2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar bu telsiz sizce olmazsa olmaz bişey mi? Yani normal 3+1 apartman dairesinde oturan biriyim. siz kullandınız mı? bir de kimisi görüntülüsünü tavsiye ediyor
Ben oğlumda kullandım kesinlikle tavsiye ederim evim 2+1 ama misafir geldiğinde yada içerde otururken dumaya biliyorsun ilk aylar gerekli değil zaten sen nereye o oraya olduğu için. Kameralı tabiki en iyi si ama pahalı tabi ben kraft ın bebek telsizini almıştım baya kullandım bunda da kullanıcam

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-01-14-42-24.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 39
Benim yatak odam üst katta, mutfağım salonum alt katta mecbur almam gerekli böyle bir şey..
Ben heran yukarıda olamam ağladığında duyma imkanım maalesef hiç yok

Benim yatak odam üst katta, mutfağım salonum alt katta mecbur almam gerekli böyle bir şey..
Ben heran yukarıda olamam ağladığında duyma imkanım maalesef hiç yok
Al ozaman canım benimki sadece ses dinleme özellikli konuştuğumda bebeğin sesini duyanlarda var ağladığında konuşursun çıkana kadar sesini duyunca sakinler felan dersen öyle bir model bak

Elanur4206 Canım batmanda bildiğin tavsiye edebileceğin bebek mağazaları var mı bulunduğum yerde ki mağazalar çok kötü hiç biri içime sinmedi batman daha büyük olmadı ordan alayım eksikliklerini diye düşündüm

Evet öyleymiş. Benim dr umda bu lab önerdi. Türkiye de ilk bu işi onlar yapmışlar. Perinatalog premed i önermişti. İnşaallah iyi yerdir sende gönlüne sinen bir yer bulursun ve inşaallah İyi sonuçlar alırız.

Kızlar nasılsınız bayadır yazamadım size ara ara takip ediyorum ama maşallah ne çok yazı var kısım kısım okuyabildim. Yarıyıl tatili diye ailem geldi memleketten yoğundum. Hepinizin bebekleri iyidir InşAllah ayrıntılı ultrason vakitlerde geldi girenlerde olmuş ne güzel benimde haftaya InşAllah. Oğlumun da hareketlerini hissetmeye başladım gün geçtikçe iyice güçlü vuruyo yaramaz . Nazı bana ama elim karnımdayken nasil tekmeler atıyo eşim değdi mi kesiyo ama çok hisliler biliyo musunuz. Eşim üç gün önce arazi görevi cıktı bulundukları yerde telefon çekmiyo iki gün haber alamadım hiç bi şekilde yüksek ihtimalde çatışmaya girme durumları vardı eşimi göreve uğurladım iki gün boyunca ne tekme ne bi kıpırtı hiç bişey olmadı bekledim durdum olsun diye ikinci gün sonunda eşim zorla çeken bi yer bulmuş ben iyiyim diye aradı 10 saniye konuşabildik sadece.Allahim sen misin babasının sesini duyan içimde taklalar attı resmen tekme ata ata yoruldu sevincine. O zaman dedim Allahım ne büyüksün sen bi mucizeye tanıklık ettiriyosun şükürler olsun

Joie bin Chrome modeli çift taraflı bı bak istersen

Ben joie literax 4 istiyorum. O sana donuk olmasini aslinda bende istiyordum.ama suan farketmez diyorum 1200 tl ye en fazla alinabilecek en iyi arabayi almam lazim o kadar butce ayirdik :))
Chrome modeli de aklında olsun canım ben Aralık'ta ki indirimde ana kucağı ile birlikte 1250 ye aldım belki Şubat indiriminde de güzel bı fiyat olur

Yazıldı mı bilmiorum canım ama tuzlu su ile ve zeytinyağı ile gargara iyi geliyor

Selam kizlar lequeen marka çantam geldi aliekspressten almistim gelince fotograf isteyen arkadaslar vardi sapasaglam geldi ve cantayi asiri beğendim instagramda en ucuz 175 tlye bulmustum ben biberonu sicak tutacak cantasi askisi canta ücü birlikte 70 tlye aldim satici da indirim yapti cantanin resimlerini ekliyorum düsünürseniz video cekipte atabilirim bu arada son olarakta istanbula 15 günde geldi simdilik bu kadar soracaklariniz varsa buralardayim bu arada canta gercekten kaliteli

Eklentiler

• 20190201_145838.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 150
  • 20190201_150617.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 165
Chrome modeli de aklında olsun canım ben Aralık'ta ki indirimde ana kucağı ile birlikte 1250 ye aldım belki Şubat indiriminde de güzel bı fiyat olur
Joie literax 4 alacagim gibi gorunuyor 1100tlye geliyor indirimle chrome modeline de bakarim olmazsa canim tesekkürler

Yaa ne tatlı benim eşim hala karar veremedi beni öyle görmeye dayanamaz gibi geliyor :))) fotoğrafçı ile ne kadara anlaştınız bilgi olsun bize de gerçi aynı şehirlerde değiliz ama

Benim neredeyse ilk haftalardan beri oluyor doktorum gebelikte normal olduğunu söyledi sonra birkaç kişiden daha duydum ama yine de istersen doktoruna sor

Güle güle kullan canım senden haber bekleyenlerden biri de bendim ama ben geçen hafta dayanamadım AliExpress ten aldım inşallah benimki de güzel gelir çok sevindim senin begenmene

Arkadaşlar bu telsiz sizce olmazsa olmaz bişey mi? Yani normal 3+1 apartman dairesinde oturan biriyim. siz kullandınız mı? bir de kimisi görüntülüsünü tavsiye ediyor

Bence gerekli canım görüntülü olup olmaması bütçeyle alakalı tabiki, sadece sessiz sakin kendi evinde bebeğini kontrol edicegini düşünme misafirin gelicek odadaki bebişin sesini duyamıcaksın hemen ya da evde bebek uyucak sen balkonda oturuyor olucaksın veya bahçeli biyerdeysen bahçe de olucaksın misafirlige gittiğinde yatak odasında uyutup salona oturdugunda aklın orda kalıcak dk başı gidip bakmamak adına en basitinden bi telsiz bile iş görür :):)

Güle güle kullan canım senden haber bekleyenlerden biri de bendim ama ben geçen hafta dayanamadım AliExpress ten aldım inşallah benimki de güzel gelir çok sevindim senin begenmene
Ben cok beğendim canta baya kaliteli geldi epey büyük baya esya alir icine ayni kullanicidan aldiysan seninde 15 gunde falan gelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…