2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
@sassygirll eşimi hayatta ikna edemedim doğuma girsin diye ben bayılırım orda diyor. Valla nasıl ikna ediyorsunuz hayran kalıyorum
Ben karari esime birakmistim, o da girmek istedi doguma, gobegini kesmek de ona nasip oldu. Kismetse bu doguma da girecek, bakalim.

Kizlar her muaynede tansyonunuzu ölctüruyomusunuz bugun doktor tansiyon ölctur dedi 13 .18 cıkti normalde hep dusuk olur 1 hafta ölcturcem tansiyon
Evet önce kilo sonra tansiyon ölçülüyor sonra ultrason muayenesi canım

Sen de mi almistin senin ki ne renk ?
Gri aldım ben de eşimden fotosunu isteyeyim de göndereyim canım ama daha pahalıya aldım ben sanırım :)

Selam kızlarben de az önce bu çantadan sipariş verdim. Modelini çok beğendim ben. Yorumlar da iyiydi. İç bölmeleri falan yeteri kadar varmış aynı zamanda biberon bölmesi de var sıcak tutmak için. Bide kimyasal içermiyormuş kumaşı yani açıklamasında böyle yazıyordu. Fikir olsun size de. Tabi elime ulaşınca görücem bende kalitesini inşallah memnun kalırım

Eklentiler

• 2BFC3E1A-C74F-4DD2-9BB7-C3280EB75C6C.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 155
  • 2D827B0B-F1AB-4571-AEF1-8F458F1FBE27.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 153
Kizlar her muaynede tansyonunuzu ölctüruyomusunuz bugun doktor tansiyon ölctur dedi 13 .18 cıkti normalde hep dusuk olur 1 hafta ölcturcem tansiyon
Ben her doktora gittiğimde ölçülüyor ama arada ölçmüyorum gerek de duymadım açıkçası

Bu modelin adı ne fıstık? Güle güle kullan şimdiden.

İyi dimi canım ben pek anlamıyorum da sevindim o zaman ama idrarda lökosit 20 lere çıkmış bıktım bu enfeksiyondan ya
Evet canım MâşâAllah iyi çıkmış. Gebelikte enfeksiyon herkeste var tamamen nedense geçmiyor. Bol bol su iç içebiliyorsan ben içemiyorum hiç

Evet önce kilo sonra tansiyon ölçülüyor sonra ultrason muayenesi canım

Gri aldım ben de eşimden fotosunu isteyeyim de göndereyim canım ama daha pahalıya aldım ben sanırım :)
Güle güle kullan canım ben de gri aldım hem eşim de kullansın yeri gelince diye hem de bebek arabasına uysun diye benim de yeni müşteri indirimi yapıldı 3 dolar 80 TL'ye almış oldum:)))

Güle güle kullan canım ben de gri aldım hem eşim de kullansın yeri gelince diye hem de bebek arabasına uysun diye benim de yeni müşteri indirimi yapıldı 3 dolar 80 TL'ye almış oldum:)))
Aynen canım eşimle ortak kullanım için bunu seçtik güle güle kullanın inşallah

Baya iyi olmuş senin:). Doların yükselmiş haliyle böyle , ah bir de düşük olsaydı:).

Evet canım MâşâAllah iyi çıkmış. Gebelikte enfeksiyon herkeste var tamamen nedense geçmiyor. Bol bol su iç içebiliyorsan ben içemiyorum hiç
içiyorum canım ya benim öncesindede vardı hafif 5-6 senedir şimdide sürekli çıkıyor bütün ilaçları da içtim ama geçmedi hamileliğimde de monurol kullandım birde antibiyotik ama banamısın demiyor verirse ilaç almıcam zaten belliki benim hamilelik böyle geçecek bir rahatsızlık vermiyor zaten üreme falan da olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…