bir doktorla görüştüm yaptırmana gerek yok dedi. riskli grupta değilsin zaten dedi. Perinatoloğa danıştım, ben rutin olarak öneriyorum dedi. Kendi doktoruma danışmadım henüz ama...
Ben yaptırma taraftarıyım. zaten şeker tüketen biriyim maalesef. şeker varsa eğer kendimi riske atmış olurum çünkü. bebeğin suyu azalabilir, iri bir bebek doğabilir vs. Ha şu da var, eğer normalde şeker tüketmeyen biri olsaydım yaptırmazdım.
Canım ya Allah şifa versin benim başlarda az bulantım olmasına rağmen o bile bazen rahatsız ediyordu.Sağlıklı olsunlar bebişlerimiz hepsi başımızın,gözümüzün üstüne ama bir çaresi olmalı dr ne diyor acaba hormonların mı çok yüksek onlar mı bulantı yapiyor ?
Maşallah prensesine annesi gözün aydın.parlaklık geçici bişey hatta ben geçmeyeni hiç görmedim.
Amin canım sağol Doktorumda soruyor hala geçmedi mi diye kan ilacı falan vermedi korkusundan değerlerin iyi biraz daha idare seni dedi. 20. Haftadayım 21-22de biraz rahatlarsın dedi. Sonra 28. Haftada tekrar başlar falan dedi sağ Salim o haftaları görelim İnşâAllah can sağolsun napalım. Hiç olmazsa zofer var bulantı ilacın o olmasaydı ben ne yapardım hiç bilmiyorum. Galiba hormonlar biraz fazla çalışıyor. Bebeğim iyi olsun öncelikle bende iyi olayım :)
Arkadaşlar bu telsiz sizce olmazsa olmaz bişey mi? Yani normal 3+1 apartman dairesinde oturan biriyim. siz kullandınız mı? bir de kimisi görüntülüsünü tavsiye ediyor
Arkadaşlar bu telsiz sizce olmazsa olmaz bişey mi? Yani normal 3+1 apartman dairesinde oturan biriyim. siz kullandınız mı? bir de kimisi görüntülüsünü tavsiye ediyor
Eğer imkanın varsa al canım çok rahat edersin.Arkadaşım mesela bebeği 40’ı çıkana kadar odasından çıkarmadı .Kendisi salonda ya da mutfakta olduğu zaman da çok rahat bir şekilde duydu bebişi.Benim fotoğraf makinemin bir özelliği var biz onu Bebek kamerası olarak kullanacağız,kendimiz de cep tlfonundan izleyeceğiz
Eğer imkanın varsa al canım çok rahat edersin.Arkadaşım mesela bebeği 40’ı çıkana kadar odasından çıkarmadı .Kendisi salonda ya da mutfakta olduğu zaman da çok rahat bir şekilde duydu bebişi.Benim fotoğraf makinemin bir özelliği var biz onu Bebek kamerası olarak kullanacağız,kendimiz de cep tlfonundan izleyeceğiz
benim doktorum sonraki randevunu sabah erken saate al aç gel açlık şekerine bakacağım dedi. 1-2 hafta içinde gideceğim ona .. sağlık ocağından bişey demediler , duruma göre şeker yüklemesini doktorumla konuşacağız
yaa ne güzel canım bizde eşimle konuştuk sezeryan olursa girecek, geçen haftalarda kuzeni doğum yaptı o etkiledi eşimi mutlaka gir harika bi duygu vs die.. ben de daha önce fotoğraf çekimi için bi kaç doğuma girmiştim , bildiğim kadarıyla sezeryanda 28-29 da alıyorlar bebeği
Yok 28 29olur mu cok cok erken... 35erken dogum dıyorlar hatta cıger gelıstırıcı vuruyorlar acıl dogumlarda... planlı sezeryanda 38haftada dogum gerçeklesıyor cunku gelısım tamamlanmış oluyor.
Yok 28 29olur mu cok cok erken... 35erken dogum dıyorlar hatta cıger gelıstırıcı vuruyorlar acıl dogumlarda... planlı sezeryanda 38haftada dogum gerçeklesıyor cunku gelısım tamamlanmış oluyor.