2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen canım uyunmuyor kafada deli sorular şu psikolojiye girdim nerede yanlış yaptım bebeğime iyi bakamadım mi?
Kendime dikkat etmedim mi ?
Tabi ki herşey Allah tan ama bunları da düşünüyor insan.
Sakin kendini suclama canim.ben gecen temizlik yaparken kendimi cok yordum 2 gundur kendimle kavga ediyorum resmen niye yaptin bebisi hicmi dusunmedin vs. Diye hamilelik cok degisik bir psikoloji gercekten ama kendini suclayacagin bir durum yok her anne bebeginin iyiligini ister cünkü sen mutluysan oda mutlu unutma

Özel klinikte doktorun yanında çalışan kişi ya ondan doğuma giriyor. İnan ki bulunduğum yer aslında kadın doğum açısından mahrumiyet bölgesi.Asla devlete sıra bulamıyorz öyle düşün ve o yüzden özel kliniğe geliyorum. Özel hastane işe anlaşmalı doktor ameliyatlarını ya da doğumlarını orda yaptırıyor. Keşke senin gibi ücretsiz bulsaydım hepsi aynı kapıya çıkıyor çünkü

Ya iyi emziremeyince yara oluyor de mi göğüs ucu . Bi de benim göğüs ucum da öyle çok çıkıntılı değil Allah yardımcımız olsun teşekkür ediyorum canımm Bu gün muanem de var aşkımı görcem inş

Gerçekten fenaymış bu annelik kendini unutmak hayatın bebek olması gibi..
Daha simdiden bunları hissediyorsak doğunca büyürken neler yaşayacagiz kim bilir..

Keşke video çekseydin canımm ben her kontrolde videoya alıyorum sonra izliyorum :)

Doğumda bazen keseyle doğan bebekler oluyor makasla bile zor deliyorlar keseyi çok izliyorum doğum videoları orda görmüştüm mümkün değil bebişin yırtması felan
Alla alla ne ilginç demi bazılarıda tırnaklarıyla patlatıyomuş sanırım o nasıl oluyoki

kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız
sağlık ocagından 24.hafta için aradılar
kendı doktorumla konusmadım henüz
benim doktorum sonraki randevunu sabah erken saate al aç gel açlık şekerine bakacağım dedi. 1-2 hafta içinde gideceğim ona .. sağlık ocağından bişey demediler , duruma göre şeker yüklemesini doktorumla konuşacağız
yaa ne güzel canım bizde eşimle konuştuk sezeryan olursa girecek, geçen haftalarda kuzeni doğum yaptı o etkiledi eşimi mutlaka gir harika bi duygu vs die.. ben de daha önce fotoğraf çekimi için bi kaç doğuma girmiştim , bildiğim kadarıyla sezeryanda 28-29 da alıyorlar bebeği

Canım son tarih 12 Haziran ise bayramdan önceki hafta alır gibi geldi bana.

Aynen bizim de yakın zaman da iki arkadaşımız Doğum yaptı,eşleri de girdiler Doğuma,onlardan etkilendi benim eşim de .Bir de ben biraz süsleyip,püsleyip konuştum.Bebeğimiz ilk Doğuma girince ilk seni ve beni görsün dedim.Kendi fotoğraf makinemi verdim,şimdi o da heveslendi,resimler filan çekiyor.Ama eğer ki normal Doğum olsaydı girmesini ben de istemezdim

Canım son tarih 12 Haziran ise bayramdan önceki hafta alır gibi geldi bana.
Bana da öyle geliyor canım,olmadı ben de bayramdan önce yaptırırım Hem eşimin babalık izni olur,hem de bayram tatili olur,o benim yanımda olur

aynen ben de öyle düşünüyorum canım normal doğum olursa eğer girmez ama sezeryan olursa girecek inşallah.. bakalım artıkk :)

Benim bıdıkta sabah kalkmak bilmiyor gece de uyumak bilmiyor. Uykusuz bıraktı beni de. Sabah bende uyansın diye dürttüm bana mısın demedi :)
Bu gece bende ninni söyleyeyim bakalim işe yarayacak mı

Benim bıdıkta sabah kalkmak bilmiyor gece de uyumak bilmiyor. Uykusuz bıraktı beni de. Sabah bende uyansın diye dürttüm bana mısın demedi :)
Bu gece bende ninni söyleyeyim bakalim işe yarayacak mı
Ben uyandırmadım daha ,rahat rahat işlerimi yapıyım dedim bakalım seninkini ninnni sakinleştirecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…