Doktorum 23. Haftanda yonlendirecegim.dedi. Bizim yüzde yüz erkek dedi 2 kere pipi fotografi verdi hatta :)) bende e bebegin subattaki indirimini.kacirmak istemiyorum aslinda ama bir yandanda detayli gecsemi diyorum cok kararsizim :))
Acaba mi ? Hayatimda bu kadar ekmek yemedim cünkü :)) doktorlar ekmege mesafeli biraz biliyorsundur bir faydasi yok yemeyin etmeyin gibi dolayisiyla bende biraz sıkıntı ediyordum bu kadar cok yedigim icin :))
Dönem dönem değişiyor istekler rahat ol onlar sağlıkla büyüsün yeter hem geçiyor baka ben bu hafta normale döndüm çok korktum böyle devam ederse diye ama bakalım bu haftalarda neye sardıracağım
Aahh ahhh beni de mahvetti. Boynumda 4 tane fitik var. Agrisi hep basima vuruyor. Mahvoluyorum. Kendi ilaclarim gebe olduğum icin yasak. Parol da bu ağrıyı gecirmiyor. Eşim surekli sırtımı boynumu ovuyor. Sıcak su torbalari koyuyorum. Ancak biraz rahatliyorum işte
Dönem dönem değişiyor istekler rahat ol onlar sağlıkla büyüsün yeter hem geçiyor baka ben bu hafta normale döndüm çok korktum böyle devam ederse diye ama bakalım bu haftalarda neye sardıracağım
Konudan konuya atlıyorum bugün :)) diş Eti kanaması yaşayanlar kimler acaba ben gebelik öncesi tüm diş bakımımı yaptırdığım halde temizliği falan şuan diş etlerim inanılmaz kanıyor var mıdır bir çaresi bunun acaba ?
oha. koltukta bacaklarımı eşimin dizleri üzerine koymuş uzanıyordum telefon karnımın aşağısındaydı bi şeyler okuyordum. bebek bi tekme attı karnımdaki havalanmayı gördüm
Konudan konuya atlıyorum bugün :)) diş Eti kanaması yaşayanlar kimler acaba ben gebelik öncesi tüm diş bakımımı yaptırdığım halde temizliği falan şuan diş etlerim inanılmaz kanıyor var mıdır bir çaresi bunun acaba ?
Acaba mi ? Hayatimda bu kadar ekmek yemedim cünkü :)) doktorlar ekmege mesafeli biraz biliyorsundur bir faydasi yok yemeyin etmeyin gibi dolayisiyla bende biraz sıkıntı ediyordum bu kadar cok yedigim icin :))
ben bugday ekmegı yıyorum sabahları bız kızımla hep oyle yerız alıskanlık ama pazar gunlerı sıcak ekmekler lavaşlar havada ucuşur :) aksamları zaten yemegın yanında genelde bulgur makarna pılav oldugu ıcın ekmege gerek kalmaz:) ekmek yemıyorum guya ama bu ara borekler mantılar gozlemeler tatlılar havada ucustu
Ya kızlar ben joie litetrax 4 alcaktım ama çift yön olmaması caydırdı beni bebişin yüzü bana dönük De sürmek istiyorum çünkü ben . Casual cadillac air trone kırmızı siyah çok fiyakalıydı ama 2300 lira ben bu araba konusunda işin içinden çıkamıcam
insallah canim
yurt dışında yapılan kan testini istedi..
Safra kesesi ile bir durum ve baska birsey olmadığından bu tek başına birşey ifade etmez İçimiz rahat etsin dedi..
Baya tok tutuyor canım yani işin açıkçası ne kadar fazla ekmek yediğimi görmüş oldum boş yere zaten ben pek uyamasamda 3 ana 3ara öğün ve belirli saat olayı var ya eğer öyle besleniyorsan hiçbir sıkıntı cekmezsin ki yapmasan da normal ekmek kadar acikiyosun bi süre sonra 1 hafta filan sonra yani alışıyor bünye :)
Gebe eğitim okullari da buna benzer olaylari yapiyorlar sanirim ben hem okmeydani ssk ya hemde gittigim ozele ksydoldum 20. Haftadan itibaren arayip cagiriyolarmis devlette de 17. Haftadan itibaren sanirim sen parayla mi gidiyorsun canim ?
Parayla gidiyorum canım :) ben kendim de fizyoterapistim ve başka bir şehirde sağlık ocaklarında haftada iki kere pilates eğitimine gidiyordum ama bebek bakım eğitimini ebeler ya da kurs alan hemşireler veriyordu ye biliyorum. Ama orda doğum koçu olmuyorduk biz,doğuma girmiyorduk. Sadece gebenin vücudunu,kaslarını doğuma hazırlamak için uğraşıyorduk. Benim doğum koçum doktorumun yanında çalışıyor,aynı zamanda kadın doğum hemşiresi ve doğuma da gircek inş :)
Parayla gidiyorum canım :) ben kendim de fizyoterapistim ve başka bir şehirde sağlık ocaklarında haftada iki kere pilates eğitimine gidiyordum ama bebek bakım eğitimini ebeler ya da kurs alan hemşireler veriyordu ye biliyorum. Ama orda doğum koçu olmuyorduk biz,doğuma girmiyorduk. Sadece gebenin vücudunu,kaslarını doğuma hazırlamak için uğraşıyorduk. Benim doğum koçum doktorumun yanında çalışıyor,aynı zamanda kadın doğum hemşiresi ve doğuma da gircek inş :)
Aklıma gelmedi yaa gerçi gecenin bir yarısı konuşursam kendimi tuhaf hissederim sabaha kadar uyutmadı 2 saat felan uyudum sanırım kafam 1milyon fıstık nasıl bir enerji verdiyse birdaha yatmaya yakın yemem walla
Baya tok tutuyor canım yani işin açıkçası ne kadar fazla ekmek yediğimi görmüş oldum boş yere zaten ben pek uyamasamda 3 ana 3ara öğün ve belirli saat olayı var ya eğer öyle besleniyorsan hiçbir sıkıntı cekmezsin ki yapmasan da normal ekmek kadar acikiyosun bi süre sonra 1 hafta filan sonra yani alışıyor bünye :)
Ben 2 ogun besleniyorum ama gece de yiyorum ekstradan 3 oluyor gunduz genelde istahsiz oluyorum ve buna da bir cozum bulamadim doktorum 5 ogun diyor gunde ara ogun yapacakmisim vs ama brn yapamadim. Su siralar tek problemim ekmegi azaltmak.ama :))