2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben midem yüzünden yatmadan 2 saat önce bırakıyorum yemeyi saat aralığına filan bende bakmıyorum ama arada acıkıyorum o zaman meyve yoğurt filan yiyorum 1 2 saat idare ediyor oda 2 öğün yiyorum bende :)

Rennie, talcid vs midede mevcut asidi notralize etmeye yarar, nexium, lansor, panto, vs asit salgisini duzenler. Rennie ise yaramiyorsa direkt salgiyi azaltmak gerekir yani canim. Gecmis olsun :)
Teşekkür ederim çok kötü mide yanmam vardı doktora mesaj attım nexium al yazmış bende o mesajı görmedim rennie aldırdım eşime sonra kararsız kaldım acaba hangisini kullansamki diye.

dörtlü testim de şükür iyi çıkmış kızlar yarın ayrıntılıya çağırdı 18+2 olcam sizler hangi hafta girdiniz

20+4 de gidicem ben canım, olurda aynı gün yapılmazsa diye garantiye almak istedim zeynep kamile gidicem cünkü.. 20/24 arası gitmemi söylemişti doktorum, grupta 19.haftasında yaptıran da vardı ama aciliyetten dolayı diye hatırlıyorum, 18 erken gibi geldi bana randevunu erteletebilirsin bence ..

Yaa ne tatlı benim eşim hala karar veremedi beni öyle görmeye dayanamaz gibi geliyor :))) fotoğrafçı ile ne kadara anlaştınız bilgi olsun bize de gerçi aynı şehirlerde değiliz ama
Ankara için 1.000 liraya anlaştım.Ama bize çok indirim yaptı.Nişan ,düğün resimlerimi de onlar çekmişti

Arkadaşlar bu telsiz sizce olmazsa olmaz bişey mi? Yani normal 3+1 apartman dairesinde oturan biriyim. siz kullandınız mı? bir de kimisi görüntülüsünü tavsiye ediyor
bence gerek var canım. misafir vs olunca bebek odada kapısı kapalı oluyor sesini duymak önemli. görüntülü olanı daha iyi tabi de daha pahalı. ben bugün babymall dan avent in telsizini sipariş verdim

Tam bu ara, araştırdığım konu. Pazarlık yapıyorlar miymis? Bilmiyordum. Ben de lequeen beğendim, tek düşündüğüm konu, fitalat içeriyor mu, kimyasal içerikli mi malzemesi, onun cevabını bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…