2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selamun aleyküm kızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan varmı dün şiddetli baş ağrısı vardı bugünde kanama oldu hamileliğin başından beri mukus kanlı geliyordu ama sıvı kanama olmamıştı yaşayanınız varsa ne iyi geloyor yardımcı olursa sevinirim

ne gbi sıkıntılar olabiliyormus
Arkadasim yaptirmadi gizli sekeri varmis aclik tokluk sekerinde de cikmadi Allahtankı doktoru farketmis insülin kullandi uzunca bir süre diyet yapti falan ailesinde de yoktu kızın ihtimalde vermiyordu ama tabiki herkeste olacak diye birsey yok. Ben birinci elden sahit oldugumdan yaptiracagim sonucta nadiren de olsa gazoz kola içen insanim tatli yiyen insanim bunlardan ne derece zararli olabilir ki

Gerçekten fenaymış bu annelik kendini unutmak hayatın bebek olması gibi..
Daha simdiden bunları hissediyorsak doğunca büyürken neler yaşayacagiz kim bilir..
Ben de tedirginim dedimya bugün gidecegim saglik ocagina kalp atisini dinletsinler diye yoksa icim rahat etmeyecek bu da boyle bir omür gidecek bence :))

Eczacımısın canım :)) valla başımız sıkıştıkça yazarız. Hatta şunu sorayım rennie çiğneme tabletiyle nexium arasında ne fark var :)

Rennie, talcid vs midede mevcut asidi notralize etmeye yarar, nexium, lansor, panto, vs asit salgisini duzenler. Rennie ise yaramiyorsa direkt salgiyi azaltmak gerekir yani canim. Gecmis olsun :)

Evet dogru emziremeyince yara oluyormus canim siyah kismin komple bebegin agzinda olmasi gerekiyormus ucu olmayanlar icin silikon bir aparat var tam bilmiyorum bir forumda okumustum kullananlar cok memnundu ondan alınabilir dogum sonrasinda bazi ebeler cok ugrasiyormus gogus uclariyla süt gelsin diye onuda yaptirmamak gerekiyor ben hala gümüs kapaktayim alsammi almasammi diye

Aleykum selam hayirli cumalar :)
Benim ilk gebeligimde olmustu, burun kanamasi ve dis eti kanamasi.. Hergun oluyordu.. Cok yapacak bisey yok ona.. Doguma kadar surmustu, diger hersey gibi dogurunca gecmisti :)) kanayinca basinizi one egip burun kemigine iki yandan baski uygulayin. Kesiliyor oyle yapinca. Basinizi arkaya atmayin sakin.

Bir de duzenli tansiyonunuzu kontrol edin. Gecmis olsun

Yok canım 28 29 erken o acil sezeryandır bi sorun varmışki okadar erken almışlar 37 38 gibi alınıo sezeryanda

Benim de aynı kafam karşıyor. Grupta ikiz bekleyenlerden araba alan var mi?
Benim ikiz yeğenlerim 5 yaşInda kardeşim ikinci el bi baston ikiz arabası almıştı o zaman çok da binmediler maalesef inşallah senin ikizler biner çok zor oluyor
Colgate 2 pro onermislerdi bana o konuyla ilgili canim ama benim olmuyor artık ben hamilelikten 5 ay once gitmistim dis temizligine tekrar gidicem bu aralar
Ben de Yen'i temizlettim sayılır ama bilemedim canım kötü oluyor kanama

canım bihafta senden öndeyim tarihe göre ama bende hissedemedim henüz :):)
sadece ufak kıpırtılar oluyor iki gündür cok az aa diyorum acaba bebekmi sonra hiçbişi yok merakla bekliyorum ilk hissedecegim zamanı :):)
Dün gece tam uyumak üzereyken ufacık bir dalgalanma geldi annem benim dedikodumu yaptı dur şunu dürteyim dedi herhalde canım

Onu sadece 3 gün içtim canım 12 haftalıkken başka içmedim:/

bende de sürekli olmaya başladı çok canımı sıkıyor bu durum...
Buluruz rahatlatıcı bir şey inşallah

Ya dışarıyı izler tabi ama ben yine de bana dönük olmasını da tercih ediyorum isteğe bağlı çevirebilelim belki hasta olacak öksürecek vs . Bir de avm de falan bana dönük olsa daha rahat hissederim kendimi diye düşünüyorum

Hamilelikte içiyor musun gazlı içecek ?

Çok baş ağrısı yapıyor ya öyle yapıyorum duruyorda nedeni hormonlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…