Cok sükür cok ciddi birsey yok anladigim kadariyla burda bircok arkadas yaptirdi nifty testi ? Sen yaptiracakmisin icin rahat olsun diye ? Caniminsallah canim
yurt dışında yapılan kan testini istedi..
Safra kesesi ile bir durum ve baska birsey olmadığından bu tek başına birşey ifade etmez İçimiz rahat etsin dedi..
Insallah tamamen gececek canim ben cok.eminim o zamanla kayboluyormus oyle okumustum forumda falan da ben de keske borek manti vs yesem kuru ekmek yiyorum :// o ekmekler hep.depolaniyor suan bakalim sonra nasil verecegim :))Ohoo siz 30haftaları görün bebek kafası asagı donunce bu gunlerı cok ararsınız o ayak tam gogusun altındaaaa amaaan allahımmmmmm
Tesekkurler canım benım darısı basına.... ınsallah su bagırsak parlaklıgıda tamamen geçerde ıcım daha da rahatlar
ben bugday ekmegı yıyorum sabahları bız kızımla hep oyle yerız alıskanlık ama pazar gunlerı sıcak ekmekler lavaşlar havada ucuşur :) aksamları zaten yemegın yanında genelde bulgur makarna pılav oldugu ıcın ekmege gerek kalmaz:) ekmek yemıyorum guya ama bu ara borekler mantılar gozlemeler tatlılar havada ucustu
Colgate 2 pro onermislerdi bana o konuyla ilgili canim ama benim olmuyor artık ben hamilelikten 5 ay once gitmistim dis temizligine tekrar gidicem bu aralarKonudan konuya atlıyorum bugün :)) diş Eti kanaması yaşayanlar kimler acababen gebelik öncesi tüm diş bakımımı yaptırdığım halde temizliği falan şuan diş etlerim inanılmaz kanıyor var mıdır bir çaresi bunun acaba ?
Canım bir kadın doğum uzmanına görun istersen, hem için de rahatlamış olurSürekli orada hissediyorum canım yarın aşım var ebeye sorayım en iyisi.
Çok güzel, biraz kurcaladim, emzirme teknikleri dersi bile veriyorlar. Sevindim senin adına fistikMutlaka bulursun,yani az uzak olsa bile gidilmesi lazım hem normal doğuma hazırlıyor. İyi gecti önce kısa bir meditasyon kendimizi değerli hissediyoruz falan,sonra başlangıç olduğu için az pilates az aerobikYarın da yoga yapcakmışız :) son haftalarda da bebek eğitimi veriliyormuş canım ve doğum sancım gelince de yanına gitcem inş beraber stressiz doğuma hazırlancaz tabii sezaryan olmazsa
Ben kaçırdım sanırım şu ayağa takılan şey nedir yaa anlamadım canım yaAy bebeğim bizim en son ağlaya ağlaya gece gündüz 48 gündür annesini mahveden bir çocuğa taktılar çocuk bildiğin sakinlemis aşı yapmışlar ne ateş olmuş ne huzursuzluk bebeği gör tam kolik yani onu duyunca dedim bende bi yazayım o yüzden tam ne zaman takılır bilmiyorum ama ise yaradığı kesin
Kehribar kolye canim ben kendimde kullaniyorum agrilara pozitif bir etkisi var deniliyor. Ayrica cocugun dis cikarma doneminde takildiginda atesi agri veya sizisi olmadigi soyleniyor tecrubeli anneler tarafindan :)))alinacaksa sertifikali.olanlarin alinmasi gerekiyor yoksa hicbir faydasi olmuyor bunu da belirteyimBen kaçırdım sanırım şu ayağa takılan şey nedir yaa anlamadım canım ya
Yok ben baya doğudayım canım ama eğitimleri bile istanbulda veriliyor.yani istanbulda kesin vardır. Bi araştır istersen özel klinik doktorunun yanında mesela bu bayn . Hatta bazı özel hastanelerin sigorta kapsamında bile olabiliyormuşAnladim istanbuldamisin ben buralarda duymadim oyle bir uygulama ama ? Varsa da asiri pahalidir :))
CanımÇok güzel, biraz kurcaladim, emzirme teknikleri dersi bile veriyorlar. Sevindim senin adına fistik
Masallah fistiga, dudaklar da kalın kalın. Cinsiyet de netmiş artık, gelsin ciciler:).merhaba arkadaşlar. detaylıdan iyi güzel haberlerle döndüm. bebeğimin görünen hiçbir sağlık problemi yok allaha şükür. gerçekten mucize bi şey bu bebekler. parmaklarını sayıyor doktor, ayak parmaklarına alttan bakarken ekranda küçük bir adım gördüm nasıl tatlıştı. inanın beş tane parmağının olması bile hala garip geliyor bana :)
he bu arada bebeğim tersmiş ama daha çok hafta var ilerleyen haftalarda dönecektir dedi. ben hareketleri çok aşağıda kasıklarda hissediyorum diyordum ya. demek ondanmış :) ayaklar en aşağıda çünkü. bu kadar normal insan olmaya meraklı olma be çocuk sen daha bebeksin, doğunca hep düz duracaksın zaten şimdi ters dön falan diye konuşacağım dönene kadar artık :)
Maşallah fıstığa, dudaklar da kalın kalın. Cinsiyet de netmiş artık, gelsin ciciler:).
