Ben oğlumda kullandım kesinlikle tavsiye ederim evim 2+1 ama misafir geldiğinde yada içerde otururken dumaya biliyorsun ilk aylar gerekli değil zaten sen nereye o oraya olduğu için. Kameralı tabiki en iyi si ama pahalı tabi ben kraft ın bebek telsizini almıştım baya kullandım bunda da kullanıcamArkadaşlar bu telsiz sizce olmazsa olmaz bişey mi? Yani normal 3+1 apartman dairesinde oturan biriyim. siz kullandınız mı? bir de kimisi görüntülüsünü tavsiye ediyor
Benim yatak odam üst katta, mutfağım salonum alt katta mecbur almam gerekli böyle bir şey..Ben oğlumda kullandım kesinlikle tavsiye ederim evim 2+1 ama misafir geldiğinde yada içerde otururken dumaya biliyorsun ilk aylar gerekli değil zaten sen nereye o oraya olduğu için. Kameralı tabiki en iyi si ama pahalı tabi ben kraft ın bebek telsizini almıştım baya kullandım bunda da kullanıcam
Al ozaman canım benimki sadece ses dinleme özellikli konuştuğumda bebeğin sesini duyanlarda var ağladığında konuşursun çıkana kadar sesini duyunca sakinler felan dersen öyle bir model bakBenim yatak odam üst katta, mutfağım salonum alt katta mecbur almam gerekli böyle bir şey..
Ben heran yukarıda olamam ağladığında duyma imkanım maalesef hiç yok
Evet öyleymiş. Benim dr umda bu lab önerdi. Türkiye de ilk bu işi onlar yapmışlar. Perinatalog premed i önermişti. İnşaallah iyi yerdir sende gönlüne sinen bir yer bulursun ve inşaallah İyi sonuçlar alırız.Genoks benim doktorumun tavsiye ettiği yerler arasında var. Evet diğerlerine göre geniş kapsamlı bakılıyormus. Ve yurt dışında ki geniş kapsamlı cihazı Türkiye'ye getiren tek genetik tanı merkeziymiş.
Ben onu bulamadim play store da canim ya onerin varsa alirim :))Aplikasyonlar var 20. Haftadan sonra kalp atışlarını kaydedebiliyorsunuz. Telefonu karnınıza koymanız yetiyor :)
Joie bin Chrome modeli çift taraflı bı bak istersenYa kızlar ben joie litetrax 4 alcaktım ama çift yön olmaması caydırdı beni bebişin yüzü bana dönük De sürmek istiyorum çünkü ben . Casual cadillac air trone kırmızı siyah çok fiyakalıydı ama 2300 liraben bu araba konusunda işin içinden çıkamıcam
Chrome modeli de aklında olsun canım ben Aralık'ta ki indirimde ana kucağı ile birlikte 1250 ye aldım belki Şubat indiriminde de güzel bı fiyat olurBen joie literax 4 istiyorum. O sana donuk olmasini aslinda bende istiyordum.ama suan farketmez diyorum 1200 tl ye en fazla alinabilecek en iyi arabayi almam lazim o kadar butce ayirdik :))
Yazıldı mı bilmiorum canım ama tuzlu su ile ve zeytinyağı ile gargara iyi geliyorKonudan konuya atlıyorum bugün :)) diş Eti kanaması yaşayanlar kimler acababen gebelik öncesi tüm diş bakımımı yaptırdığım halde temizliği falan şuan diş etlerim inanılmaz kanıyor var mıdır bir çaresi bunun acaba ?
Gık dese koşarım direk yukarı ama öyle bir özellikte fena olmazAl ozaman canım benimki sadece ses dinleme özellikli konuştuğumda bebeğin sesini duyanlarda var ağladığında konuşursun çıkana kadar sesini duyunca sakinler felan dersen öyle bir model bak
Joie literax 4 alacagim gibi gorunuyor 1100tlye geliyor indirimle chrome modeline de bakarim olmazsa canim tesekkürlerChrome modeli de aklında olsun canım ben Aralık'ta ki indirimde ana kucağı ile birlikte 1250 ye aldım belki Şubat indiriminde de güzel bı fiyat olur
Ben bazen iciyorum valla cok canim cekerse ama sadece 1 2 yudum doktorum kola asla gazoz vs tadimlik demisti tabiki yaptigimin dogru oldugunu falan savunmuyorum bu sadece benim tercihimHamilelikte içiyor musun gazlı içecek ?
Yaa ne tatlı benim eşim hala karar veremedi beni öyle görmeye dayanamaz gibi geliyor :))) fotoğrafçı ile ne kadara anlaştınız bilgi olsun bize de gerçi aynı şehirlerde değiliz amaTecrübeli anneler size bir sorum olacak;
Şimdi benim son adet tarihime göre bebeğin doğacağı tarih 12 haziran gözüküyor.Ama ben epidural olacağım ,bebeği daha önce alırlar değil mi ?12 haziran tarihi 40 haftalık hamileler için.Allah biliyor Ya hep bayramdan sonra olmasını istedim.Eşimin akrabaları “lohusa “anlamaz,yeni doğan anlamaz,bebeği görmek isterler “diye ama sanırım bayramdan önce gelecek gibi.Biz fotoğrafçımızla da anlaştık,Doğum hikayesi yaptıracağız ve bu arada en çok mutlu olduğum kısma geçiyorum,eşim de benimle birlikte Doğuma girecek
Benim neredeyse ilk haftalardan beri oluyor doktorum gebelikte normal olduğunu söyledi sonra birkaç kişiden daha duydum ama yine de istersen doktoruna sorSelamun aleyküm kızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan varmı dün şiddetli baş ağrısı vardı bugünde kanama oldu hamileliğin başından beri mukus kanlı geliyordu ama sıvı kanama olmamıştı yaşayanınız varsa ne iyi geloyor yardımcı olursa sevinirim
Ne kadara aldın canım. Ben de onu düşünüyorum tansiyon aleti de çok iyi o markanınEğer almadıysan güzel bir marka ateş ölçer alabilirsin.Ben Omron 720 aldım mesela
Güle güle kullan canım senden haber bekleyenlerden biri de bendim ama ben geçen hafta dayanamadım AliExpress ten aldım inşallah benimki de güzel gelir çok sevindim senin begenmeneSelam kizlar lequeen marka çantam geldi aliekspressten almistim gelince fotograf isteyen arkadaslar vardi sapasaglam geldi ve cantayi asiri beğendim instagramda en ucuz 175 tlye bulmustum ben biberonu sicak tutacak cantasi askisi canta ücü birlikte 70 tlye aldim satici da indirim yapti cantanin resimlerini ekliyorum düsünürseniz video cekipte atabilirim bu arada son olarakta istanbula 15 günde geldi simdilik bu kadar soracaklariniz varsa buralardayim bu arada canta gercekten kaliteli
Arkadaşlar bu telsiz sizce olmazsa olmaz bişey mi? Yani normal 3+1 apartman dairesinde oturan biriyim. siz kullandınız mı? bir de kimisi görüntülüsünü tavsiye ediyor
Ben cok beğendim canta baya kaliteli geldi epey büyük baya esya alir icine ayni kullanicidan aldiysan seninde 15 gunde falan gelir canimGüle güle kullan canım senden haber bekleyenlerden biri de bendim ama ben geçen hafta dayanamadım AliExpress ten aldım inşallah benimki de güzel gelir çok sevindim senin begenmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?