2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
imzanı takip et :) ben de öyle demiştim, yüzde yüz kız dedi, yeni başlayacağım alışverişe.

zaman çok hızlı akıyor merak etme. hem 21de yaptırabilirsin öyle bir ay olmuyor :)
Doktorum 23. Haftanda yonlendirecegim.dedi. Bizim yüzde yüz erkek dedi 2 kere pipi fotografi verdi hatta :)) bende e bebegin subattaki indirimini.kacirmak istemiyorum aslinda ama bir yandanda detayli gecsemi diyorum cok kararsizim :))

Acaba mi ? Hayatimda bu kadar ekmek yemedim cünkü :)) doktorlar ekmege mesafeli biraz biliyorsundur bir faydasi yok yemeyin etmeyin gibi dolayisiyla bende biraz sıkıntı ediyordum bu kadar cok yedigim icin :))
Dönem dönem değişiyor istekler rahat ol onlar sağlıkla büyüsün yeter hem geçiyor baka ben bu hafta normale döndüm çok korktum böyle devam ederse diye ama bakalım bu haftalarda neye sardıracağım

Bendede sinüzit var yok boyle bir ağrı geçmiyor parkı biraz gözümü açmamı sagliyo o kadar Allah ım herkese şifa versin inşallah

Konudan konuya atlıyorum bugün :)) diş Eti kanaması yaşayanlar kimler acaba ben gebelik öncesi tüm diş bakımımı yaptırdığım halde temizliği falan şuan diş etlerim inanılmaz kanıyor var mıdır bir çaresi bunun acaba ?

oha. koltukta bacaklarımı eşimin dizleri üzerine koymuş uzanıyordum telefon karnımın aşağısındaydı bi şeyler okuyordum. bebek bi tekme attı karnımdaki havalanmayı gördüm

parodontax işe yarıyor gerçekten kanama konusunda

aynen canım bu sefer mideye mideye vurur pozisyondan kaynaklı benim ayaklarda aşağıda sanırım aşağı doğru tepiyor beni
Ohoo siz 30haftaları görün bebek kafası asagı donunce bu gunlerı cok ararsınız o ayak tam gogusun altındaaaa amaaan allahımmmmmm
Canimmm cok sevindim haberler cok güzelmis birde ne guzel hareketli bir kız daha geliyor sana cok sükür canim herkes temiz haberler alsin insallah
Tesekkurler canım benım darısı basına.... ınsallah su bagırsak parlaklıgıda tamamen geçerde ıcım daha da rahatlar

Acaba mi ? Hayatimda bu kadar ekmek yemedim cünkü :)) doktorlar ekmege mesafeli biraz biliyorsundur bir faydasi yok yemeyin etmeyin gibi dolayisiyla bende biraz sıkıntı ediyordum bu kadar cok yedigim icin :))
ben bugday ekmegı yıyorum sabahları bız kızımla hep oyle yerız alıskanlık ama pazar gunlerı sıcak ekmekler lavaşlar havada ucuşur :) aksamları zaten yemegın yanında genelde bulgur makarna pılav oldugu ıcın ekmege gerek kalmaz:) ekmek yemıyorum guya ama bu ara borekler mantılar gozlemeler tatlılar havada ucustu

Benim de aynı kafam karşıyor. Grupta ikiz bekleyenlerden araba alan var mi?

S sandyy canim paylasimini goremedim ancak bebisin cok sagliklidir eminim yuregini ferah tut lütfen

insallah canim
yurt dışında yapılan kan testini istedi..
Safra kesesi ile bir durum ve baska birsey olmadığından bu tek başına birşey ifade etmez İçimiz rahat etsin dedi..

Bu gidisle fil gibi olacagim zaten boyle ekmek yemeye devam edersem tok tutuyormu peki su tahilli olanlar ?
Baya tok tutuyor canım yani işin açıkçası ne kadar fazla ekmek yediğimi görmüş oldum boş yere zaten ben pek uyamasamda 3 ana 3ara öğün ve belirli saat olayı var ya eğer öyle besleniyorsan hiçbir sıkıntı cekmezsin ki yapmasan da normal ekmek kadar acikiyosun bi süre sonra 1 hafta filan sonra yani alışıyor bünye :)

Gebe eğitim okullari da buna benzer olaylari yapiyorlar sanirim ben hem okmeydani ssk ya hemde gittigim ozele ksydoldum 20. Haftadan itibaren arayip cagiriyolarmis devlette de 17. Haftadan itibaren sanirim sen parayla mi gidiyorsun canim ?
Parayla gidiyorum canım :) ben kendim de fizyoterapistim ve başka bir şehirde sağlık ocaklarında haftada iki kere pilates eğitimine gidiyordum ama bebek bakım eğitimini ebeler ya da kurs alan hemşireler veriyordu ye biliyorum. Ama orda doğum koçu olmuyorduk biz,doğuma girmiyorduk. Sadece gebenin vücudunu,kaslarını doğuma hazırlamak için uğraşıyorduk. Benim doğum koçum doktorumun yanında çalışıyor,aynı zamanda kadın doğum hemşiresi ve doğuma da gircek inş :)

tşkrlr teyzeciyimm eşimin de benim de burunlar arızalı. bakıp bakıp bu burun bizden nasıl çıktı diye şaşırıyoruz djklş
Nasıl olmuşsa güzel olmuş bi de doğunca da bunun daha ufağı oluyor diye biliyorum çok tatlı maşallahhh inş bugün ben de yüzünü görürümmm

Anladim istanbuldamisin ben buralarda duymadim oyle bir uygulama ama ? Varsa da asiri pahalidir :))

Aklıma gelmedi yaa gerçi gecenin bir yarısı konuşursam kendimi tuhaf hissederim sabaha kadar uyutmadı 2 saat felan uyudum sanırım kafam 1milyon fıstık nasıl bir enerji verdiyse birdaha yatmaya yakın yemem walla
Bana da acaip geliyor enerjiyi zaten bizden almıyorlar mı yani bişi yiyince oynamaya başlıyorlar artık hissediliyor kayıtsız kalamıyorsun

Ben 2 ogun besleniyorum ama gece de yiyorum ekstradan 3 oluyor gunduz genelde istahsiz oluyorum ve buna da bir cozum bulamadim doktorum 5 ogun diyor gunde ara ogun yapacakmisim vs ama brn yapamadim. Su siralar tek problemim ekmegi azaltmak.ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…