minnoşumun eller yine hep yüzündeydi ama doktor uğraşıp en sonunda fotoğrafını yakaladı
Ya ben egitim icin yazildim gittigim hastanenin bunyesinde var ama senin durumunda ozel bir ilgi ve alaka var gibi geldi ondan sordum. Yani doguma girmeleri falan degisikmis :)) Ben once su ucretsizi deneyeyim 20. Haftada baslayacakmis memnun kalmazsam arastiririm bende bu tarz biyerYok ben baya doğudayım canım ama eğitimleri bile istanbulda veriliyor.yani istanbulda kesin vardır. Bi araştır istersen özel klinik doktorunun yanında mesela bu bayn . Hatta bazı özel hastanelerin sigorta kapsamında bile olabiliyormuş
Aslinda baya önemli şeyler bunlar. Mesela kanada'da çocuğu dogru emzirmen icine hemsireler bir saat iilgileniyormus seninle doğumdan sonra. Düzgün yapamasan, hastane çıkışını vermiyorlarmis ogrenene kadar. En yakın zamanda sorucam sağlık ocağına. Saol fıstık. Bugünlük de iyi dersler sana:).CanımTeşekkür ediyorum ama dediğim gibi bu tür eğitimleri sağlık ocaklarının gebe okullarında da veriyorlar. Gaz çıkarma,emzirme,bebek yıkama,taşıma ,vs
İlk bebiş canım ya kendi tembel ya anası beceriksiz hissedemedi
Cok sükür cok ciddi birsey yok anladigim kadariyla burda bircok arkadas yaptirdi nifty testi ? Sen yaptiracakmisin icin rahat olsun diye ? Canim
Konudan konuya atlıyorum bugün :)) diş Eti kanaması yaşayanlar kimler acababen gebelik öncesi tüm diş bakımımı yaptırdığım halde temizliği falan şuan diş etlerim inanılmaz kanıyor var mıdır bir çaresi bunun acaba ?
bende de sürekli olmaya başladı çok canımı sıkıyor bu durum...Konudan konuya atlıyorum bugün :)) diş Eti kanaması yaşayanlar kimler acababen gebelik öncesi tüm diş bakımımı yaptırdığım halde temizliği falan şuan diş etlerim inanılmaz kanıyor var mıdır bir çaresi bunun acaba ?
Bircok arkadas yaptirdi burda onlardan bilgi alabilirsin aslinda yer konusunda tabiki hepsi cok saglikli olsunlar gozlerine yas degmesin kimsenin evladinin insallah. Bu arada pasayi yerim yarim kilomu olmus o ohh masallah hersey temizdir icini ferah tut canim doktorunda oyle demis bak zatenYaptıracağım canım bugün yapan yerleri araştırıp önümüzde ki hafta yaptıracağım
Yok canım aynen down sendromu riski veya herhangi bir organda parlaklık dahi yok çok şükür..
Büyümüş 515 gr minik oğul
Disler kalsiyumla alakali diye biliyorum ben canim hani son zamanlarda kalsiyum aliyorsan yeterince onla alakalidir bence doktorum izinde demir ilacini da biraktim icmiyorum bakalim ne olacak boyle seninde gyno ferroydu dimi ?bende yaşadım 3 4 gün öncesine kadar, fırçalamasamda durup dururken inceden kanadıgı oldu Demir ilacını da 5 gündür falan kullanıyorum midemi mafetmişti bırakmıştım öncesinde düzenli kullanalı geçti dişetimde kanama yok şimdilik denkmi geldi eksikligimi giderdiği için geçirdi bilmiyorum :)
Disler kalsiyumla alakali diye biliyorum ben canim hani son zamanlarda kalsiyum aliyorsan yeterince onla alakalidir bence doktorum izinde demir ilacini da biraktim icmiyorum bakalim ne olacak boyle seninde gyno ferroydu dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?