2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Joie bin Chrome modeli çift taraflı bı bak istersen
Teşekkürler canım bakayım ona da :)

Yazıldı mı bilmiorum canım ama tuzlu su ile ve zeytinyağı ile gargara iyi geliyor
Çok teşekkür ederim canım bi deneyeyim çok kötü diş etlerim :/

Benimki de dün gelmiş İstanbul'a bakalım inşallah pzt salı gibi elime ulaşır :)))

İnşallah tüm anne adayları güzel haberler alsin hep.

Kizlar her muaynede tansyonunuzu ölctüruyomusunuz bugun doktor tansiyon ölctur dedi 13 .18 cıkti normalde hep dusuk olur 1 hafta ölcturcem tansiyon

Ben de tedirginim dedimya bugün gidecegim saglik ocagina kalp atisini dinletsinler diye yoksa icim rahat etmeyecek bu da boyle bir omür gidecek bence :))

Yaaa annelik delilik demişler doğruymuş meğer.
Bende doktorumla konuştum ve birazda olsa içim rahatladı canım.
Yüksek ihtimal temiz olacak sonuc bundan bişey çıkmaz bebek doğunca çocuk doktoru ayrıca muayene eder.
İçim rahat etsin dersen yaptır ve sonra unut bunu dedi.

Bence de bak ne güzel moral vermis doktorun insallah hersey cok guzel olacak

Kızlar ya bebeğe kilo aldıran şeyler ne ?
Özellikle neler tüketilmeli ?
Muz kefir maden suyu kaşar peynir diye biliyorum canım ben başka varsa arkadaşlarda yazarlar bilgileniriz. Özellikle kaşarı karstan getirtiyorum lezzet olarak maketten aldıklarımı uzaktan yakından alakası yok çok güzel

Sepete ekledim ben once almadim bekledim sonra satici mesaj atmis bana hosgeldin hediyesi gibi 20 tl indirim verdi. 70e geldi çanta :)) bebek urunlerinde kimyasal kullanmazlar diye dusunuyorum ama acikcasi net bir bilgim yok internette olmadigi yonunde yazilar okumustum ki zaten instagramda vs satilanlarda buradan aliniyor cogunlukla ama siz yinede arastirin yanlis yönlendirmek istemem ben bunun icine ufak ufak renkli kumas torbalar aldim herseyi onlara koyup ayri ayri icine koyacagim hem canta büyük icinde kaybolmamis olacak.

Hayırlı olsun canım güzel sağlıklı günlerde kullanın İnşâAllah bende instagramdan baktım narkutu ve mirdesign sayfasında da güzel modeller var bu tarz. Siyahını istiyorum bende. AliExpresse de bakayım

Ben instagramda 175ten asagi bulamadim varsa da ya daha ufakti ya markasi farkliydi. Dolayisiyla burdan aldim. Instagramda satis yapanlarda burdan getirtiyorlar cogunlukla zaten ama yine de siz bilirsiniz :)) insallah hepiniz gule gule saglikla kullanalim

GimüŞ kapak değil de benim ablam elektrikli göğüs pompası ile çıkarmada süt gelemede başarılı olmuştu. Ben de öyle yapcam inş

Kızlar detaylı ultrason için 21+6 ya randevu buldum geç bi tarih mi sizce?
Hayır bende 21+4 yaptırdım doktor 21 sonrası yaptır demıstı

O anneye de çok kg aldırıyor canım ben haftada bir kere tostun içinde yiyorum
yok canım ya :) oyle olsa benım kg uçar gıderdı kızımda da cok yıyordum bunda da her gun nerdeyse ıkı uzun kalın dılım yıyorum sımdıye kadar ıkı kıloda kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…