotoğraflarını görüp güzel haberler alasın inşallah.
Ben joie literax 4 istiyorum. O sana donuk olmasini aslinda bende istiyordum.ama suan farketmez diyorum 1200 tl ye en fazla alinabilecek en iyi arabayi almam lazim o kadar butce ayirdik :))Ya kızlar ben joie litetrax 4 alcaktım ama çift yön olmaması caydırdı beni bebişin yüzü bana dönük De sürmek istiyorum çünkü ben . Casual cadillac air trone kırmızı siyah çok fiyakalıydı ama 2300 liraben bu araba konusunda işin içinden çıkamıcam
Selam canım Eğer imkanın varsa Casual cadillac air trone kesinlikle tavsiye ederim.Ben Bebek arabasını çok araştırdım.Mamas Papas ilk istediğim arabaydı ama kv bir arabaya o kadar para veremem dediği için markamı değiştirdim.8 Şubatta e-Bebek indiriminde 1650 liraya gelecek.Ben de beyazını alacağım.Bu arada 2016 ve 2017 yıllarında en iyi Bebek arabası seçildiYa kızlar ben joie litetrax 4 alcaktım ama çift yön olmaması caydırdı beni bebişin yüzü bana dönük De sürmek istiyorum çünkü ben . Casual cadillac air trone kırmızı siyah çok fiyakalıydı ama 2300 liraben bu araba konusunda işin içinden çıkamıcam
imzanı takip et :) ben de öyle demiştim, yüzde yüz kız dedi, yeni başlayacağım alışverişe.Ayy benim daha 1 ay var zaman gecmiyor :)) simdi detayliya kadar birsey almayacagim demistim heryer indirimde almazsam pisman olcam napcam belirsiz :))
16-20. Haftalar arası inanılmaz bir karbonhidrat isteği oluyor insanda gözünün önünde çeşit çeşit mantilar makarnalar uçuştu benim 1 somun ekmekle zeytin yediğim de oldu çok kızdım kendime ama ablam bebeğin büyümem için karbonhidrata ihtiyacı vardır dedi ki en hızlı büyüdüğü dönemdi canınızın istediğini yiyin boşverin gerçekten onlar istiyor bu hafta büyüme yavaşladı benim karbonhidrat arzusu da bittiBu gidisle fil gibi olacagim zaten boyle ekmek yemeye devam edersem tok tutuyormu peki su tahilli olanlar ?
Ya canım benden önce eşim ben kızımla göz göze gelmeliyim diye reddetti bakalım ne olacakBen joie literax 4 istiyorum. O sana donuk olmasini aslinda bende istiyordum.ama suan farketmez diyorum 1200 tl ye en fazla alinabilecek en iyi arabayi almam lazim o kadar butce ayirdik :))
Ya 8şubatta bakıcam bende bakalım biz herşeyi kendimiz alıyoruz annemler yanaşmıyor kv yi de ben yanaştırmıyorum çünkü annemlerle kıyas yapıyorSelam canım Eğer imkanın varsa Casual cadillac air trone kesinlikle tavsiye ederim.Ben Bebek arabasını çok araştırdım.Mamas Papas ilk istediğim arabaydı ama kv bir arabaya o kadar para veremem dediği için markamı değiştirdim.8 Şubatta e-Bebek indiriminde 1650 liraya gelecek.Ben de beyazını alacağım.Bu arada 2016 ve 2017 yıllarında en iyi Bebek arabası seçildi
benimde günde bir tane imiş bakalım şimdilik başlıcam bana da sıkıntı yapmaz gibi geliyor mideme zaten mideni yakar diye verdiği diğer ilaçta 69 tl olan normal reçetesiz satılan vitamin ilaçlarından yani ticaret amaçlı öneriliyor gibime geliyo onlar da anlaşmalı oluyolar firmalarla :) beni şu an rahatlatsında belki sonra yetersiz kalırsa başka bir ilaca başlanır hiç yatamıyorum bütün kemiklerim ağrıyor kasıklarımda da sanki 5 kilo taşıyormGünde 1 iciyorum canim ben bunyeden bünyeye farkeder ama beni rahatsiz etmiyor magnezinc agrilari en basta kesiyordu suan bana da yetersiz geliyor yalnız doktorum izinde gunde 2 ye cikarabilirmiyiz diye sorucam bende ?
