2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız
sağlık ocagından 24.hafta için aradılar
kendı doktorumla konusmadım henüz
Ben yaptiracagim saglik ocagim 24te cagirdi kendi doktorum da izinde ama yaptirmak kesin kararim hatta doktorum yaptirma dese bile arkadasim bu konuda cok cekti benimde gozum korktu acikcasi

kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız
sağlık ocagından 24.hafta için aradılar
kendı doktorumla konusmadım henüz
Ben yaptıracağım ailemde var zaten. Ben de gebelik öncesinde çıkmadı ama gebelikte ihmal edilmemesi gerekiyor bence. Zaten 2 dilim baklavaya denk geliyormuş :)

Benimde o kadar oldu gecti ben kalsiyuma yormustum :)) ilaci sabah ac karnina ki iciyorsun bulanti yapiyormu sana da ?

ben ilk başta gece yatmadan içmiştim çok kötü etkilemişti, sabah da aç kalınca mide bulantısı oluyor diye suan kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum ilaçtan sonrada 1.5 2 saat bişey yemiyorum şimdilik rahatım istersen sende bi sor doktoruna canım bu şekilde dene.

Valla ya çok hareketliler allah korusun keseyi falan delmiyolar allaha şükür
Doğumda bazen keseyle doğan bebekler oluyor makasla bile zor deliyorlar keseyi çok izliyorum doğum videoları orda görmüştüm mümkün değil bebişin yırtması felan

Aynen canım dün iki arkadaş yazdı sağolsun yaptırdığı yerleri..
Doktorun da tavsiye ettiği yerler var.
Hepimiz tüm anne adayları sağlıkla kavuşsun bebeğine tek duam bu..
İşte herşey iyi diyip bu testi istemesi acaba mi oluyor insan ister istemez..

Doktorum sabah ac karnina almazsan etkisi yari yariya azalir demisti ama cidden sabah icmek eziyet zaten bulaniyor ilac yuzunden ekstra bulaniyor

Doktorum sabah ac karnina almazsan etkisi yari yariya azalir demisti ama cidden sabah icmek eziyet zaten bulaniyor ilac yuzunden ekstra bulaniyor

aç içince daha etkili olur diye duydum bende ama bana gece yatarken demişti ilk başta, o zmnda en kötü 2 saat öncesinde bişey yemiş oluyorum diye sormadım aslında,
bi sonraki randevumda sorayım bende canım :)

Doktor bunu önermek zorunda çunkü Allah korusun sonrasinda bir sorun olursa ben demistim demek icin sikayetci olunmasin vs. Diye canim. O yuzden ben saglikli olduguna eminim icime oyle doguyor nedense ama sen yinede yaptir icin rahat etsin yoksa onu dusunmekten yatamaz insan tahmin ederim

Günaydın Kızlar
Hamile kaldığımdan beri deliksiz uyumayı o kadar çok özledim ki
Dün gece benim ki gece 2’de hala uyanıktı ,içerde kaymalar,vurmalar,ve ne yaparsam yapıyım ne uyutabildim,ne de sakinleştirebildim.En son karnımı sıvazlayarak “eeeee “eşliğinde bir 10 dk uğraştım,sonra da uyudu

aç içince daha etkili olur diye duydum bende ama bana gece yatarken demişti ilk başta, o zmnda en kötü 2 saat öncesinde bişey yemiş oluyorum diye sormadım aslında,
bi sonraki randevumda sorayım bende canım :)
Ben gece durmadan yemek yiyorum bide vitaminimde bulanti yapiyor onu da gece içiyorum dolayisiyla gece icemem oglen icsem iyi aslinda birde bana ilaci 1 bardak suya limon sıkıp oyle iceceksin demisti hem sabah ac karnina limon hem bulanyi bugun ictim yine bakalim ne olacak:))

Günaydın:) Dun gece ben de o halde idim ilk defa tekmelerinden uyuyamadım, sabah uyandım yine aynı..Bugün güne prensesimin tekmeleri nedeniyle erken başladım :)

Günaydın:) Dun gece ben de o halde idim ilk defa tekmelerinden uyuyamadım, sabah uyandım yine aynı..Bugün güne prensesimin tekmeleri nedeniyle erken başladım :)
Ayyy prensesmi sizin ki ,Allah bağışlasın isim düşündünüz mü ?

Bana da acaip geliyor enerjiyi zaten bizden almıyorlar mı yani bişi yiyince oynamaya başlıyorlar artık hissediliyor kayıtsız kalamıyorsun
Aynen öyle canım ben gece bişiler yiyip yattım mı inanlımaz hareketli oluyor gece boyu hareketli oluyor. Yemek+hareket

Genoks benim doktorumun tavsiye ettiği yerler arasında var. Evet diğerlerine göre geniş kapsamlı bakılıyormus. Ve yurt dışında ki geniş kapsamlı cihazı Türkiye'ye getiren tek genetik tanı merkeziymiş.

Arabalardan beklediğiniz özellikler arttıkça ağırlığı da artıyor hanımlar.. Craft twist xlx modelini çok beğenmiştim mesela ben. Her yere dönüyor süspansiyonları çok iyi falan. Ama sadece alt iskeleti bile 10 kilodan fazla gibiydi çok ağır geldi. Litetrax modelinde puseti arabaya oturtunca bebek size dönük zaten, 6 aydan sonra da dışarıyı izlemek çocukları daha mutlu eder gibi geliyo bana.

Evet :) isim olarak seçenekler var ama henüz tam olarak netleştiremedik. Mevâ diğer isimlere göre daha baskın..Sizinkini de Allah bağıslasın ,cinsiyeti ne bebişin :)
Çok teşekkür ederim bizim ki de Erkek ,evlenmeden önce eşimle ikimizin içinden geçen isim hep Ata oldu ama henüz netleştirmedik

Aynen canım uyunmuyor kafada deli sorular şu psikolojiye girdim nerede yanlış yaptım bebeğime iyi bakamadım mi?
Kendime dikkat etmedim mi ?
Tabi ki herşey Allah tan ama bunları da düşünüyor insan.

Tecrübeli anneler size bir sorum olacak;
Şimdi benim son adet tarihime göre bebeğin doğacağı tarih 12 haziran gözüküyor.Ama ben epidural olacağım ,bebeği daha önce alırlar değil mi ?12 haziran tarihi 40 haftalık hamileler için.Allah biliyor Ya hep bayramdan sonra olmasını istedim.Eşimin akrabaları “lohusa “anlamaz,yeni doğan anlamaz,bebeği görmek isterler “diye ama sanırım bayramdan önce gelecek gibi.Biz fotoğrafçımızla da anlaştık,Doğum hikayesi yaptıracağız ve bu arada en çok mutlu olduğum kısma geçiyorum,eşim de benimle birlikte Doğuma girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…