ah bende detaylı da renkli gördüm ya o minicik ağzını burnunu gözümün önünden gitmiyor çıktı ta veremedi sonra pozisyonu bozuldu falan haftaya böbrekleri takip edilmesi için radyolağa gidicem onlarda renkli oluyor sanırımDaha doğmadan oynatıyorlar bizi :)) 20 gün falan oldu görmeyeli dahada var özledim daha şimdiden :/
Yanlış teşhis değildir rahim ağzı ölçümü çok değişiyor ağrı olduğunda inceliyor sonra normale dönüyor 25 mm nin altına düşerse erken doğum riski oluyorSelam kızlar, dün yine acildeydim, karın bel ağrısı ve istifra ile gittim doğumevine, nöb dr bu ağrın gebeliğinle alakalı değil dedi normal hastaneye yönlendirdi, kan tahlilinde enfeksiyon çıktı ve karın ultrasonunda da safra kesesi taşları çıktı. Augmentin verdi ve iyi bir genel cerraha git dedi, yarın gideceğim inş. İşin ilginci geçen hafta da aynı ağrıyla özel hastaneye gitmiştim, erken doğum başlangıcı demişlerdi 1 gece hastanede kaldım, rahim kısalmaya başlamış vs demişti, dün gece gittiğim dr rahminde hiçbirşey yok eskiden de olmamış dedi yanlış teşhis konulmuş yani inanamıyorum gerçektenYarın dra gözükmeden antibiyotiğe başlamayayım diorum 11e randevu aldım ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi die de korkuorum
Benim midemde normalde aksam yemeginden sonra yanma oluyor ama brn ilaci oglen iciyorum yani.onun etkisi olamaz :)) sirt agrilarina ve kasik agrilarina cok iyi geliyorda brnim bel agrimi asla gecirmedi bence once bunu dene eger isine yaramazsa diger ilaci alirsin :))benimde günde bir tane imiş bakalım şimdilik başlıcam bana da sıkıntı yapmaz gibi geliyor mideme zaten mideni yakar diye verdiği diğer ilaçta 69 tl olan normal reçetesiz satılan vitamin ilaçlarından yani ticaret amaçlı öneriliyor gibime geliyo onlar da anlaşmalı oluyolar firmalarla :) beni şu an rahatlatsında belki sonra yetersiz kalırsa başka bir ilaca başlanır hiç yatamıyorum bütün kemiklerim ağrıyor kasıklarımda da sanki 5 kilo taşıyorm
Benim.esim 1200 un uzerine cikmayalim dedi o yuzden bende suan bilmiyorum ne alacagimizi :))Ya canım benden önce eşim ben kızımla göz göze gelmeliyim diye reddetti bakalım ne olacak
Ya 8şubatta bakıcam bende bakalım biz herşeyi kendimiz alıyoruz annemler yanaşmıyor kv yi de ben yanaştırmıyorum çünkü annemlerle kıyas yapıyor
Acaba mi ? Hayatimda bu kadar ekmek yemedim cünkü :)) doktorlar ekmege mesafeli biraz biliyorsundur bir faydasi yok yemeyin etmeyin gibi dolayisiyla bende biraz sıkıntı ediyordum bu kadar cok yedigim icin :))16-20. Haftalar arası inanılmaz bir karbonhidrat isteği oluyor insanda gözünün önünde çeşit çeşit mantilar makarnalar uçuştu benim 1 somun ekmekle zeytin yediğim de oldu çok kızdım kendime ama ablam bebeğin büyümem için karbonhidrata ihtiyacı vardır dedi ki en hızlı büyüdüğü dönemdi canınızın istediğini yiyin boşverin gerçekten onlar istiyor bu hafta büyüme yavaşladı benim karbonhidrat arzusu da bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?